HOCAM DEDikleriniz yüklü libre ofis ve only ofis Fakat MS Ofis gibi olmuyor. örnek görsellerin kenarlarını yumuşatamıyrum.Hali hazırda only office ve Libre Ofis var hocam. Only office daha güzel çalışıyor. Onu kullanın derim. WPS bir süre sonra reklam vs göstermeye başlıyordu.
Anladım hocam.HOCAM DEDikleriniz yüklü libre ofis ve only ofis Fakat MS Ofis gibi olmuyor. örnek görsellerin kenarlarını yumuşatamıyrum.
Ekli dosyayı görüntüle 81564
Ekli dosyayı görüntüle 81565
az önce bu yöntemi kullanarak yaklaşık 10 bilgisayardaki wps'i türkçe yaptım fakat kalan bilgisayarlara kurulamıyor![]()
GitHub - osmanonurkoc/wps-office-turkish: WPS Office Turkish language and dictionary for linux with extra presentations schemes.
WPS Office Turkish language and dictionary for linux with extra presentations schemes. - osmanonurkoc/wps-office-turkishgithub.com
Buraya baktınız mı hocam?
Çok fazla indirince kota uygulamış olabilir. Üye girişi yapıp dosyaları kendiniz indirin. Akıllı tahtada şu klasöre kopyalayın. Komut da aynı işi yapıyordu zaten.az önce bu yöntemi kullanarak yaklaşık 10 bilgisayardaki wps'i türkçe yaptım fakat kalan bilgisayarlara kurulamıyor
öyle bi bağlantı bulunamadı diyor...
nasıl kontrol edebiliriz bu bağlantıyı?
akıllı tahtada değil hocam.. lab daki aidata bilgisayarlarda..Çok fazla indirince kota uygulamış olabilir. Üye girişi yapıp dosyaları kendiniz indirin. Akıllı tahtada şu klasöre kopyalayın. Komut da aynı işi yapıyordu zaten.
/opt/kingsoft
Masaüstü, tahta fark etmez. Dosya yolu aynıdır. Dediğim yere kopyalayın dil dosyasını.akıllı tahtada değil hocam.. lab daki aidata bilgisayarlarda..
bi de dikkatimi çeken şöyle bir şey oldu..
bazı bilgisayarlarda konsolu açtığımda pardus yazıyor bazılarında ise admin oturumunda olmasına rağmen başka şeyler yazıyor..
pardus eğitimi almadım.. hiç bilmiyorum kendim çözmeye çalışıyorum..
chrome yükledim bazılarında ama gizlilik hatası alıyorum.. eba-certs de sertifika yüklü olmasına rağmen..
Konsolda ne yazdığının önemi yok. kullanıcının sudo yetkisi varsa her komut çalışır. orada yazan mustafa@ABRAA:~$ şeklindedir. burada mustafa oturum açmış kullanıcının adı ABRA ise bilgisayarın adı. o kısma takılmanıza gerek yok. dosyayı kopyalamak için ise eğer zip dosyasını indirdiyseniz. üzerinde sağ tuşa basın çıkar seçin.akıllı tahtada değil hocam.. lab daki aidata bilgisayarlarda..
bi de dikkatimi çeken şöyle bir şey oldu..
bazı bilgisayarlarda konsolu açtığımda pardus yazıyor bazılarında ise admin oturumunda olmasına rağmen başka şeyler yazıyor..
pardus eğitimi almadım.. hiç bilmiyorum kendim çözmeye çalışıyorum..
chrome yükledim bazılarında ama gizlilik hatası alıyorum.. eba-certs de sertifika yüklü olmasına rağmen..
nasıl yaptığınızı yazar mısınız? Birkaç komut denedim olmadı.hallettim..
kod yazarak kopyalayabildim..
önce klasörü pardus ana dizine kopyaladım..nasıl yaptığınızı yazar mısınız? Birkaç komut denedim olmadı.