Bir kaç yıldır yaptığım çalışmaları gerek burda gerekse kişisel web sitemde paylaşmaktayım.
Paylaşımları daima yazıya dökerek yapıyordum ama gördüm ki ne kadar yazarsam yazayım okunmuyor, cevabı içerikte olan sorular yine direk bana geliyor.
Bu sorunu aşmanın çözümü olarak video anlatımı gördüm, gerçekten çözümde oldu
Okumuyoruz izliyoruz artık millet olarak.
Ventoy programı ile bir usbye birbirinden farklı iso dosyaları nasıl atılır onu anlatmaya çalıştım.
Çok pratik bir program olsa da dezavantajları da yok değil.
Örnek en büyük dezavantajı, UEFİ desteği olan bir bilgisayarı Bios moduna alıp uefi dışı format atacak olsanız buna izin vermiyor iso dosyasını çalıştırmıyor. Ama iso dosyası clonazilla paketiyse hiç sorun yapmadan yüklüyor, bahsettiğim sorun standart windows iso paketinde karşınıza çıkıyor.
Fazla ayrıntıya girmeden kısa öz temel işlevler.
Bu kadar yazı yeter
Buyrun İzleyelim ):
İçerik ilginili çekiyorsa kanalıma abona olup destek olabilirsiniz...
Paylaşımları daima yazıya dökerek yapıyordum ama gördüm ki ne kadar yazarsam yazayım okunmuyor, cevabı içerikte olan sorular yine direk bana geliyor.
Bu sorunu aşmanın çözümü olarak video anlatımı gördüm, gerçekten çözümde oldu

Okumuyoruz izliyoruz artık millet olarak.
Ventoy programı ile bir usbye birbirinden farklı iso dosyaları nasıl atılır onu anlatmaya çalıştım.
Çok pratik bir program olsa da dezavantajları da yok değil.
Örnek en büyük dezavantajı, UEFİ desteği olan bir bilgisayarı Bios moduna alıp uefi dışı format atacak olsanız buna izin vermiyor iso dosyasını çalıştırmıyor. Ama iso dosyası clonazilla paketiyse hiç sorun yapmadan yüklüyor, bahsettiğim sorun standart windows iso paketinde karşınıza çıkıyor.
Fazla ayrıntıya girmeden kısa öz temel işlevler.
Bu kadar yazı yeter

Buyrun İzleyelim ):
İçerik ilginili çekiyorsa kanalıma abona olup destek olabilirsiniz...
Son düzenleme: