İl il (İl İçi İsteğe Bağlı E-Yer Değiştirme) Listeleri

Kodla Büyü
Böte Tef tartışmasından bıktım usandım artık ama cevap yazmadan edemeyeceğim... "Böte mezunlarının hakkı olan okullar" nasıl bir cümle ? nerede yazıyor Böte mezunlarının Tef mezunlarının hakkı olan okullar ? Tef Böteden çok önce kurulmuşken ve bu okulları çok önceden hak etmişken nasıl oluyor da sonradan ortaya çıkan bir bölümün hakkına giriyoruz ? Allah aşkına bırakın artık hala görmüyor musunuz bölüme nasıl zarar verildiğini. yıllardır Tefe harcanan enerji keşke bölüme harcansaydı . Dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan da oldunuz %80 tefli böteye geçti (çünkü mecbur kaldı meslek lisesi sayısı ve normu ortada) artık yer değişikliği bitti bile diyebiliriz. haktan bahsedeceksek biz bahsetmeliyiz. Böte seçebilecekken avantajlarını bilerek Tef seçtik başka şehirlere gittik okuduk. Geldiğimiz noktada mağdur olmamızda emeği geçen, destekleyen kim varsa Allaha havale ediyorum artık.
2007-2008 yıllarına kadar, BÖTEliler Meslek lisesine atanıyordu. O zamanlarlar hakları ellerinden alındı.

Ekli dosyalar

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    209.7 KB · Görüntüleme: 275
Kimse paylaşmamış. Ben de İzmir'i paylaşayım bari.

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    87.3 KB · Görüntüleme: 240
  • 2.webp
    2.webp
    103.1 KB · Görüntüleme: 182
  • 3.webp
    3.webp
    95.4 KB · Görüntüleme: 204
2007-2008 yıllarında, Meslek lisesine atananilen BÖTElilerin hakkı elinden alındığında TEFliler ses çıkarmış mıydı?
Hocam ben o zaman öğretmen değildim ama olsaydım kazanılmış hakkın elden alınmasına itiraz ederdim emin olun. Fakat Talim Terbiyenin tablosuna göre zaten anormal bir düzenleme değil gibi geldi bana. Yine de Mevcut meslek lisesinde çalışanların kazanılmış hakkının elinden alınmasına itiraz ederdim tabi ki.

BBNET
Geri