YEĞİTEK Okul Sorumlusu

Kodla Büyü
İlde birinci sıradayım. Dilekçemdeki okula görevlendirmem yapılmıyor. Neymiş geçen sene kadrosu başka yerde olan yazdığım okulda çalışmış diye müdürde o arkadaşı istiyor diye başka yere görevlendirme yapılacak. Yönetmelikte puan üstünlüğü yazmıyor muydu?

Yönetmeliğe uyan mı var allasen. Yönetmeliğe MEB de sadece bir grup uyar ve uymak zorundadır. Öğretmenler ve ilçe milli eğitimde çalışan memurlar. Yönetmelik düzgün işleyişi sadece bu grup için söz konusudur. 72 saat ekders için bir ton hakkımdan vazgecip, köle gibi saat mefhumu bile olmadan çalışıp, bütün zamanımı saatlerimi ailemle cocuğumla geçireceğim zamanı tam zamanlı köle olarak harcamaya niyetim olmadığını düşünüyorum. Gider daha az sürede hıyar satarım zaten daha çok kazanırım 72 saatten ben böyle düşünüyorum. Düşüncelerim de yalnızca beni bağlar.

Yönetmeliğe uyan mı var allasen. Yönetmeliğe MEB de sadece bir grup uyar ve uymak zorundadır. Öğretmenler ve ilçe milli eğitimde çalışan memurlar. Yönetmelik düzgün işleyişi sadece bu grup için söz konusudur. 72 saat ekders için bir ton hakkımdan vazgecip, köle gibi saat mefhumu bile olmadan çalışıp, bütün zamanımı saatlerimi ailemle cocuğumla geçireceğim zamanı tam zamanlı köle olarak harcamaya niyetim olmadığını düşünüyorum. Gider daha az sürede hıyar satarım zaten daha çok kazanırım 72 saatten ben böyle düşünüyorum. Düşüncelerim de yalnızca beni bağlar.
Hocam haklısınız. Teşekkür ederim.

Bu gorevi almadim.Ama sırf cocuklar icin 2 gundur tek basima calisiyorum.Pardus kurdum, guncelledim, tahtalara 10 tane ethernet kablosu yaptim, eksik power kablolari aldim, tahtayi söktüm taktim.Lanet olsun icimdeki bilgisayar sevgisine.

İlde birinci sıradayım. Dilekçemdeki okula görevlendirmem yapılmıyor. Neymiş geçen sene kadrosu başka yerde olan yazdığım okulda çalışmış diye müdürde o arkadaşı istiyor diye başka yere görevlendirme yapılacak. Yönetmelikte puan üstünlüğü yazmıyor muydu?
uğraşmaya değmez bence kafanıza göre daha az sayıda tahta araç gereç olan yer varsa kaçırmayın derim

Son düzenleme:
Yapilacak bir iş degil.Bugun 4 tane tahta söktüm.Bu aidata firmasi nasil bir tahta dosemesi yapmis, guc kablosu kolay cikiyor, takarken el girmiyor.
Usb klavye calistiramadim

Son düzenleme:
Aidata tahta ustunde 2 tane usb 3.0 giris var 2 tane klavye taktim calismadi nedendir?Bilgisayarlarin efendisi, Rohan krali, Isodorun varisi geri döndü.Yol her ne kadar ölüler tarafindan kapatilsa da biz geceriz her zorlugu.
Not:Yos degilim, yos olan arkadasa yardim ediyorum.

Son düzenleme:
hangi yönetmelik? Bana şu yönetmeliği gösterir misiniz?

ilksms
Geri