o zaman yanlış anlaşılma olmuş. kusura bakmayınfikrix' Alıntı:k.cokol' Alıntı:siz okul siteleri için korsan içerik kullanıyorlar diye yazmışsınız. acaba sizin tema yaparken kullandığınız programlar orjinal mi? ve hangi fremework sistemini kullanıyorsunuz?fikrix' Alıntı:ben yasal sıkıntı olacağını düşünmüyorum zira amaç güzel bir şeyler ortaya koymak.. Öyle okul siteleri var ki sağı solu korsan içerik kaynıyor. Zira şablon il ve ilçe memlerde kullanılıyor siz onun okula uygun renkleriyle kullanacaksınız.
bunu yazma nedenim geçenlerde sizden tema satın alan bir arkadaş buraya destek mesajı yazmıştı. sitesinde bir javascript virüsü vardı ve ben bu virüsü araştırdım artister programının cr-acklı kullanılmasından kaynaklı bir virüs olduğu konusunda yorumlar yapılmıştı.
Kullandığımız tüm yazılımlar orijinal lisanslıdır.
İlgili arkadaşa forum dışından iletişime geçilmiş yardımcı olunmuştur. Virüs bulaşabilir. Ancak bu bizden indirdiğiniz dosyaların virüslü olduğu anlamına gelmez. Hosting firmalarında bazı virüsler index.php ve index.html dosyalarının hepsine sıçrama yapar. Mesela bahsi geçen virüs joomlanın admin paneline sıçrama yaptığını daha önce gördük. Böyle bir durumda hosting firması virüsü temizler. Kaldı ki o arkadaş temayı ödeme yapmadan indrimişti. Biz de ödeme talep ettik. Sonra iyi niyetinden ötürü ona hediye ettik.
Bir sürü kişi satın aldı. Başka virüs olayı yaşanmadı.
Okul sitelerinin hepsi korsan içerik kullanıyor demedik. Kullananlar var dedim.
Saygılarımızla...
çalışmalarınızda başarılar