Neyini kuracak çok merak ediyorum kutu açılış videosu çekerler."3D yazıcılarınız kargo ile bugün itibariyle gelmeye başlamıştır. Firma gelip kurulum gerçekleştirecek ve tutanak düzenleyecek. Tutanaklar ilçe bilgi işlem bölümüne taranarak gönderilecek. Tutanağın 1 kopyası firmada, 1 kopyası okulda kalacaktır. Hayırlı olsun"
bize gelen yazıda servis kuracak dendi
Doğrudur hocam. Bekleyin denilmiş onu biliyorum sadece.servis değil hocam biz kuracağız fakat haber bekleyin kutu açılış videosu çekere kurulum yapacakmışız
Merhaba arkadaşlar. 3 boyutlu yazıcılar gelmeye başladı. YEGİTEK üç boyutlu yazıcılar için kutu açılışı ve ilk çalıştırma videosu paylaşacak. Videoda verilecek bilgiler doğrultusunda yazıcılar okullardaki BT öğretmenleri tarafından açılıp kurulabilecektir. Haber gelene kadar kutuların açılmaması gerekmektedir.
hocam bunlar fen lab. felan değil bilg. labına kurulacak bu müdür isteğiyle olacak bir iş değil. ayrıca burada bazı arkadaşlarda yazmış müdürler elimizden alıyor,bıraksak bize bırakmıcaklar vs şok oluyorum okurken nasıl alabilir aklım almıyor. Genel olarak bt öğretmenleri idare ile arası en iyi öğretmenlerdir ama ikili ilişkilerde sanırım sıkıntı yaşayan arkadaşların başına geliyor bu tarz olaylar. ama aklınızdan bulunsun bt dışında başka bir yerde kullanılamazBize de bu yazıcıdan geldi bizde yenilikçi sınıf oluşturulmadı sadece bilişim sınıfına 19 bilgisayar geldi daha şirket gelip kurmadı.Benim anlamadıği bu yazıcı şımdi nereye kurulacak Müdüre kalsa yalakası öğretmen arkadaşın Fen odasına veya kendi odasına kurar.Gerçi idarecilere kalsa elimizden bilgisayarlarıda alir.
Hangi derste, hangi müfredatta kullanılacak bunlar!Sadece 3D yazıcı değilmiş gelecek olanlar:
![]()
ROBOTİK KODLAMA DERSLERİ İÇİN "MEB-KİT EĞİTİM SETLERİ" GELİYOR
Aktif öğrenme ve dijital teknoloji araçlarının entegre edildiği yenilikçi öğrenme ortamları oluşturulması için tüm illerde ortaokul-lise kademesinde 3500 okula Bilişim Teknolojileri Laboratuvarları kurulması çalışmaları devam ediyor.yegitek.meb.gov.tr
Bu laboratuvarlarda kullanılmak üzere son teknoloji yüksek hızlı baskı özelliği olan 3 boyutlu yazıcı ve kodlama eğitimine destek amaçlı 10 adet robotik kodlama seti ve 3 adet çok amaçlı mobil robot platform kiti öğrenci ve öğretmenlerin kullanımına sunulacak.
Link atabilir misiniz hocam göremedim benKurulum videosu youtube'da var. Kutudan bir Usb bellek çıkıyor onun içinde de aynı video var zaten. Ben açtım kurdum açıkçası, beklemeye gerek yok.
Merhaba arkadaşlar. Üç boyutlu yazıcılar için kutu açılışı ve ilk çalıştırma videosu paylaşacağız. Videoda vereceğimiz bilgiler doğrultusunda okullardaki BT öğretmenleri tarafından Biz haber verene kadar kutuların açılmaması hususunda okullara bilgi verilmesini rica ediyorum...... bize mesaj geldi
"3D yazıcılarınız kargo ile bugün itibariyle gelmeye başlamıştır. Firma gelip kurulum gerçekleştirecek ve tutanak düzenleyecek. Tutanaklar ilçe bilgi işlem bölümüne taranarak gönderilecek. Tutanağın 1 kopyası firmada, 1 kopyası okulda kalacaktır. Hayırlı olsun"
bize gelen yazıda servis kuracak dendi
Arkadaşlar, bize de ilçe MEM'den yazı geldi. Kurulum videosu çekip göndereceğiz... diyeNeyini kuracak çok merak ediyorum kutu açılış videosu çekerler.
Kim bilir ne zaman gelirlerrrre
Yukarda paylaşmışlar zaten hocam. Çinli birinin çektiği video.Link atabilir misiniz hocam göremedim ben
Kutunun üstünde qr kod olan etiketten ulaşabilirsiniz hocam.Link atabilir misiniz hocam göremedim ben
Bizde de benzer oldu. Kargocu gelmiş. Üst kata dahi çıkarmamış. giriş kata bırakmış gitmiş. Nöbetçi öğretmenimiz haber verdi bir kargo geldi diye ...Nasıl iş bilmiyorum ama kargocu getirmiş nöbetçi öğrencinin önüne atmış gitmiş. Çocuklar idareye haber vermiş.
Hocam 3d yazıcı da garanti olayını farklı bir şekilde değerlendirmek gerek. Çünkü her baskıda bir hata meydana geliyor. Hangi birini bildireceksinBize de geldi. Kuralım mı kurmayalım mı? Kafamda deli sorular. Şu an beklemeye karar verdim. Garanti sıkıntısı çıkar diye.
Pardus uygulaması var. Wifi üzerinden baskı alınabiliyor. Ayrıca otomatik tabla ayarı yapabiliyor, motor sesi düşük güzel cihaz.Pardusta uygulaması var mı? Kuran arkadaşlar bilgi verebilir mi? Haberi bekleyeceğim kurulum için. Zaten yazıcım var bu 2 tane ekstra oldu.