hocam deseler ki size 6 ay maaş yok, sonrası da asgari ücret vallahi billahi yine istifa eden olmaz bilâkis üye sayısı artar. öyle bir topluluğuz biz. kim takar bu topluluğu?Toplu şekilde sendika istifaları olmalı tam da bu süreçte.
hocam deseler ki size 6 ay maaş yok, sonrası da asgari ücret vallahi billahi yine istifa eden olmaz bilâkis üye sayısı artar. öyle bir topluluğuz biz. kim takar bu topluluğu?Toplu şekilde sendika istifaları olmalı tam da bu süreçte.
bu kanun hangi tarihte yasalaşır.
Yeni mufredat açıklanması gibi aylar sürer sonuçta dağ fare doğururbu kanun hangi tarihte yasalaşır.
bu kanun hangi tarihte yasalaşır.
Suyundan da koy..2025 itibariyle yürürlüğe girecek şekilde olması bekleniyor, deniyor...
Kinaye mi yaptınız, tariz mi yaptınız? Anlamadım.20 yılını dolduran öğretmenler Hindistan Afganistan Suriye gibi ülkelere gidip gelecek olan gençlere rehberlik etmeli .
Kanun taslağı nerede? Herkes bir seyler yazıyor ama ortada taslak yok?
Bakanlık sitesinde mevcut mu bu taslak?Şimdilik Salı günü ortaya çıkan şu taslak var:
Öğretmenlik Meslek Kanunu
Bence "Milli Eğitim Akademisi" kurmak yerine, istenen vasıfta Öğretmen yetiştiremeyen, ihtiyaç fazlası durumda bulunan, Eğitim Fakülteleri kapatılmalı veya ihtiyaç duyulan başka bir fakülteye dönüştürülmelidir. Kaliteli eğitim veren fakültelere de; İhtiyaç kadar ve çok iyi seçerek öğrenci...www.bilgisayarbilisim.net
Bakanlık sitesinde mevcut mu bu taslak?
Mesele bu yani öyle mi ? Giden haklarımız falan hiçbir anlam ifade etmiyor .Bu meclisde görüşme işi 1 hafta mi sürer?
Eylülde sizce video eğitimleri başlar mı?Bir başöğretmen olsam da 4080, 17inc, i9 asus rog alsam.
İ9 çöp hocam. r9 yada threadripper al daha iyi.Bu meclisde görüşme işi 1 hafta mi sürer?
Eylülde sizce video eğitimleri başlar mı?Bir başöğretmen olsam da 4080, 17inc, i9 asus rog alsam.