agahyildiz' Alıntı:çok teşekkürler. eline sağlık. başka bir yöntemide ben aktarayım.
yazıcının yüklü olduğu bilgisayarda bulunan yazıcı simgesine sağ tıklayıp özelliklere oradan da güvenlik sekmesine geçerek. buradan da istediğimiz kişilere izin verebiliriz. Güvenlik sekmesini göremiyorsanız klasör seçeneklerinden basit dosya paylaşımını kullan kutucuğunun işaretini kaldırın. yazıcılar genelde everyone kullanıcısına yazdırma izini verir ki bu everyone herkes demektir. izinlerden bu kullanıcıyı kaldırıp istediğiniz gibi kullanıcı ekleyebilirsiniz...
ozkancanan' Alıntı:Bir problem var! bu söylediklerinizin hepsini yaptım, paylaşımdan hatta everyone dedim ama hiçbir öğrenci bilgisayarı yazıcıyı görmüyor :shock:
evet merak ettiğim bir soru, açıklayabilen olursa güzel olur.07fethiyeli' Alıntı:Arkadaşlar okulda 4 tane xp 1 tane win 7 idare bilgisayarı var . bunlar ağda birbirini görecek öğrenciler bunları görmeyecek veya akıllı tahtalar da idare bilgisayarlarını görmeyecek şekilde nasıl ayarlarız. xp de ağda bazı kişiler görecek şekilde diğerleri görmeyecek nasıl ayarlıyoruz.
bt^' Alıntı:evet merak ettiğim bir soru, açıklayabilen olursa güzel olur.07fethiyeli' Alıntı:Arkadaşlar okulda 4 tane xp 1 tane win 7 idare bilgisayarı var . bunlar ağda birbirini görecek öğrenciler bunları görmeyecek veya akıllı tahtalar da idare bilgisayarlarını görmeyecek şekilde nasıl ayarlarız. xp de ağda bazı kişiler görecek şekilde diğerleri görmeyecek nasıl ayarlıyoruz.
tayinci42' Alıntı:ozkancanan' Alıntı:Bir problem var! bu söylediklerinizin hepsini yaptım, paylaşımdan hatta everyone dedim ama hiçbir öğrenci bilgisayarı yazıcıyı görmüyor :shock:
konu aslında başkaydı ama..