sayın hocam; benimle birlikte 3 kişi tercih yapmayacak ama diğer 2 kişi tercih yapma taraftarı. cuma günü herkes kararını vermiş olur.yeniceli' Alıntı:yani şu anda tercih yapmayı düşünüyorsunuz o zaman. diğer ilçelerde ve merkezde de tercih yapmayı düşünen var mı? Zaten norm fazlası öğretmen sayısı açık olan normların çok üstünde. o zaman nasıl resen yapacaklar ki? kimseyi resen yapmamaları lazım bence.
aynen hocam bu okulda gereksizim madem diye hiçbir şeye elimi süresim gelmiyor. diğer öğretmenlerin "benim işim değil, banane!" lafına çok kızardım, o yöne doğru ben de gidiyorum sanırım.cingozcemal' Alıntı:Hocam sayelerinde meslekten soğudum 50 koyun alıp çobanlık yapasım var sıkıldım meslektende bakandan da meb den de... Ben de fazlayım bilmiyorum ne yapsam...
mymustafa1' Alıntı:hocalarım benim ilçede bir boş yer var ve ilçede tek bilişimci olan ben norm fazlasıyım. ben tercih yapmasam başka biri ilçe dışından tercih etse o okula gelebilir mi. Konuyla ilgisi bilgisi olan var mı?
Hocam bende tercih yapmayı düşünmüyorum... başka ilçeden tercih yapan olmassa bi tane açık yer var oraya resen atanırım..en azından yılsonunda tekrar tayin hakkımız olur...poff sıkıldım bu işten 9 saat dersim var norm fazlasıyım 6 saatlik bi okula norm açmışlarido1907' Alıntı:hocam herkesin iradesine saygı duymakla beraber, tercih yapmamamızın daha doğru olacağını düşünüyorum.
1.kendimiz tercih edip gidersek yazın iliçi yer değiştirmelere başvurumuzu kabul etmeyecekler ben öyle inanıyorum. norm fazlası olsak bile ve her ne kadar bunun tersi söylense de...
2.şayet re'sen çok kötü bir yere gönderseler bile yazın en azından iliçi tayin hakkımız olacak. zaten re'sen yapılan atamaların ikinci dönem değil de yazın göreve başlayacagı düşünülürse re'sen gönderilmek en mantıklısı.![]()