:++: :++: :++:mse' Alıntı:"ya hayır konuş, ya sus'
:+1:Phascolarctos cinereus' Alıntı:Çamura yatma hemen. Atatürk ismini kaldıran yozgat değil. yerköy değil. Yerköy belediyesi. doğru düzgün başlık at. Amacın belli. Atatürke saldırsınlar tartışma çıksın, iki vatan haini bulalım bizde saldıralım. iki gram bilgimizle Atatürkü yalan yanlış savunalım. Bizde tepki koyuyoruz bazı şeylere ama her olaya Atatürkü katıp arkasına sığınmak çok büyük acizlik. Ör: Markete gidiyorsun, marketle bir sorunun var. Sorunu halletmek yerine diyorsunki niye Atatürk resmin yok iş yerinde. hainsin.
compteach06' Alıntı::+1:Phascolarctos cinereus' Alıntı:Çamura yatma hemen. Atatürk ismini kaldıran yozgat değil. yerköy değil. Yerköy belediyesi. doğru düzgün başlık at. Amacın belli. Atatürke saldırsınlar tartışma çıksın, iki vatan haini bulalım bizde saldıralım. iki gram bilgimizle Atatürkü yalan yanlış savunalım. Bizde tepki koyuyoruz bazı şeylere ama her olaya Atatürkü katıp arkasına sığınmak çok büyük acizlik. Ör: Markete gidiyorsun, marketle bir sorunun var. Sorunu halletmek yerine diyorsunki niye Atatürk resmin yok iş yerinde. hainsin.
sayın hocam başlıkları veren gazeteler ..bizde buraya ekledik ..burdaki akillerin hoşuna gitmedi tabikide bu haberin eklenmesi..Accipiter' Alıntı:Hassasiyetinizi anlıyorum ama Atatürk isminin en son silineceği yerlerden biridir Yozgat, kimse merak etmesin. Saçma sapan bir belediyenin yaptığını Yozgat'a mal etmek gerçekten gereksiz. Şehir Türk milliyetçilerinin en önemli merkezlerinden birisidir. Bazı kesimler tarafından olmasa da büyük bölümü Atamızı sevgiyle, saygıyla, rahmetle anar...
bilo' Alıntı:sayın hocam başlıkları veren gazeteler ..bizde buraya ekledik ..burdaki akillerin hoşuna gitmedi tabikide bu haberin eklenmesi..Accipiter' Alıntı:Hassasiyetinizi anlıyorum ama Atatürk isminin en son silineceği yerlerden biridir Yozgat, kimse merak etmesin. Saçma sapan bir belediyenin yaptığını Yozgat'a mal etmek gerçekten gereksiz. Şehir Türk milliyetçilerinin en önemli merkezlerinden birisidir. Bazı kesimler tarafından olmasa da büyük bölümü Atamızı sevgiyle, saygıyla, rahmetle anar...
sen de zil tak oyna hır çıkardım diye..bilo' Alıntı:burda bazı haberler paylaşılınca bazı akilleri sinir oluyor yaaaauhaha:
uhaha:
AYIPTIR !mnn' Alıntı:yozgatlılar sevmez atatürkü... normaldir..![]()
Accipiter' Alıntı:Hassasiyetinizi anlıyorum ama Atatürk isminin en son silineceği yerlerden biridir Yozgat, kimse merak etmesin. Saçma sapan bir belediyenin yaptığını Yozgat'a mal etmek gerçekten gereksiz. Şehir Türk milliyetçilerinin en önemli merkezlerinden birisidir. Bazı kesimler tarafından olmasa da büyük bölümü Atamızı sevgiyle, saygıyla, rahmetle anar...
bilo' Alıntı:akiller gelmişuhaha:
uhaha:
mnn' Alıntı:yozgatta isyan olduğunda aslıp keslince Yozgatlılar atattürk yobaz şehir diye üzerini çizmiştir.. ben bunu Yozgatlılardan dinledim...