powersuply
Aktif Üye
Android te mac adresi olayına dikkat ettiniz mi hocam?Bunları yapmama rağmen bazı cihazlarda fatih wifi ağına bağlanamadık, android cihazlar için de Eba kısmını yapıcaz mı acaba?
bağlanıyor, çeşitli labtoplar bağladım.Peki laptop baglayabilen varmı ?
Hocam bizde malesef bağlanmıyor.bağlanıyor, çeşitli labtoplar bağladım.
Nefret ettim bu durumdan okula zar zor PC bulduk laptop aldık kablolu bağlantı yok... Ağ sistemini kullaniyoruz kablosuz olarak. Ben kasalarida kablosuz baglamak için gerekli ayarlamaları yapmıstm. Şimdi ne yapacağız...Hocam bizde malesef bağlanmıyor.
En sacmasini bulur ve kaldirmazlar inat ile hocam. Vazgeçtim ben bağlanmıyor sa internetsiz devamBu uygulama birkaç senedir var hocalarım ama sıkıntılı bir sistem her pc girmiyor bazılarında EBA ile giriş yaptıktan sonra çince yazan bir sayfa geliyor bazılarında kablosuz ağa bağlan sayfası geliyor. Öğrencilerin çoğu EBA giriş bilgilerini bilmiyor versende unutuyorlar felan. Hepsi bilse bile bütün pcler bağlanmıyor illa birkaç tanesinde sorun yaşanıyor epey uğraştırıcı anlayacağınız. Çözümü MEB in bu saçma sistemi kaldırması başka çözüm yolu göremiyorum.
Ben bağlandım İnan hocam. Eba girişi yaptıktan sonra Giriş sayfasında Giriş butonuna basınca 1 2 dk bekledikten sonra açıldı veya yeni sekme açarak denenebilir.Laptop için problemi çözebilen varmı acaba?
Hepsini denedik hocam malesef bağlanmıyor.giris sayfası gelmiyor malesef harici açıp giriş yapınca da olmuyor başka bir yöntem denemek lazimBen bağlandım İnan hocam. Eba girişi yaptıktan sonra Giriş sayfasında Giriş butonuna basınca 1 2 dk bekledikten sonra açıldı veya yeni sekme açarak denenebilir.
bir zamanlar youtube u bile engellemiş bir anlayıştan bahsediyoruz. normal böyle şeylerSaçma sapan işlerle uğraşıyoruz hocam ya. Sürekli sorun çıkıyor bu konuda. Bunu kaldırmaları lazım