Yenilikçi Sınıf 3D Yazıcısı -Creality K1C

Kodla Büyü
Hocam nasıl yapılır videosu çek at daha çok izlenir mesela şöyle nasıl gcode çevrilir vesaire. En çok araba videoları izlenir diyecektim ki farkındasın ford focus 2011 otomatik marş motoru.... En çok izlenen video
Haklısın hocam. Ama onu yapacak ne vaktim var ne isteğim :).Çok izlenmesi de umrumda değil, Youtube'u biraz da kendi videolarım için depo olarak kullanıyorum. Görmüşsündür bir sürü farklı alandan farklı videolar var.

Focus marş motoru ve volan arızası da kendi yaşadığım ve çözüm aradığım bir konuydu. Videosunu da niye yükledim hatırlamıyorum bile.

Haklısın hocam. Ama onu yapacak ne vaktim var ne isteğim :).Çok izlenmesi de umrumda değil, Youtube'u biraz da kendi videolarım için depo olarak kullanıyorum. Görmüşsündür bir sürü farklı alandan farklı videolar var.

Focus marş motoru ve volan arızası da kendi yaşadığım ve çözüm aradığım bir konuydu. Videosunu da niye yükledim hatırlamıyorum bile.
Marş motoru volana sürtüyormuş. Aynen depo gibi benim düğün videosu var liste dışı ayarda

arkadaşlar crelaty yazıcıda filament değiştirdikten sonra filament arkada takılmış ve yazıcı boşa çalışmış bir süre sonra filamenti yerinden çıkardım tekrar takayım dedim ama filamenti çekmiyor artık ve extruder tak tak die ses çıkarıyor ne yapmamı önerirsiniz...kendim söküp bakayım mı içine yoksa garantiye mi vereyim... nette baktım bir çok kişi o ekstruderı söküp yapmış .. bazılarınınkinde extruderdaki çarklar kırılmış

Exteuder un üstündeki plastik el ile çıkıyor sağda iki solda bir alyan vidayı söküp extruder u sokun onda da iki alyan vida var onuda sökün filament sıkıştırma yapmıştır kalitesiz bayat filament kopuyor orayı sıkıştırıyor bende de oldu söktüm ufak vir filament hotende giden filament deliğini tikamisti

Exteuder un üstündeki plastik el ile çıkıyor sağda iki solda bir alyan vidayı söküp extruder u sokun onda da iki alyan vida var onuda sökün filament sıkıştırma yapmıştır kalitesiz bayat filament kopuyor orayı sıkıştırıyor bende de oldu söktüm ufak vir filament hotende giden filament deliğini tikamisti
hocam aynen bir sürü video izledim bendeki durumun aynısı ama ben bunu yaparsam garantisi yanar mı ..içerdeki çarklar kırıksa

Yol hocam. 3d yazıcı olayında garanti biraz kağıt üstünde bişey çok şık arıza yapan bir makine

BBNET
Geri