silver_eagle
Aktif Üye
hocam bence vectralardan uzak durun... Astra daha fazla tutulan bir model ve daha az sıkıntı yaratır..
aak' Alıntı:Araç güzel duruyo ama ben olsam pert araç almazdım hocam
receps' Alıntı:saido' Alıntı:http://www.araba.com/5075407/Hyundai-Getz-13-GLS
arabam çok temizz hocam..tavsiye ederimmm
teşekkür ederim hocam da dediğim gibi önceliğim sedan. çocuk arabası, ana dizi felan bağaj lazım oluyor.
Konu dağılyor ama pes demeden geçemeyeceğim.receps' Alıntı:Aynısını bende söylemiştim, ana kucağı, ana dizi derken alın yedek ana diye çıkaracaklar yakında.
Ana kucağı dediğiniz şu heralde
![]()
ahan buda ana dizi dedikleri, biraz daha gelişmiş modeli.
![]()
Metehan' Alıntı:Hocam söylediğiniz arabanın şasesinnde ve direklerinde herhangi bir hasar yok ise bence pert kaydı çokta önemli değil. binmeye alacaksınız sonuç itibari ile.benim arkadaşımda sizina racın aynısını aldı ve aynı şekilde kazası vardı ve pert kaydı vardı. şase ve direklere baktırdı sağlam şimdi ise iyiki almışım diyor arkadaş. hiçbir sıkıntısı yok arabanın..kasko en ufak bişeyde araı perte çıkartabiliyor. bir arkadşın aracı çok hafif bir kaza yaptı ama kazada bir ane hava yastığı açıldı (yan hava yastığı) pertlik bir durum söz konusu değildi aslında ama kasko perte çıkarttı aracı. karar yinede sizin tabi hocam.
beslenmeciler' Alıntı:Metehan' Alıntı:Hocam söylediğiniz arabanın şasesinnde ve direklerinde herhangi bir hasar yok ise bence pert kaydı çokta önemli değil. binmeye alacaksınız sonuç itibari ile.benim arkadaşımda sizina racın aynısını aldı ve aynı şekilde kazası vardı ve pert kaydı vardı. şase ve direklere baktırdı sağlam şimdi ise iyiki almışım diyor arkadaş. hiçbir sıkıntısı yok arabanın..kasko en ufak bişeyde araı perte çıkartabiliyor. bir arkadşın aracı çok hafif bir kaza yaptı ama kazada bir ane hava yastığı açıldı (yan hava yastığı) pertlik bir durum söz konusu değildi aslında ama kasko perte çıkarttı aracı. karar yinede sizin tabi hocam.
Hocam şu kasko firmasının adını verinde bizde aracımızın kaskosunu oraya yaptıralım. Hiçbir kasko kolay kolay bu söylediğinizi yapmaz hocam....
saviola26' Alıntı:Arkadaşlar bana da bulun 1 tane. 12000-18000 arası olsun ve piyasası olan bir araba olsun lütfen. Seneye satma ihtimalim yüksek çünkü. Ben de uzun zamandır arayıp da istediğini bulamayanlardanım.