sanal kart ekledim abone oldum hocam bende. şimdi abonelik iptali yapsak bu seneki ücretsiz hakkımız da gider mi .Normal students girişinden girin. Bilgileri doldurun. İleri deyince akademik giriş sayfasına yönlendirecek o sayfayı kapatın. Önceki sayfada belge doğrulama gelecek. Oraya e devletten indirdiğiniz mezuniyet belgesini ekleyin. Biraz bekleyin doğrulandı deyip başvuru işlemine geçecek. Sanal kart ekleyin bir yıl ücretsiz kullanın. YouTube premium kullanıyorsanız dikkat edin onda kayıtlı kartınızı ekliyor yeni kart ekle deyin seneye 700 lira gitmesin
Evet iptal oluyor. Bence sanal kartı iptal edinsanal kart ekledim abone oldum hocam bende. şimdi abonelik iptali yapsak bu seneki ücretsiz hakkımız da gider mi .

Hocam şu Atatürk resminde gözleri aç kapa hareketi verip 10 saniyelik bir video yapmak istedim. Ben video yapamıyorum diyorGoogle ve yapay zeka ne kadar güvenilirse o kadar. Ben üye oldum. Veo3 ile ilk denememi yaptım.

Hocam fotoğrafı ekledikten sonra alttan veo yu seçmeniz lazımHocam şu Atatürk resminde gözleri aç kapa hareketi verip 10 saniyelik bir video yapmak istedim. Ben video yapamıyorum diyor![]()
yapıyor hocam alttan veo3 seçersenizHocam şu Atatürk resminde gözleri aç kapa hareketi verip 10 saniyelik bir video yapmak istedim. Ben video yapamıyorum diyor![]()
Hocam şu Atatürk resminde gözleri aç kapa hareketi verip 10 saniyelik bir video yapmak istedim. Ben video yapamıyorum diyor![]()
drive.google.com
belgen eski diyor utanmadan![]()
valla benimde çok yeni sayılmaz hocam 20 yıllıktı kabul etti amaÇok teşekkürler.![]()
Göz_Kırpma_Videosu_Oluşturma.mp4
drive.google.com
Hocam bizde bu kadar eski mezunlar var mıydı? Yaş olmasa primi doldurmuşsunuz maşallah2002 mezunuyum. Üstteki anlatılan yönetmle anında oldu, haftasonu.
Acaba sonradan fark edip düzenleme mi yaptılar acaba.
banada dedi utanmaz.belgen eski diyor utanmadan![]()
bize yaşlı mı demek istiyor acaba. şikayet edelim bencebanada dedi utanmaz.

suno müzik yapıyor sadece HocamSuno deneme şansınız varsa bir bakın derim