Yenilikçi Sınıf 3D Yazıcısı -Creality K1C

Kodla Büyü

kgunduz

Seçkin Üye
Seçkin Üye
IMG-20250307-WA0008.webp

Sadece yenilikçi sınıflara değil sanırım. Diğer kurulan/yenilenen lablar da dahil olmalı.

Bize de bu yazıcıdan geldi bizde yenilikçi sınıf oluşturulmadı sadece bilişim sınıfına 19 bilgisayar geldi daha şirket gelip kurmadı.Benim anlamadıği bu yazıcı şımdi nereye kurulacak Müdüre kalsa yalakası öğretmen arkadaşın Fen odasına veya kendi odasına kurar.Gerçi idarecilere kalsa elimizden bilgisayarlarıda alir.

Yazıcıyı BT öğretmen arkadaş kuracak yazıcı kurmak için gelen olmayacak. Ama Yeğitekden haber gelene kadar kurulmayacakmış. İlçe milli eğitim aracılığı ile kutular açılır diye haber gelecek sonra kurum yapılacak.

İl formatörü açılış videosu atacağız dedi, video atınca ona göre açılım yapabilirsiniz dedi

Merhaba arkadaşlar. Üç boyutlu yazıcılar için kutu açılışı ve ilk çalıştırma videosu paylaşacağız. Videoda vereceğimiz bilgiler doğrultusunda okullardaki BT öğretmenleri tarafından Biz haber verene kadar kutuların açılmaması hususunda okullara bilgi verilmesini rica ediyorum...... bize mesaj geldi

"3D yazıcılarınız kargo ile bugün itibariyle gelmeye başlamıştır. Firma gelip kurulum gerçekleştirecek ve tutanak düzenleyecek. Tutanaklar ilçe bilgi işlem bölümüne taranarak gönderilecek. Tutanağın 1 kopyası firmada, 1 kopyası okulda kalacaktır. Hayırlı olsun"
bize gelen yazıda servis kuracak dendi

"3D yazıcılarınız kargo ile bugün itibariyle gelmeye başlamıştır. Firma gelip kurulum gerçekleştirecek ve tutanak düzenleyecek. Tutanaklar ilçe bilgi işlem bölümüne taranarak gönderilecek. Tutanağın 1 kopyası firmada, 1 kopyası okulda kalacaktır. Hayırlı olsun"
Neyini kuracak çok merak ediyorum kutu açılış videosu çekerler.
Kim bilir ne zaman gelirlerrrre

Kutunun üstünde bu kurulum linki var ancak bize de kurulum için beklememiz gerektiği iletildi. Galiba servis gelip kuracak.

servis değil hocam biz kuracağız fakat haber bekleyin kutu açılış videosu çekere kurulum yapacakmışız

Merhaba arkadaşlar. 3 boyutlu yazıcılar gelmeye başladı. YEGİTEK üç boyutlu yazıcılar için kutu açılışı ve ilk çalıştırma videosu paylaşacak. Videoda verilecek bilgiler doğrultusunda yazıcılar okullardaki BT öğretmenleri tarafından açılıp kurulabilecektir. Haber gelene kadar kutuların açılmaması gerekmektedir.

Bize de gelen mesaj.

Bize de bu yazıcıdan geldi bizde yenilikçi sınıf oluşturulmadı sadece bilişim sınıfına 19 bilgisayar geldi daha şirket gelip kurmadı.Benim anlamadıği bu yazıcı şımdi nereye kurulacak Müdüre kalsa yalakası öğretmen arkadaşın Fen odasına veya kendi odasına kurar.Gerçi idarecilere kalsa elimizden bilgisayarlarıda alir.
hocam bunlar fen lab. felan değil bilg. labına kurulacak bu müdür isteğiyle olacak bir iş değil. ayrıca burada bazı arkadaşlarda yazmış müdürler elimizden alıyor,bıraksak bize bırakmıcaklar vs şok oluyorum okurken nasıl alabilir aklım almıyor. Genel olarak bt öğretmenleri idare ile arası en iyi öğretmenlerdir ama ikili ilişkilerde sanırım sıkıntı yaşayan arkadaşların başına geliyor bu tarz olaylar. ama aklınızdan bulunsun bt dışında başka bir yerde kullanılamaz

• Beğen
Tepkiler: omd
Sadece 3D yazıcı değilmiş gelecek olanlar:

Bu laboratuvarlarda kullanılmak üzere son teknoloji yüksek hızlı baskı özelliği olan 3 boyutlu yazıcı ve kodlama eğitimine destek amaçlı 10 adet robotik kodlama seti ve 3 adet çok amaçlı mobil robot platform kiti öğrenci ve öğretmenlerin kullanımına sunulacak.

Sadece 3D yazıcı değilmiş gelecek olanlar:

Bu laboratuvarlarda kullanılmak üzere son teknoloji yüksek hızlı baskı özelliği olan 3 boyutlu yazıcı ve kodlama eğitimine destek amaçlı 10 adet robotik kodlama seti ve 3 adet çok amaçlı mobil robot platform kiti öğrenci ve öğretmenlerin kullanımına sunulacak.
Hangi derste, hangi müfredatta kullanılacak bunlar!
Donanım yenilenmesi/güncellenmesi tabii ki çok iyi bir durum ama pilot okullar durumu da göz önüne alındığında hemen herkes norm fazlası oluyor malum. Bt dersinin müfredatı yıllardır güncellenmiyor. Ders-donanım ikilisi paralel ilerler umarım...

Kurulum videosu youtube'da var. Kutudan bir Usb bellek çıkıyor onun içinde de aynı video var zaten. Ben açtım kurdum açıkçası, beklemeye gerek yok.

Merhaba arkadaşlar. Üç boyutlu yazıcılar için kutu açılışı ve ilk çalıştırma videosu paylaşacağız. Videoda vereceğimiz bilgiler doğrultusunda okullardaki BT öğretmenleri tarafından Biz haber verene kadar kutuların açılmaması hususunda okullara bilgi verilmesini rica ediyorum...... bize mesaj geldi
Neyini kuracak çok merak ediyorum kutu açılış videosu çekerler.
Kim bilir ne zaman gelirlerrrre
Arkadaşlar, bize de ilçe MEM'den yazı geldi. Kurulum videosu çekip göndereceğiz... diye

Bu arada ben bu konuyu okurken az önce bir kargo geldiğini öğrendim. Baktım ki bize de gelmiş 3D yazıcı. Fakat bu yazıcılar sadece Yenilikçi sınıflara gelmiyor anladığım kadarıyla.

Nasıl iş bilmiyorum ama kargocu getirmiş nöbetçi öğrencinin önüne atmış gitmiş. Çocuklar idareye haber vermiş.

Nasıl iş bilmiyorum ama kargocu getirmiş nöbetçi öğrencinin önüne atmış gitmiş. Çocuklar idareye haber vermiş.
Bizde de benzer oldu. Kargocu gelmiş. Üst kata dahi çıkarmamış. giriş kata bırakmış gitmiş. Nöbetçi öğretmenimiz haber verdi bir kargo geldi diye ...

Bize de geldi. Kuralım mı kurmayalım mı? Kafamda deli sorular. Şu an beklemeye karar verdim. Garanti sıkıntısı çıkar diye.

Bize de geldi. Kuralım mı kurmayalım mı? Kafamda deli sorular. Şu an beklemeye karar verdim. Garanti sıkıntısı çıkar diye.
Hocam 3d yazıcı da garanti olayını farklı bir şekilde değerlendirmek gerek. Çünkü her baskıda bir hata meydana geliyor. Hangi birini bildireceksin

Pardusta uygulaması var mı? Kuran arkadaşlar bilgi verebilir mi? Haberi bekleyeceğim kurulum için. Zaten yazıcım var bu 2 tane ekstra oldu.

BBNET
Geri