Benzer bir durum bende de var. Formatör lük yapmıyorum. Bölgedeki başka bir okula tahtalara Pardus kurmak için görevlendirmiş ler. Gitmek istemiyorum nasıl bir yol izlemeliyim.Merhaba arkadaşlar. Bu sene Yeğitek görevlisi olmadım. Bilişim öğretmeniyim. Pardus kurulumları için beni başka bir okula görevlendirme yazısı geldi. Böyle bir durum olabilir mi?(norm fazlasıyım)
Bu görevi hangi yönetmelik veya yönergeye dayanarak verdiler diye dilekçeyle sorunMerhaba arkadaşlar. Bu sene Yeğitek görevlisi olmadım. Bilişim öğretmeniyim. Pardus kurulumları için beni başka bir okula görevlendirme yazısı geldi. Böyle bir durum olabilir mi?(norm fazlasıyım)
Hocam bu madde bile kendi okulu için geçerli. Başka bir okula kurulum yapmakta nedir. Bu işi ilçe ve il koordinatörleri plan dahilinde yapıyor diye biliyorumEk -2
g-Okulda bulunan etkileşimli tahta ve bilgisayarlarda kullanılan Genel Müdürlük
tarafından geliştirilen/desteklenen işletim sistemlerinin kurulum, kullanımı ve
güncelliğini sağlar; okul yöneticisi ve öğretmenlere geliştirilen/ desteklenen işletim
sisteminin kullanımı hakkında rehberlik yapar.
Maddesi gereği bu iş YOS görevi olanlarin görevi.
Yapın diye arıyorlarsa zaten bir yaptırımları yok demektir.Arkadaşlar benim bulunduğum ilde idareci olan bilişim öğretmenlerine bile farklı okullara işletim sistemi kurma görevi verdiler.Bnede yos değilim.Bana da 2 okula kurma görevi verdiler.İtiraz etsenizde pek birşey değişeceğini sanmıyorum.İlden direkt arıyorlar yapın edin diye.