YOS 26-27 yeni görevlendirme esasları

Kodla Büyü
Geçen sene donem başında il koordinatorleri ile bakanlik toplanti yapmisti ve geçen sene için alamayacağımızı orada söylemişlerdi yine öyle bir toplanti olur ve orada netlik kazanır diye düşünüyorum.
Söylenilenlere göre antepte bir çalıştay yapılmış ve alınamayacağı söylenmiş zaten. Dediğim gibi sanki bana çok dillendirmeyin demişler gibi geliyor.

Şimdi 1 ekders ücreti 220,57 TL ortalama 1 ayda 4 hafta üzerinden 72x220,557=15.881 TL Ülke genelinde buna rağbet etmesek en azından 1. dönem kimse görev almasa tavrımızı göstersek neler olur neler.
Hiç bişey değişmez hocam, bi yazı gönderilir, yos yazan yerlere bilgisayar öğretmeni yazarlar, görevi dayar geçerler. Tahtalar pardusa geçerken ne yazdılar yazıda, yos, yoksa bt öğretmeni, yoksa ilgilenen müdür yardımcısı.

Aslında dersimiz olmasa görev almamak harika. Geçen sene görev almadım. Sadece ders iyi ama norm fazlası oldum. Bu senede almayı düşünmüyorum.

Bana hiç ders vermesinler bu gorevi alirdim.Okuldan 3 ogretmen almadik, vakti de gecti.İllaki bir okulda yos olmasi sart mi okulumda bt sinifi yok.

Dersimiz iki saat idare 7 saat vermesi icin dersi 1 1 bölmesi lazim bir subede, boldurmem dersiniz idareye,
6 saat kalir kalan 1 saatte yos olur nöbette olmaz,
bence bu konuda cok fazla ses edilirse dahada hak kaybina ugranacak sanki,

her isim degisiminde dahada sıkıntılar olustu,

ben nöbetten düştüm kafamda daha da tutmam 😆

Ben geçen yıl nöbet tutmadım ve çok rahat ettim. Madde 9 dada açık açık yazmış zaten nöbet görevi verilmez diye. Tabi bunu yaparken isteyene de engel olmamak lazım. Bakalım ekders modülü açılacak mı nöbet gününde 7 saat dersi olana. Orası da bence hala soru işareti

ilksms
Geri