yeni hat bedeli vs yansıtıyorlar mıTurkcel aktif kampanya.
yeni hat bedeli vs yansıtıyorlar mıTurkcel aktif kampanya.
Hangi tarife hocam bu bende düşünüyorum. link var mı? burdan atılmaz ise özelden de atabilirsin.25 gb 175 tl vodafone a geçtik bakalım, ilk kez vodafone kullanacağım
https://www.vodafone.com.tr/numara-...D_mobacq_tariffpage_all_tariffcard_redesignedHangi tarife hocam bu bende düşünüyorum. link var mı? burdan atılmaz ise özelden de atabilirsin.
https://www.vodafone.com.tr/numara-...D_mobacq_tariffpage_all_tariffcard_redesigned
Faturasız 3 ay geçerli fiyat benim bildiğim.Ekli dosyayı görüntüle 79329
Bence birde Vodafona sorun bunu hocamTaahhütüm bitmesine bir aydan az kalmıştı Türk telekom'dan vodafone'a geçiş yaptım 872 TL cayma bedeli geldi Türk telekom'u aradım bu nedir diye sordum artık yeni ceza kanuna göre son ayda cayma bedeli yansıyormuş son güne kadar kullanmanız gerekiyor dedi bilginiz olsun
Bu adamlara hesap soran yok maalesefVodafone sordum bizde böyle birşey yok son ay istediğiniz operatöre geçersiniz dedi ancak Türk Telekom son güne kadar kullanmanız gerekiyor Mart ayında değişti dedi.
Türk telekom da da var Ailem 15GB tarifesi 490 tl 12 ay taahhütlü, türk telekomda çalışan çook uzaktan bir akraban eş dost olursa aylık 205 tl 12 ay taahhütlü vs vs..Yalnız bana mı saçma geliyor. aynı işleme farklı fiyat tarifesi uygulanıyor. Bu durum yasal bile olmamalı. eski müşteri yeni müşteri ayırımı dava edilmeli! Böyle saçma iş olmaz. 10 gb internet birine 200 tl birine 400 tl !!!
Hiç birimiz sesini çıkarmadıkça bizi daha çok öpecekler.....
telekom evet ceza yansıtıyor. son gün başvuru yaptım iki gün sonra türkcelle gectim. telekom tahhütsüz tarifeden iki gün fatura çıkaracak artık. bu arada türkcell müşteri hizmetleri berbat hiçbir sorununuza çözüm bulmuyorlar. ilk fatura hediye diyorlar 24 mayısta geçiş oldu. online işlemlerden fatura kesim 10 haziran görünüyordu bir şeyler oldu 25 mayısa döndü. Utanmazlar bir günlük fatura hediye ettiler.Taahhütüm bitmesine bir aydan az kalmıştı Türk telekom'dan vodafone'a geçiş yaptım 872 TL cayma bedeli geldi Türk telekom'u aradım bu nedir diye sordum artık yeni ceza kanuna göre son ayda cayma bedeli yansıyormuş son güne kadar kullanmanız gerekiyor dedi bilginiz olsun
Turkcell inanılmaz çakal, taahhüdüm bitince meğerse otomatik olarak aynı tarifeden devam ediyormuş bana sormadan etmeden onayım olmadan, 1 aylık 750tl fatura çıkardılar, zor kurtuldum ellerinden bir daha turkcellde asla ama asla faturalı ve taahhütlü birşey kullanmam, resmen soygun yapıyorlar.telekom evet ceza yansıtıyor. son gün başvuru yaptım iki gün sonra türkcelle gectim. telekom tahhütsüz tarifeden iki gün fatura çıkaracak artık. bu arada türkcell müşteri hizmetleri berbat hiçbir sorununuza çözüm bulmuyorlar. ilk fatura hediye diyorlar 24 mayısta geçiş oldu. online işlemlerden fatura kesim 10 haziran görünüyordu bir şeyler oldu 25 mayısa döndü. Utanmazlar bir günlük fatura hediye ettiler.
1 aydan az kalınca ödenmez. Bu ay geçiş yaptım. Benim de 1 aydan az kalmıştı. Öncesinde taahhüt cezası sorgulamıştım. Gelen mesajda 0 tl gözüküyordu. Fakat başka operatöre geçince ceza eklediler son faturayı aradım itiraz ettim. Müşteri hizmetleri de bilmiyor. Mesajın ekran görüntüsünü (ekran görüntüsü olmasa kendileri bu hatalımı diyecek sistemleri yok herhalde) mail atın dediler attım. Cezayı iptal ettiler. Yani uğraşırsanız siliyorlar.Taahhütüm bitmesine bir aydan az kalmıştı Türk telekom'dan vodafone'a geçiş yaptım 872 TL cayma bedeli geldi Türk telekom'u aradım bu nedir diye sordum artık yeni ceza kanuna göre son ayda cayma bedeli yansıyormuş son güne kadar kullanmanız gerekiyor dedi bilginiz olsun
Hocam hangi operatörden hangisine geçiş yaptınız bende çok uğraştım ama bir türlü yapmadılar1 aydan az kalınca ödenmez. Bu ay geçiş yaptım. Benim de 1 aydan az kalmıştı. Öncesinde taahhüt cezası sorgulamıştım. Gelen mesajda 0 tl gözüküyordu. Fakat başka operatöre geçince ceza eklediler son faturayı aradım itiraz ettim. Müşteri hizmetleri de bilmiyor. Mesajın ekran görüntüsünü (ekran görüntüsü olmasa kendileri bu hatalımı diyecek sistemleri yok herhalde) mail atın dediler attım. Cezayı iptal ettiler. Yani uğraşırsanız siliyorlar.
Türk telekomdan vodadoneHocam hangi operatörden hangisine geçiş yaptınız bende çok uğraştım ama bir türlü yapmadılar
Hocam teşekkürler,buna geçtim dün itibariyle, sırf faturasız diye sistem ata ata zor geçiş yaptım, bayi yaptı üstelik,şunu anladım ki işleri güçleri soygun, kalsaydım Türk Telekom da şu tarifeye 398 lira istiyorlardıhttps://www.vodafone.com.tr/numara-...D_mobacq_tariffpage_all_tariffcard_redesigned
Faturasız 3 ay geçerli fiyat benim bildiğim.Ekli dosyayı görüntüle 79329