Cihaz yeni olduğu için geriye dönük sürücü çıkarmamışlar ama şuradaki win8.1 için olan sürücüleri denersen %90 oranında sorunun giderilecektir.
https://www.asus.com/tr/supportonly/X554LI/HelpDesk_Download/
Aynı seri ürünler sürücüler uyumlu oluyorlar.iyide bu X554L I diyor bende I yok ki sadece X554L
Aynı seri ürünler sürücüler uyumlu oluyorlar.
Güncel sürücüler eski sistemlerde çalışabiliyor. Fakat Windows 7 64 bit sürümü yüklemelisiniz. 32 bite bu sürücüler yüklenmez.
Kesin hüküm veremeyiz denemelisiniz. Dediğim gibi güncel sürücü yazılımları eski sistemlerde sorunsuz çalışabiliyor. Takdir sizin artık.
Tüm driver lar var birşekilde uydurursunuz ama touchpad driver i yok kesinlikle. Aynı bilgisayara win7 kurdum daha önce sahibi mouse ile kullanıyorişte ilk aşmada hiçbir drivarı tanımıyor Windows 7 de sorun orda ne usb ne internet hiçbirini tanımıyor
Tüm driver lar var birşekilde uydurursunuz ama touchpad driver i yok kesinlikle. Aynı bilgisayara win7 kurdum daha önce sahibi mouse ile kullanıyor![]()
devid adlı siteden bihaber çoğu kimse ve yok diyolar![]()
win10 güncel versiyonu kullan yada tüm güncellemeleri yükle.Yav arkadaşlar Allah rızası için birisi yardım etsin yoksa bu laptopu kırıp parça pincik yapacam..
wibdows 10 unun da Allah belasını verin. bilgisayarı açınca klavyeye bsıyorum yazmıyor tuşlar işlemiyort ama kapatıp açınca düzeliyor neden böyle oldu Allah kahretsin.ç...![]()
![]()
![]()
Google- devid driver sitesi kullanımıbahsettiğiniz site İngilizce pek bir şey anlıyamadım ??