YEĞİTEK Okul Sorumlusu

Kodla Büyü
Biz dun denedik yazdik kaydet dedik ama görünmüyor hic bir yerde sizin mebbis gorevlendirmede btr rehber mi yaziyor yoksa yegitek mi
Hocam açıkalamada Yeğitek okul sorumlusu yazıyor ama görevde öğretmen gözüküyor. Bence iller farklı uygulayacak bunu Bu sebeple modülde sıkıntı olur. BTR yi gördüğünde ilk 2 haftayı silme sıkınıtısı olur bizde hocam büyük ihtimal.

Görüş yazısı aşağıda arkadaşlar....

Telagram linki https://t.me/+Q-iQHjPqWE_B6q2B
Bu eski yazı , ayrıca bu yazıda ödenir ödenmez diye bir ibare yok. Yeni yeğitek görevlendirme esaslarına bakın orda diyor ki ek ders yönetmeliği 16/2 maddesi kapsamında öndemeler yapılır diyor. 16/2 maddesine göre görevlendirilen biri de 18 saat haricinde başka bir ödeme alamıyor.

Hocam açıkalamada Yeğitek okul sorumlusu yazıyor ama görevde öğretmen gözüküyor. Bence iller farklı uygulayacak bunu Bu sebeple modülde sıkıntı olur. BTR yi gördüğünde ilk 2 haftayı silme sıkınıtısı olur bizde hocam büyük ihtimal.
Hocam öğretmen yazması sorun olabilir.Düzelttirin

Hocam öğretmen yazması sorun olabilir.Düzelttirin
hocam bunu işleyen mebbis yöneticisi; işleten de , nasıl işleneceğini söyleyende açıklayan da yeğitek il/ ilçe sorumlusu. bu kadar Tantana içinde il/ilçe ne talimat verdiğini biliyordur koca il hocam. Hepimiz aynıyız.

Düzenleme Az önce koordinatörümüz de ekders modülünde yeğitek okul sorumlusu ünvanının eklendiğini duyurdu.

Son düzenleme:
Mebbis görevlendirme bilgilerinde YEĞİTEK okul sorumlusu yazan bir arkadaşımız var mı? Varsa ekran görüntüsü atabilir mi?
Bende yegitek genel müdürü yazıyor level atladım kac saat ekders alacağım simdi ben 😀

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250924_213304_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20250924_213304_Samsung Internet.webp
    15.7 KB · Görüntüleme: 486
2.dönem %90 görev almayacağım. Zaten her gün git gel benzin, yemek, çay vs. ek dersi harcıyorum. Üstüne bi de koştur okulda sınıf sınıf arıza bak. Hazırlık, kulüp ve okul nöbeti zaten 6 saat ek ders yapıyor.
ben bu düşünceyle bıraktım. Özeldeki yazılım işlerime epey zaman ayırabiliyorum artık.

Son düzenleme:
2.dönem ben de görev istemyeceğim belki biraz kıymetimiz bilinidr, bi de tüm tahtalar pardus a dönecekmiş işin yoksa uğraş öğretmenle yok z kita açılmıyo pdf açılmıyor falan filan öğretmenler windows u kullanmakta zorlk çekiyorlar şimdi de pardus çıktı hayatta kullanamazlar...Bu kadar strese gerek yok ...

buradaki konular bize biraz yabancı ancak, BT olmayan bir "meslek lisesinde" görev alma ve görevli olma nasıl oluyor. görev alınamıyor diye biliyorum.

2 yıldır deniyordum, okul başvuru sayfasında son aşamada hata veriyordu.
Farklı okulda btr görevim vardi. Görevlendirmem olduğu için son aşamada kayıt yapılamıyordu. Başvuru yapacak kişinin kadrosunun bulunduğu okulda "tam zamanlı görev yapıyor olması gerekiyor" diye bir kural vardı sanırım bu yüzden btr gorevlendirmesi olan kişinin başvuru yapma hakkı yok.
Sorduğunuz sorunun cevabı, YOS yönergesinde açıkça yazmasa da yine aynı durum olacaktır diye tahmin ediyorum.
Ben kendi okulumda BTR idim ben geçen sene yürütücü oldum.

ekders modülüne yos tanımlanmış yazmışsınız arkadaşlar biz baktık ama birşey göremedik nerde bu tanımlanan şey

Bizim başvuru yazısı geldi 22 Eylül de göreve başlanacak diye ama hala onay yazısı gelmedi. Ek dersler yapılıyor ilçede. Ama onay yok diye ek ders yazilmasin denmiş böyle değişik bir handikap içindeyiz.

ne bitmez çalışmaymış 3 haftadır bir arpa boyu yol almadık. bazı iller nöbet klüp öderken bazı iller ödemeyecek. uygulama birliği zaten yok. resmi dayanak hiç yok. böyle saçma bir branş olmaz olsun ya
Hocam bu tembellik ilçe atamalardan kaynaklanmakta. Görevlendirmeleri işleyen malesef onlar. İşi bilmeyen memurlar orada anlamıyor laftan. kendi bildiğini işliyor. İstedikleri kadar modülü yapsınlar. Memur sizi öğretmen olarak bıraktığı sürece sorun olur ve birliktelik olmaz.

buradaki konular bize biraz yabancı ancak, BT olmayan bir "meslek lisesinde" görev alma ve görevli olma nasıl oluyor. görev alınamıyor diye biliyorum.
alınabilir hocam, kim için sormuştunuz onu da yazarsanız okul adres isim kendisine ulaşıp sorarız bu vesileyle hem de bu mesajı kendisine gösteririz,
sanırım idarecisiniz ve görev almış birini çekemiyorsunuz (Biraz hasetlik kokusu geldi yazım şeklinizden belli oluyor)

Son düzenleme:
YOS görevi olan arkadaşlar için belletmenlik görevleri Ek ders modülüne yazılmaya başlanmış. Bir arkadaşımız okuldaysa idarecisinden rica edip deneyebilir mi?

Doğruysa iyi haberler gelmeye başlandı.

egzersiz verilmediği sürece ne teknofest ne başka yarışma hazırlamam bakanlık elemanları bu sayfayı okuyorsa bunuda okusun.. iki kuruşumuza göz dikenler bizden çalışmamızı beklemesin

ilksms
Geri