Yağız atlar kişnedi, meşin kırbaç sakladı. 2025 ZAM MASASI

Kodla Büyü
Geçen ayın beklentisi 1.30
Farkındaysanız düşük göstermek için akaryakıta ay sonunda 2 defa indirim geldi. Tahminin geçen ay 1.29 bu ay 1.20

Tahminleri alalım yavaş yavaş.

1.0x şeklinde bir oran açıklanmasını bekliyorum. Hatta tam tahminim 1.08.

Toplamda bizim alacağımız zam da 18.9 filan olacak sanırım bu haliyle...

Kaşıkla verip kepçe öle alıyorlar. Öncelikle bu sendika neden vergi dilimine öğretmenlerin girmesini istiyor ayrıca bu ekders madem emekliliğe yansımıyor bu kadar vergi niye kesiliyor inanılır gibi değil bir sarraf sizin kadar vergi veriyor mu varsa tanıdınız sorun

Olaya basit yaklaşıyorum. Hak edene hak ettiği gibi muamele ediliyor. Evet yeterli değil, olmayacakta. Ama umurumda değil. Daha az versinler. Bazılarının aklı başına gelmesi için ne olması gerekiyorsa olsun artık.

Tes nedir yahu. Tam rezalet . bari net maaşımız üzerinden alsalardı . Eğer tazminatlar ve seyyanen zamlardan da %3 alırlarsa vay halimize.

zorunlu tes ne arkadaş. demekki senin sistemin yeterli değil kendin itiraf ediyorsun, önce onu düzelt. kendi yedikleri b*kun ceremesini biz çekiyoruz!

💥 MEMURLARA 35.000 TL EK ÖDEME TEKLİFİ TBMM’DE!

▪️ HER YIL OCAK AYINDA 15.000 TL GİYECEK YARDIMI
▪️ YILDA 4 KEZ 5.000 TL OLMAK ÜZERE TOPLAM 20.000 TL YAKACAK YARDIMI
▪️ TOPLAMDA MEMURLARA YILLIK 35.000 TL EK DESTEK

📌 TEKLİF TBMM BAŞKANLIĞINA SUNULDU!
1767908025412.webp

1767908039611.webp

Memurlar, nisan ayında zorunlu TES'e dahil olacak.
benim merak ettiğim memurlarda da özel sektörde olduğu gibi işveren katkısı olacak mı? Bizim maaştan kesilen + %20 devlet katkısı + işveren payı olarak olacaksa uzun vadede fena değil. Garanti birikim olarak bırakılabilir. Özellikle kesinti ve işveren payının kontrolünü bize bırakırlarsa hiç fena olmaz :D

ilksms
Geri