Yok istemeseydiniz yok yapmam deseydiniz yok öyle yok böyle herkes ne çok biliyor yargılamayı bırakın varsa çözüm fikriniz onu yazın. 16 saat dersim var okulum küçük idarem anlayışlı önceden de nöbet almıyordum şimdi de almayacakmışım dedim vermediler zaten dyk falan yoktu bir tek 2 saatlik kulüp gitti yani neredeyse halimden memnunum bile. il koordinatörleri çok iyi anlayışlı bizi yormuyorlar

yos olur pos olur hallederiz bir şekilde ama hala hak kayıplarımız için mücadele ediyorum bu gündemde insanlara peşin yargıya akıl vermek çok yanlış hele ki aynı tehditleri zorlukları mutlaka yaşamış bir branş olarak birbirimize destek olmalıyız. Sürekli norm fazlası olup okul okul gezme riski olmayanlar ve diğer branşlar da sussunlar bir zahmet. 20 yıllık öğretmenim mesleğin ilk yıllarında hayır diyemedik zaman zaman istemesek de tahditlere karşı zorda kaldık ama bir şekilde boyun eğmedik. Tehdit edenler seneye kendileri gittiler hayat ne getirir bilemeyiz. Hocam geçmiş olsun çocuğunuzun hatrına işiniz rast gitsin inşallah. Bu hale gelmemize sebep olanları da Allah'a havale ediyorum