Yazıcının mürekkep pedinin kullanım ömrü dolmuştur.

Kodla Büyü
Hp 415'i 6 sene kullandim boyle bir sorunu yok.Sadece 1 kere icindeki renkli ve siyah kartusu degistirdim hep muadil kullandim.
Simdi epson L3250 kullaniyorum ne kadar basit ve gurultulu bir yazici.Orjinal murekkebi resmen iciyor muadil refill kit muadil aldim.

Hp 415'i 6 sene kullandim boyle bir sorunu yok.Sadece 1 kere icindeki renkli ve siyah kartusu degistirdim hep muadil kullandim.
Simdi epson L3250 kullaniyorum ne kadar basit ve gurultulu bir yazici.Orjinal murekkebi resmen iciyor muadil refill kit muadil aldim.
İnanamadım, tekrar kontrol ettim bendekini

2 sene önce aldım hp 415, eve almıştım, hiç doğru dürüst çalışmadı, hep bi bozuk, hep bi tıkalı, en son aradım servisi, çıkar kartuşları üfle dedi, üfledim püfledim 20 sayfa alıyor, sonra yine aynı. kartuşlar garanti kapsamı dışındaymış bu arada, tıkanmış, değiştirin dedi servis.

Arkadaşımla aynı almıştık, o da aynı sorunlarla boğuştu, üstüne onun kağıdı almama sorunu da oldu.

İkimiz de attık bi kenara hp415 leri, gittik epson aldık, çok memnunuz.

İsteyen olursa elimde iki tane az kullanılmış hp 415 mevcut, satılık...

Henüz yazıcı yeni ama Epson L4266 için varsa elimizde bulunsun :)

Hocam biz sinif ogretmeni oldugumuz icin gunluk en az 120 sayfa cikti aliriz.Epson bana cok basit geldi.

ilksms
Geri