Yeni Meb Şablonu ve Okula uygun renklerle

Kodla Büyü
fikrix' Alıntı:
k.cokol' Alıntı:
fikrix' Alıntı:
ben yasal sıkıntı olacağını düşünmüyorum zira amaç güzel bir şeyler ortaya koymak.. Öyle okul siteleri var ki sağı solu korsan içerik kaynıyor. Zira şablon il ve ilçe memlerde kullanılıyor siz onun okula uygun renkleriyle kullanacaksınız.
siz okul siteleri için korsan içerik kullanıyorlar diye yazmışsınız. acaba sizin tema yaparken kullandığınız programlar orjinal mi? ve hangi fremework sistemini kullanıyorsunuz?
bunu yazma nedenim geçenlerde sizden tema satın alan bir arkadaş buraya destek mesajı yazmıştı. sitesinde bir javascript virüsü vardı ve ben bu virüsü araştırdım artister programının cr-acklı kullanılmasından kaynaklı bir virüs olduğu konusunda yorumlar yapılmıştı.

Kullandığımız tüm yazılımlar orijinal lisanslıdır.

İlgili arkadaşa forum dışından iletişime geçilmiş yardımcı olunmuştur. Virüs bulaşabilir. Ancak bu bizden indirdiğiniz dosyaların virüslü olduğu anlamına gelmez. Hosting firmalarında bazı virüsler index.php ve index.html dosyalarının hepsine sıçrama yapar. Mesela bahsi geçen virüs joomlanın admin paneline sıçrama yaptığını daha önce gördük. Böyle bir durumda hosting firması virüsü temizler. Kaldı ki o arkadaş temayı ödeme yapmadan indrimişti. Biz de ödeme talep ettik. Sonra iyi niyetinden ötürü ona hediye ettik.

Bir sürü kişi satın aldı. Başka virüs olayı yaşanmadı.

Okul sitelerinin hepsi korsan içerik kullanıyor demedik. Kullananlar var dedim.

Saygılarımızla...
o zaman yanlış anlaşılma olmuş. kusura bakmayın
çalışmalarınızda başarılar

Ödeme ve detaylar için jtema.com

Alım yapan herkese sonuna kadar yardımcı olunmuştur.
Kurulum teknik bilgisi olamayanlara tarafımızdan gerçekleştirilmiştir.

eklemeyi unutmayın>>
kupon kodunuz: bilgisayarbilisim

Meb web sitelerinin aynı standartta olmasını istiyorsa daha önce yaptığı gibi şablonu yayınlar. Şimdi para verip almak mantıksız geliyor bana.. Bu sitede ne kadar emek geçmiş şablonlar(hasari :)) ücretsiz yayınlanmışken..

okocak33 adlı üyeden

şu tarihte destek başvurusu gelmiştir :

To: herkeseinternet@/hotmail.com
Subject: Contact
Date: Wed, 31 Oct 2012 16:37:29 -0500
From: okocak33@/.....l.com

kendilerine

şu tarihte mail kanalı ile dönüş yapılmıştır.

Kimden: Herkese İnternet (herkeseinternet@/hotmail.com)
Gönderme tarihi: 01 Kasım 2012 Perşembe 17:50:22
Kime: okocak33@........com

Lütfen mail gelen kutunuzu ve çöp mailleri gözden geçiriniz.

Saygılarımızla.

okocak33' Alıntı:
mail hakkında emin değilim ama özür dilerim şu an gerçekten ilgililer teşekkür ederim.
Rica ederim, sayın hocam insanlık hali, olur böyle şeyler.. Belirttiğiniz problem giderilmiştir.
Kolay gelsin,
İyi çalışmalar..

sedo' Alıntı:
Meb web sitelerinin aynı standartta olmasını istiyorsa daha önce yaptığı gibi şablonu yayınlar. Şimdi para verip almak mantıksız geliyor bana.. Bu sitede ne kadar emek geçmiş şablonlar(hasari :)) ücretsiz yayınlanmışken..

http://www.meb.gov.tr/sablon/ adresinden bu şablon ücretsiz indirilebiliyor. Konu sahibi olan "fikrix" adlı arkadaşın yapmış olduğu şey ise bu şablonun benzerini joomla altyapısı ile hazırlamak ve bu hazırlama emeğinin karşılığında ücret istemek. Yani isteyen herkes ilk verdiğim adresten dosyaları indirebilir ve biraz uğraşarak kendi sitesini hazırlayabilir.

BBNET
Geri