yolluğu yatan varmı?

Kodla Büyü
Yatmadıysa, sizin para bu gün yattı demektir. Her türlü yatıyo yani :idea:

alim' Alıntı:
Istanbuldan 30 Temmuzda ilisik kestim, 2/3 Agustosta yatmisti hesabima
nerden nereye?
kaç km?
evli mi?
çocuk var mı?
derece kademe?

en azından size bakarak bizler de az cok tahmin edelim hocam...
son olarak forumda dolaşan "yolluğu yapmak için para istiyorlar" konusu sizde gerçekleşti mi?

cyln' Alıntı:
alim' Alıntı:
Istanbuldan 30 Temmuzda ilisik kestim, 2/3 Agustosta yatmisti hesabima
nerden nereye?
kaç km?
evli mi?
çocuk var mı?
derece kademe?

en azından size bakarak bizler de az cok tahmin edelim hocam...
son olarak forumda dolaşan "yolluğu yapmak için para istiyorlar" konusu sizde gerçekleşti mi?

yolluğu ilçede ilde filan birine yaptırmak istiyosanız para istiyolarmış gerçekten.. ben bu işlerden anlayan bi tanıdığa yaptırdım para filan vermedim, ama verenler varmış. bu arada diğer hocamı bilmem ama ben gaziantep->istanbul bekar, çocuk filan yok.. 2282 tl..

Re: Ynt: yolluğu yatan varmı?

Maraş iskenderun 170 km bir çocuk var. 1184 tl hrsapladilar.
Forumdaki program 1800tl kadar fiyat çıkardı.

mehmetkaya1980' Alıntı:

bende kuruşu kuruşuna doğru çıkardı hocam ya :S

İyi de bizim okula yazı geldi, maaşlar 6 sında verileceği için bakanlık emriylle ilişik kesme işlemleri ayın 12 sinden sonraya ertelendi dediler. Siz nasıl ilişik kestiniz?

hocam o yazının bi dayanağı yok.. kafasına göre erteleyemez kimse.. maaşın 6sında verilmesiyle bi memurun ilişik kesmesinin zerre kadar alakası yok..
bende bi sorun çıkmadı ama siz de gidip bi kavga çıkarsaydınız paşa paşa yaparlardı her şeyi.

mehmetkaya1980' Alıntı:
hocam sizin derece kademe? çocuk büyük küçük? bilet ücreti? eş çalışıyor mu?

çünkü aramızda 15 km var... çocuk 0-6... eş çalışmıyor... bilet ücreti 25 TL (tabi çocuğa bilet kesmiyoz) bunun bi önemi var mı onu da bilmiyom...

şartlarımız benziyor mu bilemiyorum...

lemmings' Alıntı:
hocam o yazının bi dayanağı yok.. kafasına göre erteleyemez kimse.. maaşın 6sında verilmesiyle bi memurun ilişik kesmesinin zerre kadar alakası yok..
bende bi sorun çıkmadı ama siz de gidip bi kavga çıkarsaydınız paşa paşa yaparlardı her şeyi.

Yok hocam bu durum benim işime geliyor zaten. Yani geç kesmek benim için sorun değil olumlu olacak. Ama yine de geç kalmayalım sorun olmasın sonra diye merak ettim.

mustafa_ogr' Alıntı:
lemmings' Alıntı:

Yok hocam bu durum benim işime geliyor zaten. Yani geç kesmek benim için sorun değil olumlu olacak. Ama yine de geç kalmayalım sorun olmasın sonra diye merak ettim.
Anladim hocam, forumda bi cok arkadas biletini iptal etti magdur oldu oyle zannettim ben de. Benim de bi an once ilisigi kesip yeni yerde baslamam gerekiyodu askere gidicegim icin, hic bi sorun olmadan hallettim her seyi. Ama yolluga cuma yatar demislerdi hala yatmamis :(

yolluğu nerden alıyoruz hocam, tayinimizin çıktığı yerden mi yoksa eski okulumuzdan ayrılmadan mı yaptırıyoruz bu işlemleri?

suldal2000' Alıntı:
yolluğu nerden alıyoruz hocam, tayinimizin çıktığı yerden mi yoksa eski okulumuzdan ayrılmadan mı yaptırıyoruz bu işlemleri?
Hocam ilisik keserken eski yerden de yaptirabilirsin goreve baslarken yeni yerden de yaptirabilirsin. Belgelerinle beraber IBAN no yu veriyosun oraya yatiriyolar.

hangi belgeler lazım hocam peki? olayı bir anlatırsan sevinirim :) eşim tayin isteyecek eş durumundan bilgim olsun :) şimdiden teşekkür ederim

Hocam yollugu yapacak olan kisiye ilisik kesme belgesi, kararnamenin bi ornegi, soforler odasindan alinan yolluk rayiç belgesi bunlar lazim. Yollugu yapip ciktilariyla beraber ilcede muhasebeye veya mal mudurlugune birakiyosun. Yapan birini bulursan kolay.. Teferruatli biseymis Herkes yapamiyomus..

Az önce baktım yolluk yatmış. 770 km çocuk yok eş çalışıyo 1744 TL.

cyln' Alıntı:
mehmetkaya1980' Alıntı:
hocam sizin derece kademe? çocuk büyük küçük? bilet ücreti? eş çalışıyor mu?

çünkü aramızda 15 km var... çocuk 0-6... eş çalışmıyor... bilet ücreti 25 TL (tabi çocuğa bilet kesmiyoz) bunun bi önemi var mı onu da bilmiyom...

şartlarımız benziyor mu bilemiyorum...
Bilet ücreti 15
Eş çalışıyor (öğretmen)
derece kademe 5-3
Km=170
Çocuk=2008 doğumlu.

NOT: PARDON ben yanlış hesaplamışım. Programda ki ile aynı çıktı.

yolluğu dün akşam saatlerinde ilişiğimi keserken mal müdürlüğüne bıraktım belgelerle beraber.bugün maaşla beraber yatırmışlar.şaşırdım doğrusu :D

CeM_G' Alıntı:
yolluğu dün akşam saatlerinde ilişiğimi keserken mal müdürlüğüne bıraktım belgelerle beraber.bugün maaşla beraber yatırmışlar.şaşırdım doğrusu :D
işe bak yaa.. benm hala yatmadı, işin garibi maaş da yatmadı.. attılar mı acaba beni memurluktan :o :D

lemmings' Alıntı:
CeM_G' Alıntı:
işe bak yaa.. benm hala yatmadı, işin garibi maaş da yatmadı.. attılar mı acaba beni memurluktan :o :D

ilişiği ne zaman kestiniz hocam? ben dün yani ayın 5 inde akşama doğru kestim ve keserkende sordum mal müdürlüğüne maaşlar bankaya gittimi,bir sıkıntı olurmu maaşım yatacakmı diye.bir sıkıntı olacağını söylemediler ve dedikleri gibi oldu.maaşın yatmasına değilde yolluğun bu kadar çabuk yatmasına şaşırdım.burdan tebrik ediyorum eski mal müdürlüğümü :D

ben 30 temmuzda ilişik kestim ya.. ama mal müdürlüğü hatıralarımı yaşatıyo herhalde.. kesemedi bi türlü hesabı..

arkadaş çıldırmamak elde değil.. 2 ağustosta konuyu açmışım. bugün 16 ağustos ve yolluğum hala yatmadı.. bi ben kaldım herhalde Türkiye'de yolluğunu alamayan.. ve işin garibi maaşım da hala yatmadı 6sında yatması gerekirken. yeni okulum 1 ağustosta "hocam bugün hesabı açın bankadan" dedi dedikleri gün hesabı açtım, ibanı hesap noyu filan verdim yeni okula. tamam dediler. 6sında bankaya gittim, hesapta para yok..aradım yeni okulu, aaa hocam arayacaktım arayamdım kusura bakmayın dedi bişeyler geveledi, 15inde yatar dedi.. 16sı oldu o da yok...
ne maaş aldım ne yolluk aldım, insan bi ton plan yapıyo gelecek paraya göre adamların yaptığına bakın..
burda ihmal kimdedir sizce? kime şikayette bulunmalıyım?

arkadaslar ordu ünye den mersin mut a 2 tane cocuk var. bende memura hesaplattırcagım ama bu işten anlayan arkadaslarım bir hesap yaparsalar en azından dogrulugunu teyir etmiş olurum. yardım :)

BBNET
Geri