Öğremen değil %35, %3,5 zammı göremezKürşat_58' Alıntı:yeni Türkiyeye bak
hakimlere 1155 tl, akademisyene %35 zam
bize de zam var elektriğe, doğal gaza, benzine :alkis:
Katılıyorum her hak kaybını normal karşılıyor çoğumuzakoluacik' Alıntı:Biz ogretmenler olarak herseyi hakediyoruz. İki senesi dolmamis bir ogretmen olarak bunu cozdum. En basitinden rotasyon. Atandigim gunden beri rotasyondan bahsediliyor. Bastakilerden ses yok sadece taslak ama ogretmenler durmadan rotasyon nolcak diye sorup duruyor ayiptir soylemesi eşeğin aklina karpuz kabugu dusuruyor. Sonra zamanla bastan rostasyon olmasin diyen bari ilk ilce icinde sonra il sonra bolge icinde olsun bari diyerek beklentilerini dusuruyor. Sonrada olunca zaten psikolojikmen hazir oluyor itiraz etmiyor. Kabaca ogretmenlerin durumu bu hak aramadan haberimiz yok. Hatta extrayi birak biz elimizdeki haklara sahip cikamiyoruz. Uzun lafin kisasi egitim sisteminden bi cacik olmaz biz ogretmenlerdende bi cacik olmaz. Kimse kusura bakmasin
ben dehasari' Alıntı:Maaşından memnun olup ekders için takla atanları anlamakta güçlük çekiyorum. :sleep:
teksen' Alıntı:ben dehasari' Alıntı:Maaşından memnun olup ekders için takla atanları anlamakta güçlük çekiyorum. :sleep:![]()
+1akoluacik' Alıntı:Biz ogretmenler olarak herseyi hakediyoruz. İki senesi dolmamis bir ogretmen olarak bunu cozdum. En basitinden rotasyon. Atandigim gunden beri rotasyondan bahsediliyor. Bastakilerden ses yok sadece taslak ama ogretmenler durmadan rotasyon nolcak diye sorup duruyor ayiptir soylemesi eşeğin aklina karpuz kabugu dusuruyor. Sonra zamanla bastan rostasyon olmasin diyen bari ilk ilce icinde sonra il sonra bolge icinde olsun bari diyerek beklentilerini dusuruyor. Sonrada olunca zaten psikolojikmen hazir oluyor itiraz etmiyor. Kabaca ogretmenlerin durumu bu hak aramadan haberimiz yok. Hatta extrayi birak biz elimizdeki haklara sahip cikamiyoruz. Uzun lafin kisasi egitim sisteminden bi cacik olmaz biz ogretmenlerdende bi cacik olmaz. Kimse kusura bakmasin
Bravo çok haklısınızhasari' Alıntı:Maaşından memnun olup ekders için takla atanları anlamakta güçlük çekiyorum. :sleep:
Sadece ekders mi? Adam yerine konmadığımız, Açıköğretim, ösym, ehliyet v.b. sınav görevleri???hakanotuken' Alıntı:teksen' Alıntı:ben dehasari' Alıntı:Maaşından memnun olup ekders için takla atanları anlamakta güçlük çekiyorum. :sleep:![]()
al benden de o kadar :alkis:
Ne kadar aliyorlardi ki? Öğretmenlerden az mı?s_kajmeran' Alıntı:Haklarıdır... Sonuna kadar destek... Teknisyenden az alan akademisyenlere zam zaruridir... Eleştirilecek yanı yok...
İnşallah gün gelir öğretmenler içinde aynı doğru karar alınır!
Anadolu Üniversitesi Mühendislik Fakültesinde Oyp ile yeni atanmış araştırma görevlisi 3.200 lira alıyor.eridim' Alıntı:Ne kadar aliyorlardi ki? Öğretmenlerden az mı?s_kajmeran' Alıntı:Haklarıdır... Sonuna kadar destek... Teknisyenden az alan akademisyenlere zam zaruridir... Eleştirilecek yanı yok...
İnşallah gün gelir öğretmenler içinde aynı doğru karar alınır!
s_kajmeran' Alıntı:@keplir hocam bölgsel tazminat vs var bu arada... 2400Tl alıyor bulunduğum yerdeki araştırma görevlileri...
"Bize iki bayram yaşatın diye araştırma görevlilerinden mesaj geldi. Kendi ilim adamlarına sahip çıkamayan bir ülke geleceğe damga vuramaz, sahip çıkamaz."