Vodafone yeni bahar kampanyası 10GB 158 TL

Kodla Büyü
Geçişte ücret yok. Yeni hat alımında devletin aldığı vergiler var. Sayfada açıklamaları vardır.

1748260144530.webp

türkcell genç 20 gb 12 ay 280 tl dijital kanaldan başvuruya +2 gb 6 ay hediye internet +1 sinema biletine 1 hediye + 12 ay 10gb sosyal medya + ilk fatura hedıye. ilk fatura hediyesi gümledi ama fatura kesim kendileri 10 haziran belirlemiş online işlemleri kurcalarken 10-20-25 olmak üzere tarihler vardı onaylamadığım halde 25 mayısa döndü 24 mayısta telekomdan geçiş yapmıştım 1 günlük fatura hediye ettiler saolsunlar 9 tl cik. aradım 10 hazirandan kendi kendine 25 mayıs filan oldu dedim yok kabul ettiremedim. 20 haziran olsa cok güzel olacaktı.

Taahhütüm bitmesine bir aydan az kalmıştı Türk telekom'dan vodafone'a geçiş yaptım 872 TL cayma bedeli geldi Türk telekom'u aradım bu nedir diye sordum artık yeni ceza kanuna göre son ayda cayma bedeli yansıyormuş son güne kadar kullanmanız gerekiyor dedi bilginiz olsun

Taahhütüm bitmesine bir aydan az kalmıştı Türk telekom'dan vodafone'a geçiş yaptım 872 TL cayma bedeli geldi Türk telekom'u aradım bu nedir diye sordum artık yeni ceza kanuna göre son ayda cayma bedeli yansıyormuş son güne kadar kullanmanız gerekiyor dedi bilginiz olsun
Bence birde Vodafona sorun bunu hocam

Vodafone sordum bizde böyle birşey yok son ay istediğiniz operatöre geçersiniz dedi ancak Türk Telekom son güne kadar kullanmanız gerekiyor Mart ayında değişti dedi.

Yalnız bana mı saçma geliyor. aynı işleme farklı fiyat tarifesi uygulanıyor. Bu durum yasal bile olmamalı. eski müşteri yeni müşteri ayırımı dava edilmeli! Böyle saçma iş olmaz. 10 gb internet birine 200 tl birine 400 tl !!!
Hiç birimiz sesini çıkarmadıkça bizi daha çok öpecekler.....

Yalnız bana mı saçma geliyor. aynı işleme farklı fiyat tarifesi uygulanıyor. Bu durum yasal bile olmamalı. eski müşteri yeni müşteri ayırımı dava edilmeli! Böyle saçma iş olmaz. 10 gb internet birine 200 tl birine 400 tl !!!
Hiç birimiz sesini çıkarmadıkça bizi daha çok öpecekler.....
Türk telekom da da var Ailem 15GB tarifesi 490 tl 12 ay taahhütlü, türk telekomda çalışan çook uzaktan bir akraban eş dost olursa aylık 205 tl 12 ay taahhütlü vs vs..

Türk Telekom hizmet bedellerine ve internet paketlerine zam​

Türk Telekom, 1 Temmuz 2025 itibarıyla taahhütsüz internet paketlerine ve bazı hizmet kalemlerine zam yapacağını açıkladı. Yeni fiyat tarifesiyle birlikte özellikle limitsiz internet paketlerinde ortalama yüzde 20 oranında artış dikkat çekiyor.

telekom evet ceza yansıtıyor. son gün başvuru yaptım iki gün sonra türkcelle gectim. telekom tahhütsüz tarifeden iki gün fatura çıkaracak artık. bu arada türkcell müşteri hizmetleri berbat hiçbir sorununuza çözüm bulmuyorlar. ilk fatura hediye diyorlar 24 mayısta geçiş oldu. online işlemlerden fatura kesim 10 haziran görünüyordu bir şeyler oldu 25 mayısa döndü. Utanmazlar bir günlük fatura hediye ettiler.

Komşuya kablo attım.Ethernetin ucunu prizden 300m menzilli sinyal güçlendiriciye taktım.O da giriyor ben de giriyorum hatta 100gb oyun indiriyorum.

telekom evet ceza yansıtıyor. son gün başvuru yaptım iki gün sonra türkcelle gectim. telekom tahhütsüz tarifeden iki gün fatura çıkaracak artık. bu arada türkcell müşteri hizmetleri berbat hiçbir sorununuza çözüm bulmuyorlar. ilk fatura hediye diyorlar 24 mayısta geçiş oldu. online işlemlerden fatura kesim 10 haziran görünüyordu bir şeyler oldu 25 mayısa döndü. Utanmazlar bir günlük fatura hediye ettiler.
Turkcell inanılmaz çakal, taahhüdüm bitince meğerse otomatik olarak aynı tarifeden devam ediyormuş bana sormadan etmeden onayım olmadan, 1 aylık 750tl fatura çıkardılar, zor kurtuldum ellerinden bir daha turkcellde asla ama asla faturalı ve taahhütlü birşey kullanmam, resmen soygun yapıyorlar.

1 aydan az kalınca ödenmez. Bu ay geçiş yaptım. Benim de 1 aydan az kalmıştı. Öncesinde taahhüt cezası sorgulamıştım. Gelen mesajda 0 tl gözüküyordu. Fakat başka operatöre geçince ceza eklediler son faturayı aradım itiraz ettim. Müşteri hizmetleri de bilmiyor. Mesajın ekran görüntüsünü (ekran görüntüsü olmasa kendileri bu hatalımı diyecek sistemleri yok herhalde) mail atın dediler attım. Cezayı iptal ettiler. Yani uğraşırsanız siliyorlar.

1 aydan az kalınca ödenmez. Bu ay geçiş yaptım. Benim de 1 aydan az kalmıştı. Öncesinde taahhüt cezası sorgulamıştım. Gelen mesajda 0 tl gözüküyordu. Fakat başka operatöre geçince ceza eklediler son faturayı aradım itiraz ettim. Müşteri hizmetleri de bilmiyor. Mesajın ekran görüntüsünü (ekran görüntüsü olmasa kendileri bu hatalımı diyecek sistemleri yok herhalde) mail atın dediler attım. Cezayı iptal ettiler. Yani uğraşırsanız siliyorlar.
Hocam hangi operatörden hangisine geçiş yaptınız bende çok uğraştım ama bir türlü yapmadılar

BBNET
Geri