YEĞİTEK Okul Sorumlusu

Kodla Büyü
Sendikalarin başvuruları olumlu sonuçlanana ya da açılan davalar olumlu sonuçlanana kadar maalesef ücret alamayacak gibiyiz. Söylenene göre ek ders modülünü bizim için 18 saak ek ders dışında herhangi bir ekders eklenemeycekmiş. Hafta içi netlik kazanır sanırım.
eklenemiyor hocam kontrol ettik sadece haftalık 18 saat ek ders verilebiliyor.

Okulda bana kulüp ve nöbet verdiler açıkça bu görevler yapılma yazmadığı için, ücret ödenmeyeceğini söylediler bu görevler karşılığında

eğitim kurumları artık bilim yuvası değilde sanki müdürlerin koyun otlatma alanı gibi geldi.
youtube facebook daki videolar kanallar,türkiyenin çoğu üniversitesinden okulundan
daha kaliteli bilgi veriyor.Yozlaşmış aptal bir sistem var.herkes Sosyallikten bahsediyor
bizim ülke kadar bozuk yavan bir anlayış sistem yok.youtuber mı olsak?

Öğretmen bilginin yüzde 5ni verebilir.Önemli mesele rehberliktir.
Bu sistemde nasıl bir rehber olacağız?ders yükü,eba yükü,proje yükü
cahil yöneticilere bilgisayarı sıfırdan anlatma yükü.tahtalardaki Donanım yazılım
meseleleri yükü. 8 derslik ile 40 derslikli okullar aynı olmamalı

Vallahi takip etmekten yoruldum başlığı,
sevgili bakanlık yetkilileri Allah aşkına gölge etmeyin başka bir şey istemiyoruz,
olanı da bozdunuz,
yıllardır görüş yazılarıyla iyi kötü bir sistem oturmuştu,
herkes alışmıştı,

bu haber tam olarak ne anlatmak istiyor anlayabilen varsa buyursun buraya yazsın

bu haber tam olarak ne anlatmak istiyor anlayabilen varsa buyursun buraya yazsın
Nobet ucreti alinamazi sacma sapan bir dille ve örnekle yazmis

21 Madde ve dahası alt maddeler sıralamışlar. En basitinden "EBA - ÖBA - MEBİ Faaliyetleri" maddesinin altında Teknik Destek, Bilgilendirme, Eğitim, Üyelik diye sıralanmış.
Hayır yetmemiş diğer diye eklenmiş. Diğer ne olabilir acaba diye insan düşünmüyor değil.
hocam o işlerin her biri için yrı eleman görevlendirmeleri gerekiyor biz hepini yapıyoruz üstüne bi de başka okula yollyacaklar eğer öyle yaparlarsa kusura bakmasınlar görevlendirmeyi almam ipal ettiririm

Merhabalar hocalarım. Bizim onaylar henüz gelmedi. O nedenle bakamıyoruz . Onay gelip te sisteme YOS olarak işlenen arkadaşlar MEBBİS veya KBS sisteminde 18 saat ten başka bütün sekmeler pasif olarak mı görünüyor.Nöbet, kulüp ,hafta sonu evde eğitim görevi gibi bölümler eklenemeyecek şekilde EKDERS MODÜLÜ ayarlanmış mı? Baktınız mı acaba?

Merhabalar hocalarım. Bizim onaylar henüz gelmedi. O nedenle bakamıyoruz . Onay gelip te sisteme YOS olarak işlenen arkadaşlar MEBBİS veya KBS sisteminde 18 saat ten başka bütün sekmeler pasif olarak mı görünüyor.Nöbet, kulüp ,hafta sonu evde eğitim görevi gibi bölümler eklenemeyecek şekilde EKDERS MODÜLÜ ayarlanmış mı? Baktınız mı acaba?
Ben de bunu merak ediyorum

Bizim ilde başvurular bile alınmadı 6 saat dersim var okula her gün gidiyorum okuluma. ama ek dersleri 9 eylülden başlatmazlar ise ne yaparım bilmiyorum. bilinmezlik içindeyiz.

Hep diyoruz ders yok biz yokuz. Yos, btr vs. ara elemanlıktır. Yosla mosla bize kıymet vermiyorlar, orta elemanı olarak kullanıyorlar anlayın artık!
Hani btr/yos kadrosu... Yok
Hani ders ...................... Yok
Talep ettiğimiz hiçbirşey karşılanmıyor, ortada rezil olmaya devam... Hala nöbet ücreti, kulüp ücreti kafayı yorup duralım asıl meseleden uzaklaşarak. Sonunda gene elde ettiğimiz sıfır. Ne itibar, ne bir yere ait olma duygusu (ordan oraya savrularak).
Her şey para mıdır bu hayatta?...
Bilişimciler olarak toplanıp Ankara’da eylem yapmalıyız yoksa durumumuz içler acısı.

Bizim ilde başvurular bile alınmadı 6 saat dersim var okula her gün gidiyorum okuluma. ama ek dersleri 9 eylülden başlatmazlar ise ne yaparım bilmiyorum. bilinmezlik içindeyiz.

İşiniz yoksa, evde sıkılıyorsanız gidin. Ama ek ders alamayacağınızı bilerek gidin. Geriye dönük başlama olamaz. Size okula gel de diyemezler zaten şu an.

Hocam önceden BTR başvurusu da seminer döneminde alınıyordu okullar acildiginda, Perşembe cuma gibi olurlar geliyordu. Ve okulun ilk gününden sayılıyordu bu da böyle olur sandım. Okul idaresi de aynı şekilde. Bugün saat 5 de duyuru yayımlandı.. görevlendirme 22 Eylül itibariyle başlayacakmis şimdi benim 6 saat dersim var. Bu sorun teşkil etmeyecek mi o iki hafta için. Nöbet ve kulüp de ödenmez şimdi 15 den aşağıda diye. Doğru mudur?

Hocam önceden BTR başvurusu da seminer döneminde alınıyordu okullar acildiginda, Perşembe cuma gibi olurlar geliyordu. Ve okulun ilk gününden sayılıyordu bu da böyle olur sandım. Okul idaresi de aynı şekilde. Bugün saat 5 de duyuru yayımlandı.. görevlendirme 22 Eylül itibariyle başlayacakmis şimdi benim 6 saat dersim var. Bu sorun teşkil etmeyecek mi o iki hafta için. Nöbet ve kulüp de ödenmez şimdi 15 den aşağıda diye. Doğru mudur?
22 Eylül'den öncesi için nöbet ve kulüp alırsınız.

22 Eylül'den öncesi için nöbet ve kulüp alırsınız.
Bu nasıl olacak ben de merak ediyorum. Normalde görevlendirme öncesi nöbet ve kulüp ücreti alırsınız. Fakat ek dersler siz görevlendirildikten sonra yani ay sonunda yapılacak. Bu durumda siz Yeğitim Okul Sorumlusu olarak gözükeceksiniz sistemde ve size nöbet, kulüp ve diğer girişlerin yapılışı engellenmiş olacak. Yani idare istede de görevlendime öncesi bu ek dersleri giremeyecek.

Bence böyle bir sıkıntı yaşanacak, demedi demeyin.

bu senede eğitek devleti yoslar(eski adıyla namı diyar; btr) safından haftada 18 saat * kaç adet yos varsa o kadar kar ettirdi.
her seneki gibi bir haftalık ek dersimiz gitti birde bundan sebep görev alalım mı almayalım mı pansiyon nöbet kulüp gibi ücretler ödenemeyecekse almayan kişilerde kayba uğradı haliyle baya bir karlı oldu bu iş. tebrikler yanlışlıkla kısa mesafe ama aşırı pahalı özel otoyola girmiş gibi oldu millet

ilksms
Geri