Alışmış bak insanlar kulaktan dolma bilgilere. Sebep?Haftasonu alabilirsiniz
Kulaktan dolma değil YEĞİTEK ten okula yazı gelmiş idare paylaştı ne alır ne alamaz yazmışlarAlışmış bak insanlar kulaktan dolma bilgilere. Sebep?
O yazıyı paylaşmanız mümkün müKulaktan dolma değil YEĞİTEK ten okula yazı gelmiş idare paylaştı ne alır ne alamaz yazmışlar
Bu yazı resmi yazı değil, Habib Ocak ve bilişimci düşmanı ekibinin kafasına göre yorum yapıp dolaşıma soktuğu safsataMillî Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Kararın 16’ncı maddesinin ikinci fıkrası kapsamında ek ders ücretinden yararlandırılmak üzere YEĞİTEK Okul Sorumlusu olarak görevlendirilen öğretmenlere, ayrıca asli görevi için öngörülen ek ders ücreti ödenmez.
denilmektedir. Buna göre Yeğitek okul sorumlusu olarak görevlendirilen öğretmenler, Millî Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Karar’ın 16/2. maddesi uyarınca haftada 18 saat ek ders ücreti alabilirler.
Yeğitek Okul Sorumlusu Olarak Görevlendirilen Öğretmenlere Verilebilecek ve Verilmeyecek Görevler
• Destekleme ve Yetiştirme Kurs ücreti ödenmeyecektir.
• Nöbet ücreti ödenmeyecektir.
• Öğrenci sosyal kişilik hizmetleri ( kulüp/rehberlik) ücreti ödenmeyecektir.
• Ders Dışı Eğitim Çalışma (Egzersiz) ücreti ödenmeyecektir.
• Bilsem’ler için ücret ödenmeyecektir.
• Hafta içi belletmenlik görevi verilmeyecek ve ücret ödenmeyecektir. (Hafta sonu alabilir.)
• 21 saat üzeri dersi varsa kendi okulu dışında bir okulda görev alamayacaklardır.
• Görevlendirme yapılmadan önce ders tamamlama yapılmalıdır.
• Yüksek lisans ve doktora için ödenen artırımlı ücret ödenmeyecektir.
• Aday öğretmen, sözleşmeli öğretmen ve okul yöneticililerine Yeğitek Okul Sorumluluğu görevi verilmeyecektir.
• Ders ücreti karşılığında görevlendirilen öğretmenlere Yeğitek Okul Sorumluluğu görevi verilmeyecektir.
Mebbis Ek Ders Modülünde Güncelleme Yapılıyor
Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Mebbis Ek Ders Modülü üzerinde gerekli güncelleme çalışmalarını başlatmıştır. Bu sayede yıllardır farklı uygulamalar sona erecek ve Yeğitek Okul Sorumlularının (BTR) Ek Ders Ücretlerinde Uygulama Birlikteliği Sağlanmış olacaktır.
Not: Bu kapsamda öğretmen varsa mağdur olmaması için ek görevler verilmemesi yerinde olacaktır.
Okula gelmiş bu yazı idare öğretmen grubuna attı takdir sizin tabi...Bu yazı resmi yazı değil, Habib Ocak ve bilişimci düşmanı ekibinin kafasına göre yorum yapıp dolaşıma soktuğu safsata
hocam puanlar sağlık huzur mutluluk getirmiyor emekliliğe şurda az kaldı ve puanla bir yere gelinmediğini çok iyi anladım ek puan saçmalığını çıkarmalarının nedeni çalışma barışını bozmak içindi hala da devam ediyor her bölge her okul ne veriyorduysa herkes razıydı neden çıkardılar sizce para vermek yerineBelletmenlik olmazsa Yos almayacağım, hizmet puanı paradan daha kıymetli. Ekim de yeni yönetmelik yayınlanınca nöbet başına puan verilecekmiş çünkü.
ekran resmi atar mısınız? bakalım ona göre konuşalımOkula gelmiş bu yazı idare öğretmen grubuna attı takdir sizin tabi...
Okula gelmiş bu yazı idare öğretmen grubuna attı takdir sizin tabi...
ekran resmi atar mısınız? bakalım ona göre konuşalım
Puan huzur getirir hocam, puanı düşük olan arkadaşlar norm bölge muhabbetinden 110 km uzak yere resen atandılar.hocam puanlar sağlık huzur mutluluk getirmiyor emekliliğe şurda az kaldı ve puanla bir yere gelinmediğini çok iyi anladım ek puan saçmalığını çıkarmalarının nedeni çalışma barışını bozmak içindi hala da devam ediyor her bölge her okul ne veriyorduysa herkes razıydı neden çıkardılar sizce para vermek yerine
Bu resmi yazı değil, bilişimci düşmanı habip hoca nın sitesinde paylaştığı yazı, bizim müdür de gösterdi resmi değil dedim sonra geri çark etti...Yanlış yorum yapmayın lütfen kulaktan kulağa çok saçma haberler dönüyor zaten ortalık bimilyonMillî Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Kararın 16’ncı maddesinin ikinci fıkrası kapsamında ek ders ücretinden yararlandırılmak üzere YEĞİTEK Okul Sorumlusu olarak görevlendirilen öğretmenlere, ayrıca asli görevi için öngörülen ek ders ücreti ödenmez.
denilmektedir. Buna göre Yeğitek okul sorumlusu olarak görevlendirilen öğretmenler, Millî Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Karar’ın 16/2. maddesi uyarınca haftada 18 saat ek ders ücreti alabilirler.
Yeğitek Okul Sorumlusu Olarak Görevlendirilen Öğretmenlere Verilebilecek ve Verilmeyecek Görevler
• Destekleme ve Yetiştirme Kurs ücreti ödenmeyecektir.
• Nöbet ücreti ödenmeyecektir.
• Öğrenci sosyal kişilik hizmetleri ( kulüp/rehberlik) ücreti ödenmeyecektir.
• Ders Dışı Eğitim Çalışma (Egzersiz) ücreti ödenmeyecektir.
• Bilsem’ler için ücret ödenmeyecektir.
• Hafta içi belletmenlik görevi verilmeyecek ve ücret ödenmeyecektir. (Hafta sonu alabilir.)
• 21 saat üzeri dersi varsa kendi okulu dışında bir okulda görev alamayacaklardır.
• Görevlendirme yapılmadan önce ders tamamlama yapılmalıdır.
• Yüksek lisans ve doktora için ödenen artırımlı ücret ödenmeyecektir.
• Aday öğretmen, sözleşmeli öğretmen ve okul yöneticililerine Yeğitek Okul Sorumluluğu görevi verilmeyecektir.
• Ders ücreti karşılığında görevlendirilen öğretmenlere Yeğitek Okul Sorumluluğu görevi verilmeyecektir.
Mebbis Ek Ders Modülünde Güncelleme Yapılıyor
Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Mebbis Ek Ders Modülü üzerinde gerekli güncelleme çalışmalarını başlatmıştır. Bu sayede yıllardır farklı uygulamalar sona erecek ve Yeğitek Okul Sorumlularının (BTR) Ek Ders Ücretlerinde Uygulama Birlikteliği Sağlanmış olacaktır.
Not: Bu kapsamda öğretmen varsa mağdur olmaması için ek görevler verilmemesi yerinde olacaktır.
Adam uzmansa biz neyi tartışıyoruz, değerli hocam. Söylediği doğrudur, haklıdır yani.bilişimci uzmanı habip hoca nın sitesinde paylaştığı yazı,
habip ocak sınıf öğretmeni . Bilişim uzmanı değil. Şu anda da Bir ilde MEBBİS yöneticisiAdam uzmansa biz neyi tartışıyoruz, değerli hocam. Söylediği doğrudur, haklıdır yani.![]()
Bu puan işinden emin misiniz hocam? Mart ayından itibaren vermiyorlar. Bana hiç verilmeyecekmiş geldi. Bu kadar uzun sürmesi çok mantıklı gelmedi bana.Belletmenlik olmazsa Yos almayacağım, hizmet puanı paradan daha kıymetli. Ekim de yeni yönetmelik yayınlanınca nöbet başına puan verilecekmiş çünkü.
Bilgilendirme için teşekkürler, hocam.habip ocak sınıf öğretmeni . Bilişim uzmanı değil. Şu anda da Bir ilde MEBBİS yöneticisi
bunu böyle bildiğim için yukarıdaki yazıyı yazdım, genelde bu arkadaşların görüşlerine başvuruyorlar, kendileri de bilişimci olmadığı için pek tarafımızı tutmuyorlar. Bakanlıkta bizi temsil edecek, hakkımızı savunacak, bizim önemimizi hissettirecek birileri yok maalesef.Habib Ocak bakanlık bilgi işlem müdürlüğünde mebbis sorumlusu arkadaşlar, mebbis ek ders girişlerinde onların yetkisi var, bilginize.
hocam düşmanı yazacağıma uzmanı yazmışım pardonnnAdam uzmansa biz neyi tartışıyoruz, değerli hocam. Söylediği doğrudur, haklıdır yani.![]()
Bilgilendik hocam, teşekkürler. Bundan sonra yazdıklarımızda daha bir dikkatli oluruz. Ek dersimiz filan kesilebilir çünkü.Habib Ocak bakanlık bilgi işlem müdürlüğünde mebbis sorumlusu arkadaşlar, mebbis ek ders girişlerinde onların yetkisi var, bilginize.
Bilgilendik hocam, teşekkürler. Bundan sonra yazdıklarımızda daha bir dikkatli oluruz. Ek dersimiz filan kesilebilir çünkü.
Ekim de yeni yönetmelik yayınlanacak, geçmişe yönelik de puanlar sisteme girilecekBu puan işinden emin misiniz hocam? Mart ayından itibaren vermiyorlar. Bana hiç verilmeyecekmiş geldi. Bu kadar uzun sürmesi çok mantıklı gelmedi bana.