YandexFb yi engelleme?

Kodla Büyü

Caterpillar

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Arkadaşlar öğretmenlerden birisi öğretmenler odasındaki pc ye sürekli yandexfb yi kuruyor.ben kaldırıyorum 1 gün sonra tekrar kuruyor,bu durumdan ben de rahatsız oluyorum diğer öğretmenlerde. bunu engellemenin bir yolu var mıdır?

Bir öğretmene gücünüz yetmiyor, Koca yandexe nasıl güç yetireceksiniz?

Bu başlık aslında program kurmayı engelleme olmalı.
Bence çözüm öğretmen ile görüşmek. Kur-kaldır falan, çocukça geldi bana.

enestar' Alıntı:
hocam güç meselesi değil, hoca bunda bi sakınca olmadını ve kuracağını söyledi,tartıştık,biraz da iş inada bindi diyelim,böyle basit bir olay içinde idareye söylemek istemiyorum..bi şekilde engel olacam 8)

aynenbadi' Alıntı:
enestar' Alıntı:
hocam güç meselesi değil, hoca bunda bi sakınca olmadını ve kuracağını söyledi,tartıştık,biraz da iş inada bindi diyelim,böyle basit bir olay içinde idareye söylemek istemiyorum..bi şekilde engel olacam 8)
hocam tahtanın varsayılan kullanıcısını user yapın. administrator a şifre verin
windows otomatik oturum açma yı ayarlayın user otomatik oturum açsın bitti gitti.

Hocam o arkadaş kuruyorsa karşı olan arkadaşlar da o tarayıcıdan girmez olur biter bence. Siz de farklı bir tarayıcı kurabilirsiniz.

ademola' Alıntı:
aynenbadi' Alıntı:
enestar' Alıntı:
windows otomatik oturum açma yı ayarlayın user otomatik oturum açsın bitti gitti.
tşk hocam,tahta değil pc, bunu deniyecem.
ben istemediğimiz programların kurulmasını engelleyen belki bir pro. vardır diye düşünmüştüm. :+1:

hsezgin' Alıntı:
Hocam o arkadaş kuruyorsa karşı olan arkadaşlar da o tarayıcıdan girmez olur biter bence. Siz de farklı bir tarayıcı kurabilirsiniz.
gitsin özel pc sine kursun taraftarının tarayıcısını hocam

Re: Ynt: YandexFb yi engelleme?

ademola' Alıntı:
aynenbadi' Alıntı:
enestar' Alıntı:
Bu nasıl oluyor.
Başlıktaki soruna bir çözüm olurmu ki?

@COBOL program kurmak için admin hakları lazım malum. Mevcut kullanıcı user yani sınırlı kullanıcı olacak ister yeni sınırlı kullanıcı oluşturun isterseniz yönet kullanıcı ve Grub lar kısmından düzenleme yapın. Ardından Windows otomatik oturum açma yöntemi netplwiz ile user kullanıcıya otomatik oturum actiriyoruz

Ben FB Yandex i tüm akıllı tahtalara kurdum isteyen kullanır istemeyen kullanmaz, kimin neyi kullanacağına sen mi karar veriyorsun, ya da sana mı soruyorlar chrome dan mi yoksa explorerdan mi girelim diye? Onlara karışmıyorsunda FB Yandex e neden karışıyorsun? Google Chrome den para kazanınca sana komisyon mu veriyor? Kusura bakma hocam ama cahil ergen gibisin. Gs Yandex Bjk Yandex çıksın hepsini kurarım....

realystic' Alıntı:
Ben FB Yandex i tüm akıllı tahtalara kurdum isteyen kullanır istemeyen kullanmaz, kimin neyi kullanacağına sen mi karar veriyorsun, ya da sana mı soruyorlar chrome dan mi yoksa explorerdan mi girelim diye? Onlara karışmıyorsunda FB Yandex e neden karışıyorsun? Google Chrome den para kazanınca sana komisyon mu veriyor? Kusura bakma hocam ama cahil ergen gibisin. Gs Yandex Bjk Yandex çıksın hepsini kurarım....
Sizin gibi düşünürsek bir fenerli, fener para kazansin diye toplu kullanim alanina program kurma haklı varsa bir galatasaraylininda fener para kazanmasin diye kaldirma hakki vardir. Bence luzumsuz iş bunlar. Galatasaray yandex olsa millet kullansin diye kurmam. Fener yandex kuruldu diye kaldirmayada çalışmam. Burda iş ogretmenlikten çıkıp takım iddaalasmasina donmus. O yuzden bana fenerlinin kurma inadı galatasaraylinin kaldirma inadi normal geliyor. Ayrica bir alttaki mesajiniz bu durumdan kat ve kat fazlasiyla çirkin. Bilmemek ayip değil ogrenmemek ayip

kuran kursun neyi tartıştınız tam anlayamadım ben. istemeyen kullanmaz neyin fanatizmini yaşıyorsunuz.ben de kuruyorum okuldaki bilgisayara isteyen chromu isteyen başka tarayıcıyı kullanıyor.

ademola' Alıntı:
aynenbadi' Alıntı:
enestar' Alıntı:
adem hocam kullanıcıyı varsayılan nasıl yaparız..
windows otomatik oturum açmayı nerden ayarlarız.

Kuran istediği programı kursun diyenleri anlayamıyorum. Ne demek isteyen istediği programı kursun. Olaya takım bazında bakmıyorum. Ama oyun meraklısı biri gelsin o zaman oyun kursun. Biri gelsin kaçak yazılım kursun. Biri gelsin keyloger kursun. Bu nasıl mantık arkadaş :!:

Ben her gördüğüm bilgisayara kuruyorum isteyen kullanır isteyen kullanmaz. Şahsa özel bilgisayar değil sonuçta sizin bahsettiğiniz bilgisayar ortak kullanımdaysa gayet normal

her_dem' Alıntı:
realystic' Alıntı:
Sizin gibi düşünürsek bir fenerli, fener para kazansin diye toplu kullanim alanina program kurma haklı varsa bir galatasaraylininda fener para kazanmasin diye kaldirma hakki vardir. Bence luzumsuz iş bunlar. Galatasaray yandex olsa millet kullansin diye kurmam. Fener yandex kuruldu diye kaldirmayada çalışmam. Burda iş ogretmenlikten çıkıp takım iddaalasmasina donmus. O yuzden bana fenerlinin kurma inadı galatasaraylinin kaldirma inadi normal geliyor. Ayrica bir alttaki mesajiniz bu durumdan kat ve kat fazlasiyla çirkin. Bilmemek ayip değil ogrenmemek ayip
..
yandex in taraftarsız olan standart versiyonunu kurun olsun bitsin

bir ikincisi deepfreeze vb. bir program kurup geçin. öğretmen neyi kurarsa kursun aç kapa artema

aksi takdirde adam TARAFTARLIK bilinciyle de olsa YANDEX kullanmak istiyor. Siz onu CHROME - FİREFOX yada İE kullanmaya zorlayamazsınız. Ya format attıktan sonra hiç bir tarayıcı kurmayın ya da hepsini kurun.

Allah iyiliğinizi versin. Yazışmaları okuyunca epey güldüm gece gece.

Yok mu Adana Demirspor Yandex. Onu da kuralım herkesin gönlü olsun. :puhaha:

Bu yandex ortalığı karıştırmak için mi çıkarmış bu taraftar browserlarını arkadaş.

komik bir durum dogrusu.kafayı yemişler bunlar...yandex google'ın ekmek kırıntıları gibi.neyse 2 hesap aç.biri administr yap şifresi okkalı olsun.hackleyemez ya...Digeri standart kullanıcı ebebeyn ayarları yap.

hocam bas deep freeze geç

zaten çoğu okulda öğretmenler odası bilgisayarı deep freeze kurulu çünkü sık virüs giriyor çok ayar değiştiren oluyor

kimsede belgesini c ye bırakmasın d ye atsın

birde belgeler adında d ye kısayol oluşturup masaüstüne bırakın olsun bitsin

bu hiç hazzetmediğim yandex her taşın altından çıkıyor yaa. gom player kuruyorum bilgisayara içinden yandex çıkıyor. başka alakasız bir program kuruyorum içinden yandex ve birsürü saçmasapan eklenti yazılımcığı çıkıyor. forumu açıyorum yandex başlığı çıkıyor. nerde bilgisayar kullanmayı bilmeyen bir aceminin bilgisayarına baksam ya anasayfası yandex yada yandex in tarayıcısınını kullanıyor. ıııııyyyyyy artık yani ıııııııyyyyyyyy diyorum sadece. başka birşey demeyeyim de demokrat(!) arkadaşlar alınmasın.

realystic' Alıntı:
işte tam da bu yüzden engellemek istiyorum , zihniyetiniz aynı,ben okulumda ki pc lere taraftar sempatizanlığına karıştırmam arkadaş. ve resmi yerlere kurulmasına da karşıyım. Senin mantığına göre yandexAKP, YandexMHP, YandexCHP de çıksa bunlarıda kurmamız lazım? sen cahil olmasan anlarsın bizim toplumu ayrıştıran SİYASET ve FUTBOL. o yüzden benim pc lerden uzak dursunlar..Not: uslubunuda hiç beğenmedim.

ben arkadaşımızın niyeti inatlaşmadan geliyor. başka bir şey değil.
Benim okulumda tüm bilgisayarlara ie,firefox,opera,crome, yandex hepsi kurulu öğretmen odaları idareler ve okul lab.
isteyen istediği programı kurabilir ve kullanabilir. Ancak bilgisayara zarar vermeyecek olduktan sonra yavaşlatmayan.
ayrıca interneti sömürmeyecek programlar.

ayrıca partilerle taraftarlığı karıştırmamak lazım.

ayrıca genel kullanılan makinelere deep freeze kullanılabilir. d sürücüsüde açılabilir.

ayrıca arkadaşın zihniyeti biraz kayseri taraftarlığından kaynaklanıyor.

ayrıca öğrencilerle seviyeyi bozmadan ben kendi kulübümün ismini vererek uygulama yapıyorum. onlar kendi takımların olduğunu yazıyor.

öyle bir hale geldik ki insanların kendinden farklı düşünene tahammülü yok.

realystic' Alıntı:

Tartışmaları okudum enteresan bir tartışma konusu geldi. Sadece bilgi vermek için yazma gereği duydum Gs Yandex ve Bjk Yandex zaten var. Bu tarayıcıları da akıllı tahtaların tamamına kurmanızı bekliyoruz.

GS Yandex >> https://browser.yandex.com.tr/gs/
BJK Yandex >> https://browser.yandex.com.tr/bjk/

Böyle saçma şey mi olur allah aşkına, siz devletin kurumunda kendi takımınıza para kazandırmaya kalkacaksınız ondan sonra ne var diyeceksiniz. Ne biçim bir hale geldi bu futbol, nasıl çirkefliktir bu arkadaş koskoca takımlar taraftarın tıklamasıyla gelecek 1-2 kuruşa göz dikiyor birde utanmadan bunların reklamını yapıyorlar. Trilyonları götürüyorsunuz zaten şu memlekete ne faydanız var...

BBNET
Geri