farketmez bakanlık görevllendirmesi dahil yoslar da bu grupta her kes yüzde 20 alıyor; asıl soru kaç ay alacaksınız
alamayacaklar zaten ikinci maddede sayılı
bu madde için sanırım mahkemeye başvurulmuştu eğitim iş tarafındanMuhtemelen alınamayacak çünkü toplu sözleşmede 10. Maddeye atıf yapılıyor. YOS ek dersi ise 16. Maddeye göre ödeniyor.
Ekli dosyayı görüntüle 80644
Kesinlikle alınır. Ek ders yerine geçen görev 110 nolu kodda ödeniyor. Bu kodda da ayrım yok.
bu madde için sanırım mahkemeye başvurulmuştu eğitim iş tarafından
Bende alınır diye biliyorum.Kesinlikle alınır. Ek ders yerine geçen görev 110 nolu kodda ödeniyor. Bu kodda da ayrım yok.
Teknik öğretmenlerin koordinatörligü ek ders olsa da fiil derse görmedikleri için artirimli alamiyordu buna itiraz ettilerYOS için açılan davada mı?
Yoksa başka bir dava mı?
Bakanliga YBS mezunu bir genel mudur yrd atandi.
Hocam cevap gelirse buraya yazar mısınız?BTR iken artırımlı ekders için mahkeme yoluna gittim ve kazandım. Şimdi dilekçe yazıp YOS için artırımlı ekvders isteyeceğim bakalım ne cevap gelecek. Olumsuz gelirse YOS için de mahkeme yoluna gitmek gerekecek.
Tabiki yazarımHocam cevap gelirse buraya yazar mısınız?
Hocam cevap gelirse buraya yazar mısınız?
Çok iyi olur hocamTabiki yazarım
Hocam mahkeme kararı sebebiyle YOS olarakta ekdersi artırımlı almaya devam ediyorum.Hocam cevap gelirse buraya yazar mısınız?
Hocam mahkeme kararının görselini emsal göstermek için yayınlayabilir misiniz?Hocam mahkeme kararı sebebiyle YOS olarakta ekdersi artırımlı almaya devam ediyorum.
Sayın hocam sendikalara başvurursanız bu davadan açıp kazanıyorlar.Hocam mahkeme kararının görselini emsal göstermek için yayınlayabilir misiniz?
Peki kaç saat olarak alıyorsun hocam. Maaş karşılığı harici girdiğin saatlerimi yoksa 18 saat üzerinden mi?Hocam mahkeme kararı sebebiyle YOS olarakta ekdersi artırımlı almaya devam ediyorum.
Önce okula başvuracaksınız yüksek lisanstan dolayı artırımlı ekders almak istiyorum diye. Sonra meb den red yazısı gelecek. Sonra bu dilekçeye benzer dilekçe ile mahkemeye başvuracaksınızHocam, sendikalı değilim, mümkünse dilekçe örneğini gönderebilir misiniz?
Teşekkür ederim hocam, ancak dilekçeniz rehber öğretmenlerin ek dersine ilişkin talepleri ele alıyor. Bizler fiilen de derse girdiğimiz için ayrıca YOS görevini de yürüttüğümüz için farklı olmaz mı? Çünkü "fiilen derse girme imkanı bulumadığı" için ibareleri var. Önümüze derse girdiğimiz için, yani fiilen dersiniz var şeklinde engel çıkarıyorlar. Bu durumu nasıl aştınız?Önce okula başvuracaksınız yüksek lisanstan dolayı artırımlı ekders almak istiyorum diye. Sonra meb den red yazısı gelecek. Sonra bu dilekçeye benzer dilekçe ile mahkemeye başvuracaksınız
BU DURUM(2) EGITIM IS TARAFINDAN MAHKEMEYE GÖTÜRÜLDÜ DİYE BİLİYORUMMuhtemelen alınamayacak çünkü toplu sözleşmede 10. Maddeye atıf yapılıyor. YOS ek dersi ise 16. Maddeye göre ödeniyor.
Ekli dosyayı görüntüle 80644