Öğrenciler için 1 yıl ücretsiz olan Google AI Pro, öğretmen ve akademisyenlere de ücretsiz

Kodla Büyü
Google Ai Arduino projeleri için kod üretmekte başarılı

Son düzenleme:
kod yazmada Claude'nin üstüne yok ama o da ücretli. Gemini ise proje üretme ve basamaklandırma kısmında başarılı. Yani güzel şeyler düşünüyor ve basamaklandırma yapıyor. Chatgpt kod yazmada nasıl tam bilmiyorum ama gemini ile benzer diye düşünüyorum.

Ayrıca ben yapay zeka firmalarının yerinde olsam en az 1 yıllığına pro versiyonlarını çok ucuz yaparım. Sonuçta yapay zeka denen şey konuştukça gelişecek.

bende mezuniyet belgemi yükledim kabul edildi diyor fakat aktifleştiremiyorum.yapmam gereken başka bir işlemmi var.

Normal students girişinden girin. Bilgileri doldurun. İleri deyince akademik giriş sayfasına yönlendirecek o sayfayı kapatın. Önceki sayfada belge doğrulama gelecek. Oraya e devletten indirdiğiniz mezuniyet belgesini ekleyin. Biraz bekleyin doğrulandı deyip başvuru işlemine geçecek. Sanal kart ekleyin bir yıl ücretsiz kullanın. YouTube premium kullanıyorsanız dikkat edin onda kayıtlı kartınızı ekliyor yeni kart ekle deyin seneye 700 lira gitmesin
sanal kart ekledim abone oldum hocam bende. şimdi abonelik iptali yapsak bu seneki ücretsiz hakkımız da gider mi .

Google ve yapay zeka ne kadar güvenilirse o kadar. Ben üye oldum. Veo3 ile ilk denememi yaptım.
Hocam şu Atatürk resminde gözleri aç kapa hareketi verip 10 saniyelik bir video yapmak istedim. Ben video yapamıyorum diyor:)

Ekli dosyalar

• Gemini_Generated_Image_ji2dyxji2dyxji2d.webp
    Gemini_Generated_Image_ji2dyxji2dyxji2d.webp
    45.8 KB · Görüntüleme: 96
pro versiyona geçtim ama onda da 1 günde 3 video oluşturulabiliyor. Onda da saçma sapan bir video oluşturdu zaten.
Kendimden avatar yapıp verdiğim bir konuda 10-15sn lik video yapmak istiyorum ne önerir siniz? Gemini veo3 ile güzel olmadı

Ben de aldım 30sn içinde onayladı beni. Ancak yapay zeka eğitimi verdiğim bir grup vardı 3-4ü üniversite öğrencisi bir kısmı mezun hiçbirinde onaylamadı hepsi kendi telefonlarından internete bağlanıyordu aynı ortamdaydık ama laptoplarından denediler. Hepsinde de bilgileriniz uyuşmuyor hatası verdi neden olabilir ki?

Denedim ama sunduğunuz belge mevcut dönemi kapsamıyor diye uyarı verdi. Sahte pdf yapsam olmaz mı? 😃

Son düzenleme:
Gemini pro üyesiyim günde 2 ya da 3 video oluşturmama izin veriyor. Bu neden böyle? Pro kullandığımız için sınırsız olması gerekmez mi?

ilksms
Geri