YOS 26-27 yeni görevlendirme esasları

Kodla Büyü
YOS, idaresine ben sınıfımla sadece okul çıkışı ilgilenirim, ders saatlerinde YOS görevim var ilgilenemem derse ve idare de bu durumu kabul ediyorsa ek dersini alır. Anlatmak istediğim durum bu.
buna katılıyorum. ek olarak, yos öğretmeninin o gün ful dersi varsa, kulüp çalışması ders saatinde yapılırsa, yos kulüp yapabilir ekders alabilir ogün.

Arkadaşlar sizce, full ders olduğu günün ders aralarında YOS olunmadığı için nöbet tutulabiliyorken, 6 saat ders+1 saat YOS olunan günün ders aralarında nöbet tutmaya engel olan nedir?

Yani YOS görevi ders aralarını da kapsıyorsa nöbet hiç tutulamaz, kapsamıyorsa dersin az olduğu gün de nöbet tutulabilir anlamı çıkmıyor mu?

Arkadaşlar sizce, full ders olduğu günün ders aralarında YOS olunmadığı için nöbet tutulabiliyorken, 6 saat ders+1 saat YOS olunan günün ders aralarında nöbet tutmaya engel olan nedir?

Yani YOS görevi ders aralarını da kapsıyorsa nöbet hiç tutulamaz, kapsamıyorsa dersin az olduğu gün de nöbet tutulabilir anlamı çıkmıyor mu?
canın kavga mı istiyor sayın hocam😆😆😆ciddiye almayalim lutfen kucuk bir mumin latifesi benimki...ben de madem oyle yos olma konusunda idare(ilce mem) ders yoksa resen gorevlendirme yapabilir mi diye sorayim?bransim bt

Nöbet tutuluyor mu diye Koordinatöre sorduğumda Personel genel müdürlügünden görüş yazısı bekliyoruz dedi.Kesin bir yorum onlar da yapamıyor bu konuda.Yazı gelmeden yapılan görevlerin karşılığı muallak.

ilksms
Geri