Merhaba arkadaşlar.. geçen sene 2.dönem kodlama laboratuvarı yapıldı okulumuza. Bu sene de teknofest için başka bir branş öğretmenimiz 4 tane ayrı projeyle başvurmuş. Çocuklar sürekli yanıma geliyor, şöyle olsa böyle olsa. Yardımcı olmayı çok severim. Öğrencilerime kıyamam. Ancak bugün basvuru yapan öğretmen arkadaşım başvuru belgesindeki proje konusu olan bir kağıt verdi elime. Tabiki de yardım ederim eve geçince okuyayım bir dedim. Eve gelince şok oldum. Projelerin hepsi Arduino ile yapılacak, drone olan var konuşabilen robot falan. Neredeyse hepsinin açıklamasında bilişim öğretmeninden yardım alınarak yazıyor. Bana verdikleri kağıtta aslında bilişim öğretmeninin yapacağı proje yazıyor
. Laboratuvar kuruldu diye köy çocuklarından bir anda muazzam şeyler bekliyorlar. Benim çocuklar bilgisayar açıldığında, wordde kalın yapmayı öğrenince sınıfça alkış, kıyamet yapan çocuklar. Daha yeni bilgisayarla tanışıyorlar. Bu projeleri yapmaları imkansız. Şöyle bir durum var ben bu durumdan ötürü kendim katılmak istemedim Teknofest'e ama nedense bütün pası bana attırıp kendileri danışmanlık yapmis gibi gösterip bu durumdan faydalanmak istiyorlar. Göz göre göre birde. Öğrencilerimim teknofeste gitmelerini istiyorum ama daha çok erken bence. Siz olsaydınız tepkiniz nolurdu