Yönetim:bbnet_okul_sablonu_v1.8 [ Çıktı ]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hasari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Re: Yönetim:bbnet_okul_sablonu_v1.7 [ Çıktı ]

Kronos33' Alıntı:
wire' Alıntı:
merhaba

şablon için teşekkürler :) çok kullanışlı.

ufak bi sorunum var, sitede en son yaptığım güncellemeden sonra tararımdaki png dosyalarını hosta atamıyorum, sürekli hata veriyor. filezille kullanıyorum. "kritik dosya hatası"
cyteftp ile de denedim yine atamadım.

şimdiye kadar hiç böyle yapmamıştı.
dosyalar karşıda gözüküyor ama boyutları 0byte. site ise acayip bi görünüme kavuştu resimler olmadan tasarım battı.
nasıl düzeltebilirim?
( http://saribugday.meb.k12.tr )
Güvenlik duvarını kapatın.

güvenlik duvarı antivirüs falan kapalı zaten, başka dosyaları atabiliyorum, bi bunlar gitmiyo :p

öncelikle bu çok yararlı paylaşımınız için teşekkürler.. konuyla ilgili sayfalara baktım ama göremedim,siteyi mozillada açtığımda anasayfadaki "haberbaşlık" flash animasyonu çalışmıyor, yardımcı olursanız sevinirim

memoras' Alıntı:
öncelikle bu çok yararlı paylaşımınız için teşekkürler.. konuyla ilgili sayfalara baktım ama göremedim,siteyi mozillada açtığımda anasayfadaki "haberbaşlık" flash animasyonu çalışmıyor, yardımcı olursanız sevinirim
localhostta flash linkler çalışmaz. Sunucunuza atarsanız çalışır.

Yine çok güzel ve yararlı bir sablon hasari hocam.Ben bundan önceki şablonunuzla okulumuza web sitesi yaptım ama birden fazla galeri yükleyemiyorum.Yardımcı olabilirmisiniz.
http://guragacioo.meb.k12.tr/

...

:? soruma cevap vereck kimse yok mu?
hasari hocam orda mısınız ??
törenler kısmım yarım kaldı...

Re: ...

tinkerbell' Alıntı:
:? soruma cevap vereck kimse yok mu?
hasari hocam orda mısınız ??
törenler kısmım yarım kaldı...
Kardeş bir sayfa içerisine başka bir sayfa gömmek için iframe kullanman gerek.
Galerini hazırla haberin altına bir iframe alanı oluştur bu alana hazırlamış olduğun galeriyi çek.
Ya da haberin altına galerinin linkini ver başka sayfada açtır galeriyi ordan göster.

mrh.ben galeri kısmını iweb albümle nasıl yapabilirim.bilgisi olan varsa detaylı anlatabilirmi?

tinkerbell' Alıntı:
sağolsın bi daha da sormiim bari
<iframe src="galeri.html" width="300" height="400" scrolling="auto" frameborder="0"></iframe>

Hocam ellerinize sağlık, paylaşım için çok teşekkür ederiz. Başarılarınızın devamını dileriz. :alkis:

arkadaşalr sorduğum soruya cevap verecek olan yokmu?

herkese tekrar mrb. şablonu okuluma uyarladım. yalnız personel kısmındaki özel alt sınıfı kaldıramadım. bizde özel alt sınıf diye bir bölüm yok. yardımcı olursanız sevinirim.

garfield' Alıntı:
mrh.ben galeri kısmını iweb albümle nasıl yapabilirim.bilgisi olan varsa detaylı anlatabilirmi?

benim galeriyi iweb ile yaptım, bi bak istersen, yarın anlatırım

suckan10' Alıntı:
garfield' Alıntı:

evet hocam güzel olmuş,anlatırsanız sevinirim..yalnız bbnet in şablonunda verilen galerideki kısmıda nasıl sileceğimide söylerseniz sevinirim.

1) iwebi açın oradada istediğiniz resimleri ekleyin. Title larını değiştirebilirisiniz isterseniz.
2) diper adıma gecyiğinizde sizden satır ve sütün sumarası isteyecektir. benim size tavsiye satır x sütun sayınız resminizden fazla olsun ki indeziniz 1 tane olsun. yoksa 2 tane yada daha fazla indexiniz olacaktır.
3) end sonunda sitenizi oluşturduğunuz klasörün altına kaydedin iweb projenizi.
3)bb net şablondaki galeri kısmına link atın örneğin OKULUMUZ bu linkide iweb albümünüzün indexine bağlayın hepsi bu kadar.
bbnetteki galeiyi de sağ tık sil diyebilirsiniz kolay gelsin...

sitede linklere tıkladığınızda adres çubuğunda açılan sayfalara bakmışsınızdır.
öncelikle galeri sayfasını şu personel sayfalarından birini kullanarak bütün galerileri görebileceğimiz bir index oluşurdum.
bu sayfaya galerimain.html adını verdim. bu sayfadaki her galeri linki kendisiyle alakalı bir html sayfasına gidiyor.
diyelim galeriye tıkladın. sonrada galerimaindeki 18 mart galerisine tıkladın, bu link seni galeri18mart.html adında bir sayfaya yönlendiriyor. bu sayfanın içerisine bir iframe oluşturdum. bu iframe içerisine iweb albümünün oluşturduğu klasördeki index.html'i çağırdım. bu klasörlerin ismini iweb albümde albüm oluştururken sen belirliyorsun. ben karıştırmamak için galeri18mart klasörü açtım. iweb de galerimin bu klasör içerisinde oluşmasını sağladım. dolayısıyla ana galeri dosyam galarimain.html, bunun içindeki galeri linklerinin ulaştığı galeri18mart.html veya galeritatbikat.html gibi düzenlenebilir alanında iframe barındıran bir html dosyası, bu frame içerisine çağırılan iweb albümün oluşturduğu index.html dosyası. bu kadar.
umarım yardımcı olmuştur. yoksa dosyaları gönderebilirim örnek olarak.

suckan10' Alıntı:
garfield' Alıntı:

hocam iweb album ile yaptığınız örneğin galeribasket.html yi sayfa içerisine nasıl gömdünüz? yani ayrı bir sayfa olarak açılmadan

arkadaşlar ben bu girişdeki gibi haber bandını nasıl yaparım veya bu şablondakini nasıl değiştiririm yazıları değiştirdim fakat resimleri bir türlü olmuyor, son olarak galerilerde de aynı sorun var bu şekilde galeriyi nasıl yapar veya değiştiririm.adobenin bridge programında mı yapılıyor yardımlarınızı bekliyorum videolu olursa daha iyi olur... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :++: :alkis:

hocam ellerine sağlık teşekkürler paylaşım için

googlede okulumun adı aylardan beri çıkmayınca bende okulun eski bir sitesi vardı googlede çıkan ona kendi sitemi bir arkadaş gömdü.şimdi ggoglede çıkıyor. ama yaptığım değişiklikleri filezillada nasıl atcam.anlamadım.yardımcı olursanız seviniri.

gelişimci' Alıntı:
suckan10' Alıntı:
garfield' Alıntı:

hocam iweb album ile yaptığınız örneğin galeribasket.html yi sayfa içerisine nasıl gömdünüz? yani ayrı bir sayfa olarak açılmadan

hocam dediğim gibi önce bir klasör aç.(örn:galeribasket) bu klasör bizim iweb albüm ile oluşturacağımız index.html dosyasını ve iwebalbumfiles klasörünü barındıracak. sonra boş bir html sayfasının düzenlenebilir kısmında;

<iframe src="galeribasket/index.html" width="730" marginwidth="0" height="900" marginheight="0" align="middle" scrolling="no" frameborder="0" hspace="0" vspace="0" allowtransparency="true"></iframe></td>

bu şekilde iframe oluştur ve bunu galeribasket.html olarak kaydet. senin galeribasket.html dosyan dikkat ettiysen kendi içerisine galeribasket klasöründeki index.html'yi çağırıyor ki bu da programın oluşturduğu html dosyası. sayfanın kendi içerisinde açılması için targeti _top olarak seç.

sanırım yardımcı olmuştur. eki: 1 adet galeribasket.html dosyası

Ekli dosyalar

rota' Alıntı:
arkadaşlar ben bu girişdeki gibi haber bandını nasıl yaparım veya bu şablondakini nasıl değiştiririm yazıları değiştirdim fakat resimleri bir türlü olmuyor, son olarak galerilerde de aynı sorun var bu şekilde galeriyi nasıl yapar veya değiştiririm.adobenin bridge programında mı yapılıyor yardımlarınızı bekliyorum:

Help me... lütfen

Hocam okulumuz nerede kısmını Konyaya göre düzenleyebilirmisiniz?Tşkkler

öncelikle web sayfası formatlarını paylaştığınız için teşekkürler.site yapmaya sizin sayenizde başladım.şu anda fotograf galerisi ve haber arşivi dışında tamamladım...klasörlü foto album ve haberler.html de yayınlanan haberleri daha önceki haberler şeklinde nasıl düzenleyebişlirim.görüş ve önerileriniz beklerim.... :+1: http://kulakli.meb.k12.tr

arkadsşar filezilla yardımıyla sitemi webe attım ama adresi yazınca çıkmıyor. bana yardımcı olabilcek var mı .
birazdan idare soracak ne oldu diye ...
şifreyi de verebilirim bi bakarsanız

tinkerbell' Alıntı:
arkadsşar filezilla yardımıyla sitemi webe attım ama adresi yazınca çıkmıyor. bana yardımcı olabilcek var mı .
birazdan idare soracak ne oldu diye ...
şifreyi de verebilirim bi bakarsanız
özelden gönderin bakalım.

Bu şablonda ana.html yok sanırım törenler kutlamalar kısmını nasıl değiştiryoruz?

BBNET
Geri