Ygs Sınav Görevi Tercihi Açıldı

Kodla Büyü

mert02

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar ygs görev başvurusnda bina denetim ve cihaz yöneticisinin görevi nedir?bilgisi olan var mı?

arkadaşlar bu yıl atandım.. ösym ye gidip hemn şifre alsam(henüz şifrem yok) bu sınava görevli olarak tercih yapablr miyim?

arabama tüp taktıracam ne yapabilirim die sorsam 50 tane cvp gelirdi.. Bişey biliniyorsa paylaşmak güzeldir. Saygılar !

tkavcan' Alıntı:
arkadaşlar bu yıl atandım.. ösym ye gidip hemn şifre alsam(henüz şifrem yok) bu sınava görevli olarak tercih yapablr miyim?
Hocam OSYM ye gitmenize gerek yok okulunuzdan sisteme üye oluyorsunuz sonra gis.osym.gov.tr den giriş yapıp tercihlerinizi yapıyorsunuz. İdarecilerinizle görüşün

cyln' Alıntı:
fırça çekmeden önce mini bi araştırma iyi olur....
https://gis.osym.gov.tr/OSYM_Sinav_Gore ... keleri.pdf

sayfa 4....ÖĞRETMEN yazıyor 16.sırada.... aday maday değil

fırça deildi hocam küçük bi sitemdi. Görüyorum araba ile ilgili başlıklara yüzlerce yorum yapılıyor ama benim gibi bilmeyip bişey soran hocalarım gncel, gncl şeklinde yazıp merak ettiğimiz şeylere cevap arıyoruz günlerce. kanımca öyle bi yorum yapmazsam sizde bu link i paylaşmıyacaktınız.. Hani yardımlaşmak iidir.. çok bişi deil bilmeyen veya tecrubesiz bi zümreni bilgilendirecksn.. 2 dk nı almaz.. yazıyı gören 200-300 kişi yorum yapan yok sitemim ona..

Arkadaşlar, daha önce yapmış veya bilgisi olan varmıdır acaba;
osym gis görev tercih ekranındaki;
Kentiçi Nakil Kuryeliği Görevi
Bina Denetim ve Cihaz Yöneticisi
ne iş yapar acaba.
Daha önce salon başkanı ve gözetmen olmuştum ama, bu görevlerden bihaberim.

Yeni atandıysanız sınav çıkma ihtimali düşük zaten. Genel de üniversitelerde çalışan personelle beraber müdür ve yardımcılarına görev çıkıyor. Çok kasmaya gerek yok yani :) Okulunuzdan şifre alabilirsiniz. Müdür yardımcınıza başvurun. Yönetim İşlemleri Sisteminden sizin kaydınızı gerçekleştirecektir.

ozkansedef' Alıntı:
Yeni atandıysanız sınav çıkma ihtimali düşük zaten. Genel de üniversitelerde çalışan personelle beraber müdür ve yardımcılarına görev çıkıyor. Çok kasmaya gerek yok yani :) Okulunuzdan şifre alabilirsiniz. Müdür yardımcınıza başvurun. Yönetim İşlemleri Sisteminden sizin kaydınızı gerçekleştirecektir.

Hocam yeni başladım ama görevlendirmeyle müdür oldum. Şimdi kayıt yapılırken öğretmen olarak mı müdür olarak mı kayıt yapılacak?

Görevlendirmeyle kendi kurumunuza müdür olduysanız kaydı kendiniz yapmanız lazım. :shock:

bizim idare de bilmiyo
nasıl oluyo gis.osym.gov.tr den şifre alcaz
mebbisden mi yapılıyor
idarede bilmiyo yardımmmmmmmmmm

eşimin tercihlerini yaptım fakat o gün eşim sınava gitmeyeceğim diye tutturdu. İptal işlemi nasıl oluyor?

haber verdiğiniz için teşekkür ederiz hocam, ancak açık öğretim sınavında internetten görev istesek bile sanki kafalarına göre yolluyorlar gibi geliyor bana. bizim okulda, internetten başvuran başvurmayan hemen herkese görev geldi diye hatırlıyorum.

mert02' Alıntı:
arkadaşlar ygs görev başvurusnda bina denetim ve cihaz yöneticisinin görevi nedir?bilgisi olan var mı?

bu sorunun cevabını bilen varmı arkadaşlar bizler yani öğretmenler olabiliyorlarmı.

Bugün okula yazı geldi. Sınavı boykot etme ihtimali varmış diye duyum vardı yazıda da görevlendirme GÖNÜLLÜ olcak demiş ÖSYM...Bilginize..

tekinergun80' Alıntı:
eşimin tercihlerini yaptım fakat o gün eşim sınava gitmeyeceğim diye tutturdu. İptal işlemi nasıl oluyor?
hocam zaten sınavdan birkaç hafta önce tekrar onay isteyecekler. Sınavı onaylamazsınız olur biter. :)

alibaba37' Alıntı:
Bugün okula yazı geldi. Sınavı boykot etme ihtimali varmış diye duyum vardı yazıda da görevlendirme GÖNÜLLÜ olcak demiş ÖSYM...Bilginize..
hocam boykot olsa ne olur ki? siz yapmazsanız para için bu işi yapacak çok öğretmen var. Öğretmenler hiçbir zaman boykot yapmazlar. (100 öğretmenden 1'si boykot ediyorsa bu boykot değildir. iş olsun torba dolsun....)

tekinergun80' Alıntı:
görev tercihlerimden sınavı sol tarafa alınca görev isteğinizi iptal etmiş oluyorsunuz.

YGS başvuruları 27 sinde son. Sisteme kayıt olmak için ise son gün diye bir kavram bulunmamakta.

Kayıt olmak için öncelikle aşağıdaki linkten indireceğiniz programı bilgisayarınıza kurun. Ondan sonra Kurum Müdürü TC si ve kurum şifresiyle giriş yapılacak. Programın içerisinde görevli ekleme kısmından görevli eklemesi yapılacak.

https://smis.osym.gov.tr/smis/publish.htm

ozkansedef' Alıntı:
YGS başvuruları 27 sinde son. Sisteme kayıt olmak için ise son gün diye bir kavram bulunmamakta.

Kayıt olmak için öncelikle aşağıdaki linkten indireceğiniz programı bilgisayarınıza kurun. Ondan sonra Kurum Müdürü TC si ve kurum şifresiyle giriş yapılacak. Programın içerisinde görevli ekleme kısmından görevli eklemesi yapılacak.

https://smis.osym.gov.tr/smis/publish.htm
hocam bu gis.osym.gov.tr den şifre almak içinmi acaba?
bizim idarede nasıl şifre vereceğini bilmiyorda.

Evet hocam. gis.osym.gov.tr ye girebilmek için dediğim şekilde kayıt yapmak gerekiyor. Kayıt yaparken şifre veriyor sistem.

BBNET
Geri