hocam bende şimdi plan yapmaya başladım, benimde kararsızlıklarım var, fikrinizi almak isterim.
1- 4. Problem Çözme, Programlama ve Özgün Ürün Geliştirme kısmı şu anda öğrenci seviyesinin üstünde olduğu için planımda hiç yer vermicem.
2- ağırlık olarak ofis ve görsel tasarıma ağırlık vermeyi düşünüyorum.
3- baş kısımdaki teorik konular 2 haftaya koydum ki bitti zaten iki hafta
3- işletim sistemi 4 hafta ayırdım, zaten 1 haftası klavye tuşları, görev çubuğu, masaüstü ortamı ve arka plan, denetim masası basit düzey
4- faydalı programlar ve dosya yönetimi 1 hafta
5- teorik konular geliyo arkasında 1 hafta
6- mail hesabı oluşturma ve ekşi,uludağ,viki sözlük için 1 hafta
7- blog için 2 hafta ayırdım, 1 hafta blogger, 1 hafta wordpress basit düzeyde blog oluşturma
8- facebook,youtube,sesli görüntülü konferans sohbet tarzı siteler açılmadığı için 1 hafta ayırdım. (diğer linkin,delicious vs.. dahil, pek girmeyi düşünmüyorum)
9- web tarayıcı, arama motoru ve faydalı siteler için 1 hafta ayırdım
(bu araya google drive ve outlook belgeler eklenebilir word excel öncesi kolaylık olsun diye)
10- 6 hafta word ve outlook word, 6 hafta excel ve outlook excel, ve 9 hafta (zaten son hafta ders yapamayız 8 hatfa kalıyo) ise powerpoint, moviemaker, proshow gold ve weebly ile sürükle bırak yöntemiyle web sitesi oluşturma anlatmak istiyorum biraz fazla vakit ayırdım o yüzden
hocam beğenirseniz ortak bişeyler yapabiliriz, az önce başladım excelde biraz şekillendirdim, 8 saat dersim 4 ayrı gün 2'şer saat olduğundan ve tatiller farklı günlerde denk geldiğinden her sınıf için ayrı plan yapıcam, aşağıdaki örnek pazartesi günü için, bittikçe paylaşırım.
Bu arada 5 ve 6'larda bu yıl aynı plan ve içerik doğrultusunda ders işlicem, seneye Allah Kerim..
Hocam yorumlarınızı bekliyorum acilen..