Hocam daha fazlası vardı da tıkandım... Umarım anlatabilmişimdir..the_korsan' Alıntı:Ben hazırlıksız yakalandım malesef dışardan mobilde takipte iken apar topar bir pc bulup girdim, hafta içi top dernekte artık, onlarda ellerinden geldiğinde somut verilerle durumu anlatacaklardır.
bessty tarihe geçtim dostumemre hocam, yalçın hocam, serkan cüneyt hocam ve diğer arkadaşlar sizlerinde ağzına sağlık...
Hocam formatörlük formatörlük dedin durdun yaveemree' Alıntı:bende söz aldım umarım sorunlarımızı iyi şekilde dile getirmişimdir.
usare' Alıntı:Hocam formatörlük formatörlük dedin durdun yaveemree' Alıntı:bende söz aldım umarım sorunlarımızı iyi şekilde dile getirmişimdir.))
Ben nefret ediyorum da ondan hocam kusura bakma tiksinti geldi. Yoksa tabiki senin fikrine de saygı duyuorum.
Notları aldı zaten, sıkıntı yok.SerkanF1' Alıntı:Yazıların yazıldığı ekranın temizlenmesi zoruma gitti. Kopyalayıp alsa, kendine ona göre notlar çıkarsa çok daha iyi olurdu bence...
talihsiz bir başlangıç oldumozkan7' Alıntı:arkadaşlar olay nasıl başladı volkan bey nasıl haber ulaştırdı olayın yarısında girdim ben sisteme
Hiç beklenmedik ve tahmin edilmeyecek şekilde gelişti.mozkan7' Alıntı:arkadaşlar olay nasıl başladı volkan bey nasıl haber ulaştırdı olayın yarısında girdim ben sisteme
sene 2010 böyle bir anket açmıştıkmozkan7' Alıntı:forumda anket vamrıydı formatörlük isteyen ile dersi isteyen diye ?