kasimtanyeli
Üye
Hocam link ölmüş sanırım. Tekrar paylaşabilir misiniz mümkünseprofilide içine attım hocam ince ayarları kendiniz ayarlayabilirsiniz.
ek olarak kıyıda flement temizlemek için script yazmıştım. duruma göre silebilirsiniz.
Hocam link ölmüş sanırım. Tekrar paylaşabilir misiniz mümkünseprofilide içine attım hocam ince ayarları kendiniz ayarlayabilirsiniz.
ek olarak kıyıda flement temizlemek için script yazmıştım. duruma göre silebilirsiniz.
Hocam 7. sayfada çözümü söylemişler birde youtube videoları var. Videolar daha ayrıntılıArkadaşlar bu şekilde kırılan filamenti nasıl çıkarabilirim?
Eski Anet A8 yazıcımda severek kullanırdım. Creality de pek gerek kalmadı ama FFF dosyasını paylaşırsanız deneyip karşılaştırmak isterim hocam.Bu yazıcılarda en dikkat edilmesi gereken şey kalibrasyon ve babystep ayarı yapılmadan kullanmamak. Bu hata extruder kısmındaki sert plastik aparatın kırılmasına sebep oluyor.
3d yazicilar için kullanilabilecek en iyi dilimleme programı Simplify3D programı. İsteyenler için bu yazıcı için profil paylasabilirim. Simplify3D programı da elimde var.