rock' Alıntı:Yatmadıysa, sizin para bu gün yattı demektir. Her türlü yatıyo yani :idea:
nerden nereye?alim' Alıntı:Istanbuldan 30 Temmuzda ilisik kestim, 2/3 Agustosta yatmisti hesabima
cyln' Alıntı:nerden nereye?alim' Alıntı:Istanbuldan 30 Temmuzda ilisik kestim, 2/3 Agustosta yatmisti hesabima
kaç km?
evli mi?
çocuk var mı?
derece kademe?
en azından size bakarak bizler de az cok tahmin edelim hocam...
son olarak forumda dolaşan "yolluğu yapmak için para istiyorlar" konusu sizde gerçekleşti mi?
mehmetkaya1980' Alıntı:Maraş iskenderun 170 km bir çocuk var. 1184 tl hrsapladilar.
Forumdaki program 1800tl kadar fiyat çıkardı.
hocam sizin derece kademe? çocuk büyük küçük? bilet ücreti? eş çalışıyor mu?mehmetkaya1980' Alıntı:Maraş iskenderun 170 km bir çocuk var. 1184 tl hrsapladilar.
lemmings' Alıntı:hocam o yazının bi dayanağı yok.. kafasına göre erteleyemez kimse.. maaşın 6sında verilmesiyle bi memurun ilişik kesmesinin zerre kadar alakası yok..
bende bi sorun çıkmadı ama siz de gidip bi kavga çıkarsaydınız paşa paşa yaparlardı her şeyi.
Anladim hocam, forumda bi cok arkadas biletini iptal etti magdur oldu oyle zannettim ben de. Benim de bi an once ilisigi kesip yeni yerde baslamam gerekiyodu askere gidicegim icin, hic bi sorun olmadan hallettim her seyi. Ama yolluga cuma yatar demislerdi hala yatmamismustafa_ogr' Alıntı:lemmings' Alıntı:hocam o yazının bi dayanağı yok.. kafasına göre erteleyemez kimse.. maaşın 6sında verilmesiyle bi memurun ilişik kesmesinin zerre kadar alakası yok..
bende bi sorun çıkmadı ama siz de gidip bi kavga çıkarsaydınız paşa paşa yaparlardı her şeyi.
Yok hocam bu durum benim işime geliyor zaten. Yani geç kesmek benim için sorun değil olumlu olacak. Ama yine de geç kalmayalım sorun olmasın sonra diye merak ettim.
Hocam ilisik keserken eski yerden de yaptirabilirsin goreve baslarken yeni yerden de yaptirabilirsin. Belgelerinle beraber IBAN no yu veriyosun oraya yatiriyolar.suldal2000' Alıntı:yolluğu nerden alıyoruz hocam, tayinimizin çıktığı yerden mi yoksa eski okulumuzdan ayrılmadan mı yaptırıyoruz bu işlemleri?
Bilet ücreti 15cyln' Alıntı:hocam sizin derece kademe? çocuk büyük küçük? bilet ücreti? eş çalışıyor mu?mehmetkaya1980' Alıntı:Maraş iskenderun 170 km bir çocuk var. 1184 tl hrsapladilar.
çünkü aramızda 15 km var... çocuk 0-6... eş çalışmıyor... bilet ücreti 25 TL (tabi çocuğa bilet kesmiyoz) bunun bi önemi var mı onu da bilmiyom...
şartlarımız benziyor mu bilemiyorum...
işe bak yaa.. benm hala yatmadı, işin garibi maaş da yatmadı.. attılar mı acaba beni memurluktanCeM_G' Alıntı:yolluğu dün akşam saatlerinde ilişiğimi keserken mal müdürlüğüne bıraktım belgelerle beraber.bugün maaşla beraber yatırmışlar.şaşırdım doğrusu![]()
lemmings' Alıntı:işe bak yaa.. benm hala yatmadı, işin garibi maaş da yatmadı.. attılar mı acaba beni memurluktanCeM_G' Alıntı:yolluğu dün akşam saatlerinde ilişiğimi keserken mal müdürlüğüne bıraktım belgelerle beraber.bugün maaşla beraber yatırmışlar.şaşırdım doğrusu![]()
![]()
![]()