Zonguldak , ilçeleri, okullar hakkındaki bilgiler, puanlar vs...
sadettin' Alıntı:Benim puan 65. Hayırlısı.
Gülpınar' Alıntı:Tayfur67 hocam Zonguldaklıyım zaten biz alıştık oranın pahalılığına, ben şu anda Batman'dayım, emin olun burası giyim yönünden falan ordan daha pahalı.
nildem' Alıntı:Gülpınar' Alıntı:Tayfur67 hocam Zonguldaklıyım zaten biz alıştık oranın pahalılığına, ben şu anda Batman'dayım, emin olun burası giyim yönünden falan ordan daha pahalı.
bende zonguldaklıyım. puanım 45 . büyük ihtimalle oraya tayin isteyeceğim. bende batmandayım hocam. hangi okulda çalışıyorsunuz acaba
erdcan' Alıntı:kilimli eml yazdım arkadaşlar, 13 kontenjan il dışından gelecek kontenjan..diğerleri ankara. hayırlısı diyelim
Gülpınar' Alıntı:erdcan' Alıntı:kilimli eml yazdım arkadaşlar, 13 kontenjan il dışından gelecek kontenjan..diğerleri ankara. hayırlısı diyelim
Hocam ben de kilimli eml yazdım, hayırlısı.
ziya gökalp anadolu lisesiGülpınar' Alıntı:nildem' Alıntı:Gülpınar' Alıntı:Tayfur67 hocam Zonguldaklıyım zaten biz alıştık oranın pahalılığına, ben şu anda Batman'dayım, emin olun burası giyim yönünden falan ordan daha pahalı.
bende zonguldaklıyım. puanım 45 . büyük ihtimalle oraya tayin isteyeceğim. bende batmandayım hocam. hangi okulda çalışıyorsunuz acaba
Atatürk ilköğretimdeyim TPAOda, burda Zonguldaklı hiç yok sanıyordumSiz hangi okuldasınız hocam?
Gülpınar' Alıntı:erdcan' Alıntı:kilimli eml yazdım arkadaşlar, 13 kontenjan il dışından gelecek kontenjan..diğerleri ankara. hayırlısı diyelim
nildem' Alıntı:Gülpınar' Alıntı:erdcan' Alıntı:kilimli eml yazdım arkadaşlar, 13 kontenjan il dışından gelecek kontenjan..diğerleri ankara. hayırlısı diyelim
arkadaşlar o okulu biliyomusunuz bilmiyorum ama ben 1 dönem sözleşmeli çalıştım. kadro ile başka okula geçmeseydim istifa ederdim kesin. okulun yeri de kötü, muhiti de , hele öğrenci profili..... :-1:
erdcan' Alıntı:kilimli eml yerleşmişim arkadaşlar, herkese hayırlı olsun
erdcan' Alıntı:hayırlısı olsun hocam zonguldaktan tek tercih yapmıştım zaten, onu da yapmasam diğer tercihlerim olan ankaraya yerleşemiyormuşum. seneye de batmanda kalacaktık. hayırlısı diyelim hanım köylü olduk artık .