WPS Office Pardus Yüklü PC de Türkçe yapma

Kodla Büyü

hatay31

Üye
Arkadaşlar WPS Office Pardus Yüklü PC de Türkçe nasıl yapılıyor. Windowsta yapıyorum. Sağ tık dosya konumu tr yamayı yapıştır yapark sorun çözlüyor. Ama pardusta olmuyor . Konsolda denedim geminideki aşamları olmadı

Hali hazırda only office ve Libre Ofis var hocam. Only office daha güzel çalışıyor. Onu kullanın derim. WPS bir süre sonra reklam vs göstermeye başlıyordu.

Hali hazırda only office ve Libre Ofis var hocam. Only office daha güzel çalışıyor. Onu kullanın derim. WPS bir süre sonra reklam vs göstermeye başlıyordu.
HOCAM DEDikleriniz yüklü libre ofis ve only ofis Fakat MS Ofis gibi olmuyor. örnek görsellerin kenarlarını yumuşatamıyrum.
1771487884386.webp

1771487904921.webp

Buraya baktınız mı hocam?
az önce bu yöntemi kullanarak yaklaşık 10 bilgisayardaki wps'i türkçe yaptım fakat kalan bilgisayarlara kurulamıyor
öyle bi bağlantı bulunamadı diyor...
nasıl kontrol edebiliriz bu bağlantıyı?

az önce bu yöntemi kullanarak yaklaşık 10 bilgisayardaki wps'i türkçe yaptım fakat kalan bilgisayarlara kurulamıyor
öyle bi bağlantı bulunamadı diyor...
nasıl kontrol edebiliriz bu bağlantıyı?
Çok fazla indirince kota uygulamış olabilir. Üye girişi yapıp dosyaları kendiniz indirin. Akıllı tahtada şu klasöre kopyalayın. Komut da aynı işi yapıyordu zaten.

/opt/kingsoft

Çok fazla indirince kota uygulamış olabilir. Üye girişi yapıp dosyaları kendiniz indirin. Akıllı tahtada şu klasöre kopyalayın. Komut da aynı işi yapıyordu zaten.

/opt/kingsoft
akıllı tahtada değil hocam.. lab daki aidata bilgisayarlarda..
bi de dikkatimi çeken şöyle bir şey oldu..
bazı bilgisayarlarda konsolu açtığımda pardus yazıyor bazılarında ise admin oturumunda olmasına rağmen başka şeyler yazıyor..
pardus eğitimi almadım.. hiç bilmiyorum kendim çözmeye çalışıyorum..
chrome yükledim bazılarında ama gizlilik hatası alıyorum.. eba-certs de sertifika yüklü olmasına rağmen..

bazı bilgisayarlarda konsolu açtığımda pardus yazıyor bazılarında ise admin oturumunda olmasına rağmen başka şeyler yazıyor..
chrome yükledim bazılarında ama gizlilik hatası alıyorum.. eba-certs de sertifika yüklü olmasına rağmen..
Masaüstü, tahta fark etmez. Dosya yolu aynıdır. Dediğim yere kopyalayın dil dosyasını.

Chrome u tamamen silin. Yeniden başlatın. Tekrar kurun. Düzelecektir.

Konsolda ne yazdığının önemi yok. kullanıcının sudo yetkisi varsa her komut çalışır. orada yazan mustafa@ABRAA:~$ şeklindedir. burada mustafa oturum açmış kullanıcının adı ABRA ise bilgisayarın adı. o kısma takılmanıza gerek yok. dosyayı kopyalamak için ise eğer zip dosyasını indirdiyseniz. üzerinde sağ tuşa basın çıkar seçin.

klasöre dosyalar çıkartılır. wpsoffice klasörünü kopyalayın. Masasütünde bilgisayar'a girin. üstte kök dizin var. opt > kingsoft klasörüne girip oraya yapıştırın.

Son düzenleme:
hocam anlamadım.. klasör hangisi bulamadım.. yardımcı olabilir misiniz? 12 bilgisayarı türkçe yapamıyorum..
rica etsem buraya indirip paylaşabilir misiniz türkçe klasörünü?

Son düzenleme:
install.sh dosyasının olduğu klasöre sudo bash install.sh yazarsanız da çalışır. Ama İnternetten indireceği için bağlantının olması lazım

ilksms
Geri