bugün aracı test ettik, araç dışarıdan gayet güzel görünüyor, zaten artık tüm araçlar birbirine benziyor. aracın içine oturunca gayet ferah ve geniş bir alan sağlıyor sınıfına göre. kullanılan malzeme de güzel. ön tarafta şöför ve yolcu kısmında rahat bir oturuş pozisyonu alınca, arka koltukta da rahat bir şekilde oturabiliyorum. arka tarafta orta tabanda çok az bir yükseklik var, diğer araçlar gibi paspasın durmadığı ve ayaklarımızı yanlara sarkıttığımız çıkıntı yok. fakat arkada ortaya oturup geriye yaslanınca kafam tavana yani arka köşeye değiyor. aynı olay elentrada da oluyor demek ki normal çünkü kendi aracımda bunu denemedim fakat ix20 gayet ferah ve kafam değmiyor hiç bir yere. kullandığımız araç 6 ileri otomatik dizel motora sahipti.
sordum soruşturdum sadece en full olan modelin fiyatı belliydi ve 58 bin lira dediler. aracın style ve elite olmak üzere 2 donanım seçeneği var. style yani baz seçeneği gayet dolu, otomatik klima, far-yağmur-park sensörü, yokuş kalkış desteği, deri dreksiyon, bluetooth, ön cam buz çözücü, alarm, alaşım jant, spoiler, viraj aydınlatan statik far, ön sis ve gündüz led ışlıkları, elektrikli ısıtmalı katlanabilen dış dikiz aynaları, otomatik kararan iç dikiz aynası, tcs,esp, vsm, sürücü, yolcu, yan, perde hava yastıkları dikkat çeken özellikler.
Sonuç olarak; aracı BEĞENDİM.
başka forumdan arkadaşımın paylaştığı fiyatlar (ben sordum bana belli değil nisan ilk haftasında belli olacak dediler):
benzinli style - style otm - elite - elite otm --> 43.000 - 45.750 - 48.500 - 51.250
dizel style - style otm - elite - elite otm --> 50.500 - 53.250 - 56.000 - 58.750
Bendeki tanıtım broşüründeki tüketim verileri: (715/2007/AT ve 566/2011/AT normlarına göre)
benzinli motor tüketim verileri (ş.içi/ş.dışı/ort) --> (8/4.7/6)
benzinli otomatik tüketim verileri (ş.içi/ş.dışı/ort) --> (9.1/5.3/6.7)
dizel motor tüketim verileri (ş.içi/ş.dışı/ort) --> (5.2/3.8/4.3)
dizel otomatik tüketim verileri (ş. içi/ş. dışı/ort) --> (7.2/4.5/5.5)
sordum soruşturdum sadece en full olan modelin fiyatı belliydi ve 58 bin lira dediler. aracın style ve elite olmak üzere 2 donanım seçeneği var. style yani baz seçeneği gayet dolu, otomatik klima, far-yağmur-park sensörü, yokuş kalkış desteği, deri dreksiyon, bluetooth, ön cam buz çözücü, alarm, alaşım jant, spoiler, viraj aydınlatan statik far, ön sis ve gündüz led ışlıkları, elektrikli ısıtmalı katlanabilen dış dikiz aynaları, otomatik kararan iç dikiz aynası, tcs,esp, vsm, sürücü, yolcu, yan, perde hava yastıkları dikkat çeken özellikler.
Sonuç olarak; aracı BEĞENDİM.
başka forumdan arkadaşımın paylaştığı fiyatlar (ben sordum bana belli değil nisan ilk haftasında belli olacak dediler):
benzinli style - style otm - elite - elite otm --> 43.000 - 45.750 - 48.500 - 51.250
dizel style - style otm - elite - elite otm --> 50.500 - 53.250 - 56.000 - 58.750
Bendeki tanıtım broşüründeki tüketim verileri: (715/2007/AT ve 566/2011/AT normlarına göre)
benzinli motor tüketim verileri (ş.içi/ş.dışı/ort) --> (8/4.7/6)
benzinli otomatik tüketim verileri (ş.içi/ş.dışı/ort) --> (9.1/5.3/6.7)
dizel motor tüketim verileri (ş.içi/ş.dışı/ort) --> (5.2/3.8/4.3)
dizel otomatik tüketim verileri (ş. içi/ş. dışı/ort) --> (7.2/4.5/5.5)