kafkas' Alıntı:Buraya yazıp okul linkine tıklatman kime yarıyor ?
osiris' Alıntı:kafkas' Alıntı:Buraya yazıp okul linkine tıklatman kime yarıyor ?
İlla bir yarar mı gütmek lazım? Okul sitemde yayınlamıştım, istemiyorsan tıklamazsın...
kafkas' Alıntı:osiris' Alıntı:kafkas' Alıntı:Buraya yazıp okul linkine tıklatman kime yarıyor ?
İlla bir yarar mı gütmek lazım? Okul sitemde yayınlamıştım, istemiyorsan tıklamazsın...
İmzandaki 4 linkin de aynı siteye gitmesi (normal forumlarda bu yasak), mesajındaki linki de direk vermeyip kelimelere URL ekleme zahmetine katlanınca insan bi düşünüyor.
Neyse ne işte, hadi eyvallah
Hocam bu şekilde okul sitenizi sunmayıpta bir başlık açıp okul sitemiz nasıl olmuş? vs.deseniz daha etik olmaz mı?osiris' Alıntı:kafkas' Alıntı:osiris' Alıntı:kafkas' Alıntı:Buraya yazıp okul linkine tıklatman kime yarıyor ?
İmzandaki 4 linkin de aynı siteye gitmesi (normal forumlarda bu yasak), mesajındaki linki de direk vermeyip kelimelere URL ekleme zahmetine katlanınca insan bi düşünüyor.
Okulumun sitesi tıklama başına bana ödeme yapıyor... Rahatladın mı?
osiris' Alıntı:kafkas' Alıntı:osiris' Alıntı:kafkas' Alıntı:Buraya yazıp okul linkine tıklatman kime yarıyor ?
Okulumun sitesi tıklama başına bana ödeme yapıyor... Rahatladın mı?
osiris' Alıntı:
talp' Alıntı:Hocam bu şekilde okul sitenizi sunmayıpta bir başlık açıp okul sitemiz nasıl olmuş? vs.deseniz daha etik olmaz mı?
+1kafkas' Alıntı:Buraya yazıp okul linkine tıklatman kime yarıyor ?
haber ve makale paylaştıkları dönemlerde tıklama sayımız günlük 500-1000 arası değişiyor.