Var mı? Bende merak ettim.Ankara BÖTE için boş okulları atabilecek olan var mı ? Alan değikşikliğinden dolayı göremiyorum.
Senin verebildiğin dersleri verebilecek yeterliliğim olmasaydı tüm okul düzeylerinde çalışmazdım bugüne kadar. Kimsenin hakkını yemedim ben ve herhangi bir tef mezunu. Talim terbiye kurulunun tablosonu aç bak hangi bölüm hangi dersleri verebiliyormuş incele. Böyle boş konuşma. Senin gibi haset insanlar nasıl öğretmenlik yapıyor anlamıyorum. Bir gram adaletli bir adam olsan yapılan haksızlığı görür ve ses çıkarırdın. Sen neden meslek lisesinde çalışamıyorsun onu da sormana gerek yok aşağıdaki tabloya bakarsan anlarsın. Üstünlük mevzusu değil bu. Okunan bölümlerin kapsamı ile ilgili bir konu bu.Ne şiş yansın ne kebap yani! Böte ye geçmem ama bote mezunlarının hakkı olan okulda çalışırım sonra da hakkımı helal etmem. Bir tekni eğitim mezunu olarak yıllarca bote mezunlarinin hakkini gaspetmissin zaten , o ne olacak! Adamlar Türkiye'nin her yerinde norm fazlası bu yüzden, onlar meslek lisesinde çalışamazken siz neden ortaokul veya Anadolu lisesinde çalışabiliyorsunux bu da ayrı bir soru.
+1. Tayin dönemlerinde azınlık bir bölüm hariç her fırsatta, herkesin ( BÖTE ve TEF ) söylediği gerçekleşti memnun olmak lazım... Ama fark ettiğim bir şeyi de yazmadan geçemeyeceğim bir bölüm arkadaş hala bu branş ayrımı yerine okul türlerinde hiç bir ayrışım olmadan bir olmalıydık diyemiyor. Ne diyelim sağlık olsun. Bir türlü memnun edemedik kendilerini...Matematik Öğretmeni, Sınıf Öğretmenine göre
Edebiyat Öğretmeni, Türkçe Öğretmenine göre
Fizik Öğretmeni, Fen Bilimleri Öğretmenine göre
Beden Eğitim Öğretmeni, Müzik Öğretmenine göre
vsvsvs üstün değildir.
Buradan hareketle de TEF mezunu BÖTE mezununa göre veya BÖTE mezunu TEF mezununa göre üstün değildir. Bakanlık bunu da gördüğü için kâti bir şekilde branş ayrımına gitmiştir. Bir branş diğerinin alt branşıymış gibi davranılması hoş değil.
İngilizce Öğretmeni tüm okul türlerine atandığı şekilde BÖTE-TEF farketmeksizin tüm BT branşı hem meslek hem de ortaokula atanabilirdi. Ama bakanlık burada branş ayrımına gittiği için sonucun böyle olması kaçınılmazdı. Bu sebeple de tartışmaya gerek yok. Artık bambaşka ayrı branşlarız. Edebiyat ile Türkçe, Fizik ile Fen gibi... Ötesi havanda su sövmek olur.
bilgisayar teknik servisiSenin verebildiğin dersleri verebilecek yeterliliğim olmasaydı tüm okul düzeylerinde çalışmazdım bugüne kadar. Kimsenin hakkını yemedim ben ve herhangi bir tef mezunu. Talim terbiye kurulunun tablosonu aç bak hangi bölüm hangi dersleri verebiliyormuş incele. Böyle boş konuşma. Senin gibi haset insanlar nasıl öğretmenlik yapıyor anlamıyorum. Bir gram adaletli bir adam olsan yapılan haksızlığı görür ve ses çıkarırdın. Sen neden meslek lisesinde çalışamıyorsun onu da sormana gerek yok aşağıdaki tabloya bakarsan anlarsın. Üstünlük mevzusu değil bu. Okunan bölümlerin kapsamı ile ilgili bir konu bu.
Ekli dosyayı görüntüle 79078
Manisa BÖTEManisa böte yok mu, ben de bursayi paylaşayım, Bursa böte de merkezde güzel okullar var
Manisa da artık doymuş diyebiliriz. Demirciden hanımın atanmasıyla Aksaray'a geldim. Manisa'ya nasıl döneriz diye kara kara düşünüyoruzManisa BÖTE
Antalya il mem de var toplu ihtiyaç listesi.Antalya paylaşabilecek var mı?
Ne şiş yansın ne kebap yani! Böte ye geçmem ama bote mezunlarının hakkı olan okulda çalışırım sonra da hakkımı helal etmem. Bir tekni eğitim mezunu olarak yıllarca bote mezunlarinin hakkini gaspetmissin zaten , o ne olacak! Adamlar Türkiye'nin her yerinde norm fazlası bu yüzden, onlar meslek lisesinde çalışamazken siz neden ortaokul veya Anadolu lisesinde çalışabiliyorsunux bu da ayrı bir soru.
2007-2008 yıllarında, Meslek lisesine atananilen BÖTElilerin hakkı elinden alındığında TEFliler ses çıkarmış mıydı?Senin verebildiğin dersleri verebilecek yeterliliğim olmasaydı tüm okul düzeylerinde çalışmazdım bugüne kadar. Kimsenin hakkını yemedim ben ve herhangi bir tef mezunu. Talim terbiye kurulunun tablosonu aç bak hangi bölüm hangi dersleri verebiliyormuş incele. Böyle boş konuşma. Senin gibi haset insanlar nasıl öğretmenlik yapıyor anlamıyorum. Bir gram adaletli bir adam olsan yapılan haksızlığı görür ve ses çıkarırdın. Sen neden meslek lisesinde çalışamıyorsun onu da sormana gerek yok aşağıdaki tabloya bakarsan anlarsın. Üstünlük mevzusu değil bu. Okunan bölümlerin kapsamı ile ilgili bir konu bu.
Ekli dosyayı görüntüle 79078