Hocam OSYM ye gitmenize gerek yok okulunuzdan sisteme üye oluyorsunuz sonra gis.osym.gov.tr den giriş yapıp tercihlerinizi yapıyorsunuz. İdarecilerinizle görüşüntkavcan' Alıntı:arkadaşlar bu yıl atandım.. ösym ye gidip hemn şifre alsam(henüz şifrem yok) bu sınava görevli olarak tercih yapablr miyim?
cyln' Alıntı:fırça çekmeden önce mini bi araştırma iyi olur....
https://gis.osym.gov.tr/OSYM_Sinav_Gore ... keleri.pdf
sayfa 4....ÖĞRETMEN yazıyor 16.sırada.... aday maday değil
tkavcan' Alıntı:arkadaşlar bu yıl atandım.. ösym ye gidip hemn şifre alsam(henüz şifrem yok) bu sınava görevli olarak tercih yapablr miyim?
ozkansedef' Alıntı:Yeni atandıysanız sınav çıkma ihtimali düşük zaten. Genel de üniversitelerde çalışan personelle beraber müdür ve yardımcılarına görev çıkıyor. Çok kasmaya gerek yok yaniOkulunuzdan şifre alabilirsiniz. Müdür yardımcınıza başvurun. Yönetim İşlemleri Sisteminden sizin kaydınızı gerçekleştirecektir.
mert02' Alıntı:arkadaşlar ygs görev başvurusnda bina denetim ve cihaz yöneticisinin görevi nedir?bilgisi olan var mı?
hocam zaten sınavdan birkaç hafta önce tekrar onay isteyecekler. Sınavı onaylamazsınız olur biter.tekinergun80' Alıntı:eşimin tercihlerini yaptım fakat o gün eşim sınava gitmeyeceğim diye tutturdu. İptal işlemi nasıl oluyor?
hocam boykot olsa ne olur ki? siz yapmazsanız para için bu işi yapacak çok öğretmen var. Öğretmenler hiçbir zaman boykot yapmazlar. (100 öğretmenden 1'si boykot ediyorsa bu boykot değildir. iş olsun torba dolsun....)alibaba37' Alıntı:Bugün okula yazı geldi. Sınavı boykot etme ihtimali varmış diye duyum vardı yazıda da görevlendirme GÖNÜLLÜ olcak demiş ÖSYM...Bilginize..
görev tercihlerimden sınavı sol tarafa alınca görev isteğinizi iptal etmiş oluyorsunuz.tekinergun80' Alıntı:eşimin tercihlerini yaptım fakat o gün eşim sınava gitmeyeceğim diye tutturdu. İptal işlemi nasıl oluyor?
27 sindedengem' Alıntı:ilk defa başvuru alıp sınavda görev almanın son günü geçti mi arkadaşlar?
teşekkürler öğretmenimbiltek2007' Alıntı:27 sindedengem' Alıntı:ilk defa başvuru alıp sınavda görev almanın son günü geçti mi arkadaşlar?
hocam bu gis.osym.gov.tr den şifre almak içinmi acaba?ozkansedef' Alıntı:YGS başvuruları 27 sinde son. Sisteme kayıt olmak için ise son gün diye bir kavram bulunmamakta.
Kayıt olmak için öncelikle aşağıdaki linkten indireceğiniz programı bilgisayarınıza kurun. Ondan sonra Kurum Müdürü TC si ve kurum şifresiyle giriş yapılacak. Programın içerisinde görevli ekleme kısmından görevli eklemesi yapılacak.
https://smis.osym.gov.tr/smis/publish.htm