Arkadaşlar öğretmenlerden birisi öğretmenler odasındaki pc ye sürekli yandexfb yi kuruyor.ben kaldırıyorum 1 gün sonra tekrar kuruyor,bu durumdan ben de rahatsız oluyorum diğer öğretmenlerde. bunu engellemenin bir yolu var mıdır?
hocam güç meselesi değil, hoca bunda bi sakınca olmadını ve kuracağını söyledi,tartıştık,biraz da iş inada bindi diyelim,böyle basit bir olay içinde idareye söylemek istemiyorum..bi şekilde engel olacam 8)enestar' Alıntı:Bir öğretmene gücünüz yetmiyor, Koca yandexe nasıl güç yetireceksiniz?
hocam tahtanın varsayılan kullanıcısını user yapın. administrator a şifre verinaynenbadi' Alıntı:hocam güç meselesi değil, hoca bunda bi sakınca olmadını ve kuracağını söyledi,tartıştık,biraz da iş inada bindi diyelim,böyle basit bir olay içinde idareye söylemek istemiyorum..bi şekilde engel olacam 8)enestar' Alıntı:Bir öğretmene gücünüz yetmiyor, Koca yandexe nasıl güç yetireceksiniz?
tşk hocam,tahta değil pc, bunu deniyecem.ademola' Alıntı:hocam tahtanın varsayılan kullanıcısını user yapın. administrator a şifre verinaynenbadi' Alıntı:hocam güç meselesi değil, hoca bunda bi sakınca olmadını ve kuracağını söyledi,tartıştık,biraz da iş inada bindi diyelim,böyle basit bir olay içinde idareye söylemek istemiyorum..bi şekilde engel olacam 8)enestar' Alıntı:Bir öğretmene gücünüz yetmiyor, Koca yandexe nasıl güç yetireceksiniz?
windows otomatik oturum açma yı ayarlayın user otomatik oturum açsın bitti gitti.
gitsin özel pc sine kursun taraftarının tarayıcısını hocamhsezgin' Alıntı:Hocam o arkadaş kuruyorsa karşı olan arkadaşlar da o tarayıcıdan girmez olur biter bence. Siz de farklı bir tarayıcı kurabilirsiniz.
Bu nasıl oluyor.ademola' Alıntı:hocam tahtanın varsayılan kullanıcısını user yapın. administrator a şifre verinaynenbadi' Alıntı:hocam güç meselesi değil, hoca bunda bi sakınca olmadını ve kuracağını söyledi,tartıştık,biraz da iş inada bindi diyelim,böyle basit bir olay içinde idareye söylemek istemiyorum..bi şekilde engel olacam 8)enestar' Alıntı:Bir öğretmene gücünüz yetmiyor, Koca yandexe nasıl güç yetireceksiniz?
windows otomatik oturum açma yı ayarlayın user otomatik oturum açsın bitti gitti.
Sizin gibi düşünürsek bir fenerli, fener para kazansin diye toplu kullanim alanina program kurma haklı varsa bir galatasaraylininda fener para kazanmasin diye kaldirma hakki vardir. Bence luzumsuz iş bunlar. Galatasaray yandex olsa millet kullansin diye kurmam. Fener yandex kuruldu diye kaldirmayada çalışmam. Burda iş ogretmenlikten çıkıp takım iddaalasmasina donmus. O yuzden bana fenerlinin kurma inadı galatasaraylinin kaldirma inadi normal geliyor. Ayrica bir alttaki mesajiniz bu durumdan kat ve kat fazlasiyla çirkin. Bilmemek ayip değil ogrenmemek ayiprealystic' Alıntı:Ben FB Yandex i tüm akıllı tahtalara kurdum isteyen kullanır istemeyen kullanmaz, kimin neyi kullanacağına sen mi karar veriyorsun, ya da sana mı soruyorlar chrome dan mi yoksa explorerdan mi girelim diye? Onlara karışmıyorsunda FB Yandex e neden karışıyorsun? Google Chrome den para kazanınca sana komisyon mu veriyor? Kusura bakma hocam ama cahil ergen gibisin. Gs Yandex Bjk Yandex çıksın hepsini kurarım....
adem hocam kullanıcıyı varsayılan nasıl yaparız..ademola' Alıntı:hocam tahtanın varsayılan kullanıcısını user yapın. administrator a şifre verinaynenbadi' Alıntı:hocam güç meselesi değil, hoca bunda bi sakınca olmadını ve kuracağını söyledi,tartıştık,biraz da iş inada bindi diyelim,böyle basit bir olay içinde idareye söylemek istemiyorum..bi şekilde engel olacam 8)enestar' Alıntı:Bir öğretmene gücünüz yetmiyor, Koca yandexe nasıl güç yetireceksiniz?
..her_dem' Alıntı:Sizin gibi düşünürsek bir fenerli, fener para kazansin diye toplu kullanim alanina program kurma haklı varsa bir galatasaraylininda fener para kazanmasin diye kaldirma hakki vardir. Bence luzumsuz iş bunlar. Galatasaray yandex olsa millet kullansin diye kurmam. Fener yandex kuruldu diye kaldirmayada çalışmam. Burda iş ogretmenlikten çıkıp takım iddaalasmasina donmus. O yuzden bana fenerlinin kurma inadı galatasaraylinin kaldirma inadi normal geliyor. Ayrica bir alttaki mesajiniz bu durumdan kat ve kat fazlasiyla çirkin. Bilmemek ayip değil ogrenmemek ayiprealystic' Alıntı:Ben FB Yandex i tüm akıllı tahtalara kurdum isteyen kullanır istemeyen kullanmaz, kimin neyi kullanacağına sen mi karar veriyorsun, ya da sana mı soruyorlar chrome dan mi yoksa explorerdan mi girelim diye? Onlara karışmıyorsunda FB Yandex e neden karışıyorsun? Google Chrome den para kazanınca sana komisyon mu veriyor? Kusura bakma hocam ama cahil ergen gibisin. Gs Yandex Bjk Yandex çıksın hepsini kurarım....
işte tam da bu yüzden engellemek istiyorum , zihniyetiniz aynı,ben okulumda ki pc lere taraftar sempatizanlığına karıştırmam arkadaş. ve resmi yerlere kurulmasına da karşıyım. Senin mantığına göre yandexAKP, YandexMHP, YandexCHP de çıksa bunlarıda kurmamız lazım? sen cahil olmasan anlarsın bizim toplumu ayrıştıran SİYASET ve FUTBOL. o yüzden benim pc lerden uzak dursunlar..Not: uslubunuda hiç beğenmedim.realystic' Alıntı:Ben FB Yandex i tüm akıllı tahtalara kurdum isteyen kullanır istemeyen kullanmaz, kimin neyi kullanacağına sen mi karar veriyorsun, ya da sana mı soruyorlar chrome dan mi yoksa explorerdan mi girelim diye? Onlara karışmıyorsunda FB Yandex e neden karışıyorsun? Google Chrome den para kazanınca sana komisyon mu veriyor? Kusura bakma hocam ama cahil ergen gibisin. Gs Yandex Bjk Yandex çıksın hepsini kurarım....
realystic' Alıntı:Ben FB Yandex i tüm akıllı tahtalara kurdum isteyen kullanır istemeyen kullanmaz, kimin neyi kullanacağına sen mi karar veriyorsun, ya da sana mı soruyorlar chrome dan mi yoksa explorerdan mi girelim diye? Onlara karışmıyorsunda FB Yandex e neden karışıyorsun? Google Chrome den para kazanınca sana komisyon mu veriyor? Kusura bakma hocam ama cahil ergen gibisin. Gs Yandex Bjk Yandex çıksın hepsini kurarım....