Pardus 23.4 geçiş yapılıyormuş,diğer okullara gidip yükleme yapacakmışız.İsteğimiz dışında görev veriliyor,nöbet yok,kulüp yok,ders yok, isteğimizi yapın diyorlar.Ses çıkarmadıkça dahada üstümüze geliyorlar.
İş yavaşlat hocam. Bir günde ancak bitsin bir tahtanın işiPardus 23.4 geçiş yapılıyormuş,diğer okullara gidip yükleme yapacakmışız.İsteğimiz dışında görev veriliyor,nöbet yok,kulüp yok,ders yok, isteğimizi yapın diyorlar.Ses çıkarmadıkça dahada üstümüze geliyorlar.
Sendikanız varsa sendika üzerinden görevlendirmeye itiraz edin. Sendikanız eylem kararı alırsa gitmenize gerek olmaz.Gittiğimiz gün izinli olacakmışım,30 km ötedeki okula görev verilmiş,yolluk yok,teşekkür yok,hiçbirşey yok,
siz hangi ildesiniz hocam?Gittiğimiz gün izinli olacakmışım,30 km ötedeki okula görev verilmiş,yolluk yok,teşekkür yok,hiçbirşey yok,
Normla nasıl bir ilgisi var? Dersinizi seçmeyiz mi dediler?Mecbur olmasak almazdım hocam,almazsak norm fazlası olmakla tehdit edildik ne yapalım hocam
Mecbur olmasak almazdım hocam,almazsak norm fazlası olmakla tehdit edildik ne yapalım hocam
EvetNormla nasıl bir ilgisi var? Dersinizi seçmeyiz mi dediler
Aynen ses çıkarmayalım hocam,tuzu kuru olanlarda sıra gelecek bekleyin daha ne duyumlar aldık sıra herkese gelecekNeyse uzatmayayım, boşa konuşuyorum. Hayırlısı olsun...
Normla tehdit eden haysiyetsizin bilgisayarına virüs girsin inşallah da komple tüm verileri silinsin. İŞlemcisinin macunu kurusun da komple anakartı yansın. Servis servis gezsin de bilgisayar kullanamasın bütün sene boyunca.
Artık sendikam yok bu konuda sessiz kaldılarSendikanız varsa sendika üzerinden görevlendirmeye itiraz edin. Sendikanız eylem kararı alırsa gitmenize artık sendikam
Evet ses çıkarmış gibi gözükenSes çıkaran sendikalar var. Bekleriz.
Teşekkürler darısı sizeSize görevinizde hayırlı başarılar o zaman hocam.
Hangi ilde uygulanıyor , seneye tüm Türkiye’de yaygınlaşacak gibi görünüyor.Pardus 23.4 geçiş yapılıyormuş,diğer okullara gidip yükleme yapacakmışız.İsteğimiz dışında görev veriliyor,nöbet yok,kulüp yok,ders yok, isteğimizi yapın diyorlar.Ses çıkarmadıkça dahada üstümüze geliyorlar.
Evet gaziantwp kayseri ,devamı gelecekmişHangi ilde uygulanıyor , seneye tüm Türkiye’de yaygınlaşacak gibi görünüyor.
Sayın Hocam, beş gün çalışacak olduktan sonra niye norm fazlasını istemediniz.Mecbur olmasak almazdım hocam,almazsak norm fazlası olmakla tehdit edildik ne yapalım hocam
gittiğin gün izinliysen hangi gün yapacaksınGittiğimiz gün izinli olacakmışım,30 km ötedeki okula görev verilmiş,yolluk yok,teşekkür yok,hiçbirşey yok,
Etsin okulmu varki gonderebilecekleriMecbur olmasak almazdım hocam,almazsak norm fazlası olmakla tehdit edildik ne yapalım hocam
Dersinizi seçmesin kim kaybedecek. Hem tehdit edip hem size istediğini yaptırabiliyorsa bence bir düşünün hocam nerde hata yaptığınızı. Okulda rahatım bozulmasın, evime de yakın gibi bahanelerle YOS'u kabul edip sonrasında böyle sitemlerde bulunmak çok manidar.Aynen ses çıkarmayalım hocam,tuzu kuru olanlarda sıra gelecek bekleyin daha ne duyumlar aldık sıra herkese gelecek
Evime yakın değil,çocuğum hasta ona yakın olmam gerekiyor,bilmeden yorum yapmayın lütfenDersinizi seçmesin kim kaybedecek. Hem tehdit edip hem size istediğini yaptırabiliyorsa bence bir düşünün hocam nerde hata yaptığınızı. Okulda rahatım bozulmasın, evime de yakın gibi bahanelerle YOS'u kabul edip sonrasında böyle sitemlerde bulunmak çok manidar.
Ses çıkarın diyeceğim ama normla tehdit edilince çıkaramıyorsunuz anlaşılan. Verecek tavsiye yahut yapacak bir şey kalmıyor maalesef. Çünkü; siz aynı mantıkla ne sendikanızı harekete geçirir ne de kanuni haklarınızı kullanmaya çalışırsınız. Bu şartlarda söylenebilecek tek şey allah yardımcınız olsun, sabır versin. Bizi bu hale getirenlerin de müstehakını versin.Pardus 23.4 geçiş yapılıyormuş,diğer okullara gidip yükleme yapacakmışız.İsteğimiz dışında görev veriliyor,nöbet yok,kulüp yok,ders yok, isteğimizi yapın diyorlar.Ses çıkarmadıkça dahada üstümüze geliyorlar.
Geçmiş olsun Sayın Hocam, sağlık önemli, çocuğunuzun raporunu ilgi tutarak dilekçe yazabilirsiniz. Başlıktan bağımsız olarak kendi başıma geldiği için tavsiyede bulunmak istiyorum. Norm fazlası gibi durumlarda eğer bir amir sizden bir yere görevlendirme dilekçesi isterse ve siz de ne şiş yansın ne kebap mantığıyla hareket edip dilekçe verirseniz, başınıza gelecek tüm olaylardan kendiniz sorumlu olursunuz. Resen verirlerse bu tür tüm durumlarda resen yapan sorumlu olur.Evime yakın değil,çocuğum hasta ona yakın olmam gerekiyor,bilmeden yorum yapmayın lütfen