kişi kendinden bilirmiş işi"kimsenin adamı değiliz ama işten kaçıp tüm bilişimcilerin arkasından "tembel bilişimciler, işten kaçan bilişimciler" dedirtenlerden, bilişim öğretmenlerinden nefret ettirenlerden de olmayacağız!" İşten kaçmak mı? senelerdir TÜBİTAK tan tutun, ERASMUS tan tutun, teknik personel işlerinden tutun, idari işlerden tutun yapılmayan işler yapıldı...Sonuç? Koca bir hiç... Ben afedersiniz enayi gibi herşeye kosturunca adamlar "Hocam bizim uydu bozuldu bakar mısın" diyecek kadar küstahlaştılar. Ne zamanki her istediklerini yapmayıp rest çektim o vakit "Hocam" demeye başladılar.
Sizdeki problem basitçe şu; idareye ve müdürlüğe karşı şirin görünmek için her işi yapmaya hazırsınız. Bunu yaparak dersin geri geleceğini ya da sizin tabirinizle "İdarecinin dersi seçtireceğini" zannediyorsunuz. Büyük bir yanılgı içerisindesiniz. İroni olsun diye bir yerde yazmıştım "Biz böyle her işe koşarsan, yarın birisi çıkıp tuvaletlere de bir su tutsanız, zaten pek bir işiniz yok öğrencilere serviste rehberlik yapsan, dün çok kar yağdı bir zahmet şu küreği kapıverde karı küre...vs." istekler sizin tepkisilik ve angarya iş hevesiniz yüzünden sonunca gerçek olacak.

resmen itirafta bulunmuşsunuz..
"senelerdir TÜBİTAK tan tutun, ERASMUS tan tutun, teknik personel işlerinden tutun, idari işlerden tutun yapılmayan işler yapıldı...Sonuç? Koca bir hiç... Ben afedersiniz enayi gibi herşeye kosturunca "
ben dediklerinizi yapmıyorum o da sizin zamamnında yapmış olduğunuz beceriksizliğiniz diyelim..
btr görevi haricinde hiç bir şeye koşturmuyorum..
siz demekki zamanında çok müdüre yalakalıklar yapmış, yerleri paspaslamışsınız, şimdi onun intikamını almaya çalışıyorsunuz

"Sizdeki problem basitçe şu; idareye ve müdürlüğe karşı şirin görünmek için her işi yapmaya hazırsınız. "
resmen itiraf bu

hiç de her işi yapmaya hazır değilim.. görevlendirme esaslarım haricinde hiç bir işe karışmıyorum..
Son düzenleme: