keyloger' Alıntı:Bu 6 7 8 lere girilmesi gereken yönetmeleri girmesek ne olur![]()
Hocam l harfine basamamışım demekki dikkatsizlik sonucu.suvari58' Alıntı:Yönetme nedir yaa?
Yöneltme olmasın o..Daha ne yazdığınızı bilmeden iş yapıyorsunuz? Ki onu da bilmiyorsunuz.
Onu girmesek, bunu yapmasak,şu olmasa, bu olmasa..
Oh ne ala memleket.
l harfine basmakta çok uzun sürüyor değil mi?keyloger' Alıntı:..., onu merak ettim girmesek olurmu diye, uzun sürüyor her öğrenci için yapıldığı için
Hocam seviyene düşmek istemiyorum. Git başkası ile polemiğe gir...suvari58' Alıntı:l harfine basmakta çok uzun sürüyor değil mi?keyloger' Alıntı:..., onu merak ettim girmesek olurmu diye, uzun sürüyor her öğrenci için yapıldığı için
basmasak,girmesek,yazmasak?
Okul şifresine gerek yok hocam, formu dolduran herkese rapor bölümü açık diye biliyorum.cehcah' Alıntı:bende de sadece 6 lara açıldı ve girdim, sabah müdür herkesi uyardı girin diye, zaten okul şifresiyle rapor alınabiliyor, hangi sınıfta hangi öğretmen hangi öğrenciyi girmemiş diye, sabah rapor aldım 8 sayfa tuttu, bizde de bazı arkadaşlar unutmuşlar girmeyi.