yok hocam doğuda ekstradan çalıştığımız zamanlarında ek puanlarını vereceklermiş arttırımlı olanlar vs.Verirlerse Ekime kadar verirler zaten.
Kendi okulunda YOS olmayıp, başka okulda YOS olanlar dahil, kendi okulunda hafta içi hiçbir görev alamıyor değil mi arkadaşlar? (kulüp, belletmenlik, nöbetiegzersiz)
allak tullak olmasın hocam veremiyorsun çünkü ücretini ödeyemezsiniz ama fahri tutmak istiyorsa tutabilirmişYeğitek Okul Sorumlusu başka okulda 3 gün görevli 2 gün bizim kurumda dersi var. Bizim kurumda nöbet veremiyor muyuz? KAFAM ALLAK BULLAK OLDU.
Neden veremesin ki? Nöbet öğretmenin asli görevleri arasında mevcut. Ben aksini düşünüyordum ama bir arkadaşımız asli görev olduğunu ifade etmişti, ben de o söyleyince baktım evet öyleymiş. Dava konusu olur mu ? Evet olur... Ama asli görev olduğu için verebilir, diğer görevi (YOS) bu şartları bilerek istedin denilirse kimse şaşırmasın. Vesselam.allak tullak olmasın hocam veremiyorsun çünkü ücretini ödeyemezsiniz ama fahri tutmak istiyorsa tutabilirmiş
Hocam kaynak nedir? Maddeyi yazar mısınız size zahmet...allak tullak olmasın hocam veremiyorsun çünkü ücretini ödeyemezsiniz ama fahri tutmak istiyorsa tutabilirmiş
Bizim il şöyle bir çözüm bulmuş. Ekders onayında 18 yazacak kesinlikle;fazla birşey yazmayacak. Onay olmadığı için de ekdersler verilmeyecek.Arkadaşlar ekders modülüne elle müdahele edilebiliyor, istediğiniz kişiye istediğiniz kalemleri ekleyebiliyorsun

Ortaöğretim kurumları yönetmeliğiNeden veremesin ki? Nöbet öğretmenin asli görevleri arasında mevcut. Ben aksini düşünüyordum ama bir arkadaşımız asli görev olduğunu ifade etmişti, ben de o söyleyince baktım evet öyleymiş. Dava konusu olur mu ? Evet olur... Ama asli görev olduğu için verebilir, diğer görevi (YOS) bu şartları bilerek istedin denilirse kimse şaşırmasın. Vesselam.
kaynak yine burada paylaşılmıştı 19 madde sıralı olarak onun içinde yazıyordu fahri olarak tutabilirsiniz ama ücret yokHocam kaynak nedir? Maddeyi yazar mısınız size zahmet...
Görevlendirmeniz sisteme girildi mi?İdareniz anlayışlıysa KBS ye girerken elle eklene biliyor. Biz öyle yapıyoruz.
Görevi yapıp ücreti ödemedilerse (varsa sendikanız ile de iletişime geçip hukuki destek alarak) dilekçe yazıp istek yaptıktan sonra dava açma hakkınız var.Bi b.k alamıyıruz, görevin yaptığım sorumluluk sınavı ücretini bile alamadım
evet girildi. zaten sorun mebbis ekders modülünde. KBS ye elle giriş yapılıyor. Sorun yok.Görevlendirmeniz sisteme girildi mi?
yok yok bu sene hiç birşeye ücret ödenmiyor.. sizin hiçbirşeyden haberiniz yok galibaArkadaşlar Yeğitek Okul Sorumlusu Nöbet ücretini ek ders modülü kaydetmiyor. Yazılamıyor.

Mondros gibiMillî Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Kararın 16’ncı maddesinin ikinci fıkrası kapsamında ek ders ücretinden yararlandırılmak üzere YEĞİTEK Okul Sorumlusu olarak görevlendirilen öğretmenlere, ayrıca asli görevi için öngörülen ek ders ücreti ödenmez.
denilmektedir. Buna göre Yeğitek okul sorumlusu olarak görevlendirilen öğretmenler, Millî Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Karar’ın 16/2. maddesi uyarınca haftada 18 saat ek ders ücreti alabilirler.
Yeğitek Okul Sorumlusu Olarak Görevlendirilen Öğretmenlere Verilebilecek ve Verilmeyecek Görevler
• Destekleme ve Yetiştirme Kurs ücreti ödenmeyecektir.
• Nöbet ücreti ödenmeyecektir.
• Öğrenci sosyal kişilik hizmetleri ( kulüp/rehberlik) ücreti ödenmeyecektir.
• Ders Dışı Eğitim Çalışma (Egzersiz) ücreti ödenmeyecektir.
• Bilsem’ler için ücret ödenmeyecektir.
• Hafta içi belletmenlik görevi verilmeyecek ve ücret ödenmeyecektir. (Hafta sonu alabilir.)
• 21 saat üzeri dersi varsa kendi okulu dışında bir okulda görev alamayacaklardır.
• Görevlendirme yapılmadan önce ders tamamlama yapılmalıdır.
• Yüksek lisans ve doktora için ödenen artırımlı ücret ödenmeyecektir.
• Aday öğretmen, sözleşmeli öğretmen ve okul yöneticililerine Yeğitek Okul Sorumluluğu görevi verilmeyecektir.
• Ders ücreti karşılığında görevlendirilen öğretmenlere Yeğitek Okul Sorumluluğu görevi verilmeyecektir.
Mebbis Ek Ders Modülünde Güncelleme Yapılıyor
Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Mebbis Ek Ders Modülü üzerinde gerekli güncelleme çalışmalarını başlatmıştır. Bu sayede yıllardır farklı uygulamalar sona erecek ve Yeğitek Okul Sorumlularının (BTR) Ek Ders Ücretlerinde Uygulama Birlikteliği Sağlanmış olacaktır.
Not: Bu kapsamda öğretmen varsa mağdur olmaması için ek görevler verilmemesi yerinde olacaktır.
sistemden deneyebilen var mı?• Hafta içi belletmenlik görevi verilmeyecek ve ücret ödenmeyecektir. (Hafta sonu alabilir.)
....element uydurmayın kardeşim. ne demek bu ya. hangi ileri zeka bunu yazabilir? ya yapar ya yapmaz.
Lütfetmişler hafta sonu alabilirmiş.
O zaman hafta sonu dyk neden açılmıyor_?
o zaman diğer öğretmenler hafta içi nasıl belletmenlik yapabiliyor?
babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?
sorular çok. meb yine bildiğimiz gibi...
o öğretmen düşmanı sınıf öğretmeni olup senelerce niğde de görevlendirmeleri yapan sonra değer bilmediler diye ağlayan şimdiler de de ücretleri kesildi diye zil takıp oynayacak olan habib ocak efendi.Olumlu bir düzenlemeymiş gibi anlatılmış ama Şurada bir paylaşım var belli ki öğretmen düşmanı biri paylaşmış. Maalesef böyle olacağını yeğitek il sorumlusu da söyledi bize.
niye korkuyorsun napacak ne yapabilir kiHabib Ocak bakanlık bilgi işlem müdürlüğünde mebbis sorumlusu arkadaşlar, mebbis ek ders girişlerinde onların yetkisi var, bilginize.

Mevzuata hakim biri demek istedim hocam. Bazı yorumlarda kendisine haksız eleştiriler yapıldığını düşünüyorum, sonuçta onlarda bakanlığın görüşleri doğrultusunda işlerini yapıyorlar.niye korkuyorsun napacak ne yapabilir ki![]()